Súlyosság:  
  (99/100)

.vvv File Extension vírus eltávolítása

123

Mi a gond a számítógépemmel? Nem tudom megnyitni a tegnapi munkám dokumentumait. Minden fájlnév megváltozott, és most .vvv kiterjesztésük van. Mit folyik itt? Segítsetek!

A .vvv kiterjesztés vírus leírása:

A .vvv kiterjesztés vírus egy veszélyes ransomware, amely adataink szerint a Teslacrypt 2.0 egy új változata. A vírus trójai fertőzés segítségével juthat a rendszerbe, tehát megbízható fájlnak látszatja magát, és többnyire e-mailes csatolmányként terjed. Ha a ransomware megfertőzi a rendszert, az AES-256-CBC algoritmussal minden személyes fájlt titkosít, beleértve a következő kiterjesztéseket: .docx, .docm, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pptm, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .dng, .lnk, .jpg, .png, .pdd, .doc, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif, .txt, .wps, .mp3. A titkosítás során a kiterjesztések .vvv-re módosulnak. A folyamat végén HOW_RECOVER.HTML, HELP_RESTORE.HTML és HOW_RECOVER.TXT vagy HELP_RESTORE.TXT fájlokat hoz létre. Minden olyan mappában megjelennek, amelyekben titkosított fájlok vannak. Mindkét fájl a titosítás visszafordításának mikéntjéről tájékoztat. Váltságdíj megfizetését követeli (akár 500 dollárt is) a bitcoin fizetőrendszeren keresztül a titkosítás visszafordításához szükséges kulcsért cserébe. Közli továbbá, hogy ha az áldozat nem fizet a meghatározott időpontig, a fájlok örökre elvesznek. Ne engedje, hogy a fenyegetés megfélemlítse, és ne fizesse ki a váltságdíjat, mert egyáltalán nem biztos, hogy a bűnözők tényleg segítenek visszaállítani a fájlokat!

A legfontosabb, hogy AZONNAL távolítsa el a .vvv kiterjesztés vírust, amint megjelenik a titkosításra figyelmeztető üzenet. Ezzel legalább a fájlok egy részét megmentheti, hiszen a .vvv kiterjesztés malware eltávolítása leállítja a titkosítási folyamatot. Azt tanácsoljuk, hogy megbízható antimalware programot használjon a .vvv kiterjesztés vírus eltávolításához, például a SpyHunter legújabb változatát.

.vvv File Extension virus ransom payment method

Hogyan jutott a rendszerbe a .vvv kiterjesztés vírus?

A .vvv kiterjesztés vírust trójai fertőzés terjeszti, tehát letölthető weboldalakról és megkapható e-mailben is. Ennél fogva biztonsági szakértőink azt tanácsolják, hogy ne töltsön le semmilyen kétes programot. Mindig ellenőrizze, hogy a weboldalak biztonságos linkekkel hivatkoznak-e a letöltésekre, továbbá kerülje a gyanús kérdőíveket, és ne adja meg személyes vagy banki adatait ismeretlen weboldalakon! A programok telepítését is körültekintően kell végeznie. Győződjön meg arról, hogy a telepítő nem tartalmaz veszélyes mellékleteket: mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced) telepítési módot válassza és nézze végig a szoftver elemeit. A freeware és shareware programokhoz mellékelt szoftverek szinte minden esetben kéretlen reklámprogramok, ezért nem fog veszíteni semmit, ha elutasítja ezek telepítését.

A ransomware vírusok leggyakrabban használt terjesztési módja az e-maileken alapul. Nagyon óvatosnak kell lennie az ismeretlen feladóktól származó e-mailekkel, különösen akkor, ha csatolmányokkal érkeznek. Figyeljen a feladóra: az internetes csalók gyakran próbálják elhitetni a potenciális áldozatokkal, hogy valamilyen megbízható weboldaltól érkezett fontos levélről van szó, például „CHECK.TXT”, „AWARD.TXT” vagy „PENALTY.TXT” csatolmánnyal. Ne dőljön be a csalóknak, ne nyissa meg a csatolmányokat! A következő oldalról megtudhatja, hogy hogyan távolíthatja el a .vvv kiterjesztés malware-t.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) .vvv kiterjesztés vírus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
SpyHunter ajánlott a(z) .vvv kiterjesztés vírus eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott .vvv kiterjesztés vírus eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) .vvv kiterjesztés vírus ellen (2015-12-16)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) .vvv kiterjesztés vírus ellen (2015-12-16)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon