Súlyosság:  
  (10/100)

Wander Burst adware eltávolítása

123

Wander Burst áttekintés:

A Wander Burst egy adware, amelyet akár véletlenül is telepíthetünk. Ez akkor történhet meg, ha nem nézzük át megfelelően, hogy miket mellékeltek egy-egy kiszemelt freeware/shareware programhoz. A rendszerbe jutva azonnal módosít bizonyos beállításokat és fájlokat hoz létre (pl. WanderBurst.exe), így a rendszer indításakor automatikusan betöltődhet. Az eredmény, hogy a rendszerben felugró hirdetések jelennek meg, amelyek különböző partneroldalakat hirdetnek. Kattintás után a hirdetések egy előre meghatározott oldalra juttatják a felhasználót. Ezzel teremt pénzt a fejlesztőinek a WanderBurst. Fontos, hogy kerülje el a program felugró hirdetéseit, mert semmi sem garantálja, hogy a megjelenített oldalak biztonságosak, és az ezeket üzemeltető személyek megbízhatóak. A programról további részleteket is megtudhat a következő bejegyzésből:

A Wander Burst terjesztési módjai:

A Wander Burst meglehetősen egyszerű módon terjed. Két teljesen különböző módszert használ. Először is letölthető a hivatalos weboldalról, amely egyébként meglepően professzionálisnak tűnik. Emellett pedig akár észrevétlenül is a rendszerbe engedheti a programot, mert a bundling nevű módszer segítségével is terjed. Tudnia kell, hogy mindkét módszer működéséhez felhasználói beleegyezés szükséges, tehát ha a szoftver váratlanul felbukkant a rendszerben, valójában ön a hibás. A Wander Burst hirdetések megjelenését úgy kerülheti el, ha egy megbízható antispyware programot telepít számítógépére. Tanácsos továbbá minden telepítésre kiszemelt ingyenes programot ellenőrizni, mielőtt letöltené őket. A következőket kell tennie:

  • Olvassa át a hozzá tartozó Adatkezelési nyilatkozatot és Felhasználási feltételeket;
  • Az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot válassza a gyors, ajánlott és hasonló módok helyett;
  • Alaposan olvassa át a telepítő lépéseit és a megjelenő lehetőségeket;
  • Vegye ki a jelöléseket azokból a jelölőkből, amelyek a Wander Burst eltérítő telepítését engedélyezik.

The main page of Wander Burst adware

Mi történik, ha a Wander Burst a rendszerbe jut?

Ha a Wander Burst adware a rendszerbe jut, első dolga, hogy módosít bizonyos beállításokat. Ezt követően beépül a rendszerindítási listába, és hozzálát a hirdetések, reklámlinkek, reklámsávok és egyéb hasonló tartalmak megjelenítéséhez. Habár alapvetően nincs gond a Wander Burst hirdetéseivel, már több százan telepítették szándékosan és számítottak is a reklámokra, egy dologra fel kell hívnunk a figyelmét: ezek a reklámok gyakran rendkívül bosszantóak tudnak lenni. Sőt, akár veszélyes weboldalakra is átirányíthatnak. Ha meg szeretne tőlük szabadulni, el kell távolítania a Wander Burst adware-t és az esetleges további adware-eket, böngészőeltérítőket és potenciálisan kéretlen programokat. Ennek a legegyszerűbb módja, hogy egy ilyen szoftverek észlelésére szakosodott programot telepít. Ebben az esetben mi azt tanácsoljuk, hogy a SpyHunter szoftverrel futtasson teljes rendszervizsgálatot, de használhat más jól ismert antispyware-t is.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Wander Burst adware eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
SpyHunter ajánlott a(z) Wander Burst adware eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Wander Burst adware eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Wander Burst adware ellen (2016-01-06)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Wander Burst adware ellen (2016-01-06)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon