Értékelés:  
  (94/100)

Webroot SecureAnywhere AntiVirus áttekintés, ingyenes letöltés

írta: Jake Doevan - - | Típus: Antivírus

A Webroot SecureAnywhere AntiVirus egy hatékony antivírus, amelyet a PC-ket és a Mac-eket célzó malware-ek és egyéb cyberfenyegetések kivédésére készítettek. A Webroot fejlesztőcsapata szerint egy másodpercek alatt telepíthető, gyors és erőforrásbarát programoról van szó. Ha hallott már a Spy Sweeper programról, ismerheti a Webroot nevét. A fejlesztők ígérete szerint a Webroot SecureAnywhere AntiVirus vizsgálata mindössze 2 percet vesz igénybe, a szoftver nem szakítja meg a többi folyamatot, és a böngészőkben megjelenő minden kártékony linket detektál. A program természetesen valós idejű antispyware-védelemmel és egyéb elengedhetetlen funkciókkal is rendelkezik. A beépített tűzfal például a legjobbak közé emeli a programot, nem sok ilyen hatékony tűzfallal rendelkező antivírust találunk Mac rendszerre. Nem találunk okot arra, hogy ne higgyünk a Webrootnak a program képességeit illetően, hiszen a cég vezető pozícióban van a felhő alapú kártevőelhárítás területén mind az otthoni fogyasztók, mind a vállalatok piacán. Az egyetlen probléma, hogy egyelőre nem létezik ingyenes változata a Webroot SecureAnywhere AntiVirusnak. A Mac-ek védelme újdonságnak számít, ezért egyértelműen komoly céges erőforrást igényel a tesztelés és a megoldások megtalálása.Szerencsére a teljes árból azonban le tudunk faragni. A Webroot SecureAnywhere AntiVirus fizetős változata évi $19.19-ért letölthető 3 készülékre (Mac és PC).

A 2spyware biztonsági központ Webroot SecureAnywhere AntiVirus ismertetője:

Habár még mindig sokan gondolják, hogy Mac-en nem kell vírusoktól tartaniuk, mert a rendszer nem elég nagy célpont, a helyzet nem ez.Biztonsági szakértőkként tudatnunk kell önnel, hogy a Windows rendszerekhez hasonlóan a Mac OS X is adathalász támadások harcterévé vált. Nem kérdés tehát, hogy szükség van védelemre.Ismét leteszteltük, hogy mire képes a tesztalany, ezesetben a Webroot SecureAnywhere AntiVirus. Feltelepítettük tehát a szoftvert egy Windows-os és egy Mac-es rendszerre is. A fejlesztők ígéretéhez híven a program másodpercek alatt befejezte a telepítést, hiszen csak egy 731 kilobájtos fájlról van szó. Az egyik számítógép már eleve fertőzött volt, a Webroot SecureAnywhere AntiVirus vizsgálata pedig azonnal értesített is erről és el is távolította a kártevőt. A szoftver egyik legérdekesebb tulajdonsága a Social Network Protection, amely Twitteres és Facebookos védelmet nyújt. Emellett azt is ígéri, hogy mégbiztonságosabbá teszi a böngészőket online vásárlás és pénzügyi weboldalak böngészése közben. Fontos, hogy semmilyen lassulást nem tapasztaltunk a program használata közben, még akkor is tökéletes maradt a rendszer, mikor a Webroot SecureAnywhere AntiVirus éppen vizsgálatot futtatott. A felhasználói felülettel kapcsolatban sem lehet kifogásunk, még azok is könnyedén eltájékozódnak rajta, akik kevésbé értenek a számítógépek világához.

Miért válasszam a Webroot SecureAnywhere AntiVirust?

Elmondhatjuk, hogy a Webroot SecureAnywhere AntiVirus egy igazán hatékony program, amely minden igényt kielégít. 100%-ig felhő alapú biztonsági megoldásról van szó, amely villámgyors de nem lassítja a rendszert, és számos hasznos szolgáltatással rendelkezik. Fontos részlet, hogy három különböző számítógép (Mac és PC) védelmére használhatjuk. Más hasonló tudású Mac-es antivírusok kétszer ennyibe is kerülhetnek.

A hivatalos weboldal a www.webroot.com, a fizetések biztonságos csatornán történnek.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Webroot SecureAnywhere AntiVirus Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Webroot SecureAnywhere AntiVirus Elégedettség
Garancia
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Webroot SecureAnywhere AntiVirus nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A(z) Webroot SecureAnywhere AntiVirus egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Webroot SecureAnywhere AntiVirus malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/review-webroot-secureanywhere-antivirus.html

Értékelések más nyelveken