Súlyosság:  
  (97/100)

Vista Antivirus 2014. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Linas Kiguolis - - | Típus: Tolvajló programok

Mi az a Vista Antivirus 2014?

A Vista Antivirus 2014 egyike a csaló antivírus programoknak. Ezek vírusfertőzések tucatjáról értesítő hamis riasztásokkal és vizsgálatokkal árasztják el a rendszert. Ha ezek az értesítések az ön számítógépén is megjelennek, ne feledje, hogy mindegyik csak pénzt próbál szerezni. Vizsgálja át számítógépét egy megbízható anti-spyware programmal, hogy eltávolíthassa a fertőzött fájlokat. A Vista Antivirus 2014 általában ilyen üzeneteket jelenít meg:

Vista Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the internet. This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen. Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Ha a Vista Antivirus 2014 megfertőz egy számítógépet, rendszeresen “víruskeresést” indít mindenféle felhasználói beleegyezés nélkül. A vizsgálat eredménye persze az lesz, hogy a számítógép fertőzött, ezért meg kell vásárolni a program teljes változatát. Ne feledje, hogy ez nem egy igazi antivírus, ezért nem rendelkezik vírusadatbázissal, tehát nem is detektálhat sem trójaiakat, sem vírusokat, sem malware-eket. Ha valaki úgy dönt, hogy a Vista Antivirus 2014 eltávolítóját választja, fizetnie kell. Ezt viszont nem szabad megtenni, hiszen a fertőzések nem is léteznek, ráadásul a fizetéssel a csalók kezébe kerülhetnek többek között a banki adatok is. Erősen ajánlott ezért figyelmen kívül hagyni a Vista Antivirus 2014 riasztásait. Minél előbb távolítsa el, habár a folyamat esetenként nehézkes lehet: blokkolhatja a megbízható anti-spyware programokat.

Hogyan kerülhet a számítógépre a Vista Antivirus 2014?

A Windows Vista felhasználóknak óvatosnak kell lenniük, mivel ezt a becsapós antivírust kifejezetten ez ellen az operációs rendszer ellen készítették. Két fő módszer használatos a vírus terjesztésére: felugró ablakok és spam levelek. A Vista Protection 2014-hez hasonlóan a Vista Antivirus 2014 is főként hamis felugró ablakokkal terjed. Ezek egyaránt felbukkannak megbízható és illegális weboldalakon is. Ezek általában rendszerük ingyenes vizsgálatát ajánlják a felhasználóknak. Vizsgálat helyett azonban ajándékot kap a felhasználó – ezt a vírust. Emellett számos trójai segíti a Vista Antivirus 2014 észrevétlen bejutását. Az ilyen vírusok általában e-mail csatolmányokban rejtőznek. Ha e-mailt kap, amely arról tájékoztatja, hogy csatolmánya fontos irat (például számla), kétszer is ellenőrizze a levelet. Keressen nyelvtani hibákat, elgépeléseket. Valószínűleg csaló e-mailről van szó! Ha rákattint a fertőzött csatolmányra, számítógépe könnyen megfertőződhet, például a Vista Antivirus 2014-gyel. Fontos tehát odafigyelni az e-mailekre. A gyanús e-maileket inkább törölje! Amennyiben számítógépe már a Vista Antivirus 2014 áldozatául esett, azt ajánljuk, kövesse az alábbi eltávolítási útmutatót.

Hogyan távolítható el a Vista Antivirus 2014 vírus?

Ne vegye semmibe a Vista Antivirus 2014 felbukkanását, mert súlyos problémákhoz, például pénze elvesztéséhez vezethet. Mivel nem egy egyszerű kártevőről, hanem egy komoly vírusról van szó, ajánlott automatikus eltávolítót használni, például: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner vagy más megbízható anti-spyware. A kézi eltávolítás nem ajánlott, mert könnyedén meghagyhat fájlokat, vagy éppen törölhet rendszerkomponenseket.

Ha az igazi anti-spyware programokat a vírus blokkolta, ezzel a kóddal elhitetheti vele, hogy megvásárolta: 3425-814615-3990. Ezután futtasson teljes rendszervizsgálatot és távolítsa el a fertőzött fájlokat.

Ha a kód mégsem segít, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Indítsa számítógépét ‘Csökkentett mód hálózattal’ üzemmódban. Ehhez bekapcsolás után nyomogassa az F8 billentyűt.
2. Jelentkezzen be a szokásos módon.
3. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre és válassza a ‘Futtatás rendszergazdaként’ lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges).
4. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe Töltse le és indítsa el a programot, hogy az leállíthassa a Vista Antivirus 2014 kártékony folyamatait és törölhesse a fertőzött fájlokat.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Linas Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-vista-antivirus-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken