Súlyosság:  
  (95/100)

Vista Protection 2014. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Linas Kiguolis - - | Típus: Tolvajló programok

Mi az a Vista Protection 2014?

A Vista Protection 2014 egy súlyos cyberfenyegetés, amely trójai vírusok segítségével kerül a számítógépekre (észrevétlenül). Mint ahogy a neve is sejteti, ez a vírus csak Windows Vista operációs rendszerű számítógépeket képes megfertőzni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a Windows 7, Windows 8, vagy Windows XP felhasználói biztonságban érezhetik magukat. A Vista Protection 2014 egy nagyobb víruscsalád, a Braviax tagja. A Vista Protection 2014 különböző változataiból áll, amelyek mind más-más Windows rendszerek ellen készültek. Fertőzés után a vírus első dolga átállítani bizonyos rendszerbeállításokat. Támadáskor létrehozza a saját regisztrációs bejegyzéseit és fájljait. Ezután hamis víruskereséseket jelenít meg, amelyek kitalált vírusfertőzésekről jelentenek. Ez a vírus az értesítések segítségével próbálja megijeszteni az áldozatokat és elhitetni velük, hogy a számítógép helyreállításának egyetlen módja a Vista Protection 2014 licencelt változatának megvásárlása. Természetesen ez a mód csak annak a módja, hogy pénzt tegyünk a vírus készítőinek zsebébe. Kérjük, hagyja figyelmen kívül a Vista Protection 2014 minden értesítését, és vizsgálja át számítógépét egy megbízható anti-spyware programmal. Az majd megmutatja, hogy mi is a vírus igazából.

Hogyan kerülhet a Vista Protection 2014 a számítógépre?

Mint ahogy azt már említettük is, a Vista Protection 2014 trójai programok segítségével terjed. Ezek a számítógép biztonsági réseit kihasználva könnyedén a rendszerbe juthatnak. Ha el szeretné őket kerülni, győződjön meg róla, hogy naprakész antivírus és anti-spyware programot használ. A biztonsági szakértők persze óva intenek az illegális weboldalak meglátogatásától, a gyanús e-mailek megnyitásától és a gyanús, ingyenesen terjesztett programok letöltésétől. Ha a Vista Protection 2014 megfertőzi a számítógépet, különböző módosításokat hajt végre a rendszeren, majd elindítja a hamis víruskereső ablakot. Az ablakot tehát nem szabad komolyan venni, hiszen célja pusztán az, hogy rávegye a felhasználókat a fizetésre. Ha az ön számítógépén is felbukkantak az ilyen vagy hasonló értesítések, mindenképp vizsgálja át számítógépét egy megbízható anti-spyware programmal, hiszen ezek az értesítések a fertőzés egyértelmű jelei. Az értesítések ilyen és ezekhez hasonló szövegezésűek:

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Hogyan távolítható el a Vista Protection 2014?

Ha az ön számítógépén is felbukkantak a Vista Protection 2014 vírusfertőzésekről, adware-ekről, trójaiakról szóló értesítései, számítógépe kétségkívül fertőzött. Fontos, hogy minél előbb vizsgálja át számítógépét egy megbízható anti-spyware programmal. Ehhez mi a következő programokat ajánljuk: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Abban az esetben, ha a vírus letiltotta az ilyen programokat, a következő kóddal elhitetheti vele, hogy megvásárolta: 3425-814615-3990. Aktiválás után remélhetőleg elindulnak az igazi keresők. Futtasson teljes rendszervizsgálatot!

Ha a tiltás mégsem szűnt meg, kövesse az alábbi útmutatót:

1. Indítsa számítógépét ‘Csökkentett mód hálózattal’ módban. Ehhez bekapcsolás után nyomogassa az F8 billentyűt!
2. Jelentkezzen be a megszokott módon.
3. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre, válassza a ‘Futtatás rendszergazdaként’ módot, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges).
4. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe Töltse le a programot. Indítsa el, hogy leállíthassa a Vista Protection 2014 kártékony folyamatait és fertőző fájljait.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Vista Protection 2014 kép
Vista Protection 2014 kép

A szerzőről

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Linas Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-vista-protection-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken