Súlyosság:  
  (96/100)

Win 7 Antispyware 2014. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Jake Doevan - - | Típus: Tolvajló programok

Mi az a Win 7 Antispyware 2014?

A Win 7 Antispyware 2014 az egyik legfrissebb álprogram: szeptember elején bukkant fel. Mint ahogy az XP Antivirus 2014, a Win 8 Protection 2014 és még sok másik fertőzés, ez is a jól ismert Braviax víruscsalád tagja. A legfontosabb tudnivaló róluk az, hogy pénzlopás céljából készítették őket. Amint a Win 7 Antispyware 2014 a rendszerbe jut, hamis rendszervizsgálatokat jelenít meg, amelyek rendszerint különböző vírusfertőzésekről értesítenek. Trójaiak, adware-ek és más veszélyes programok szerepelnek a listán. Ezekkel a hamis találatokkal próbálják elhitetni a felhasználókkal, hogy számítógépük veszélyben van, ezért tenniük kell valamit. “Szerencsére” a Win 7 Antispyware 2014 felajánlja, hogy rendbe hozza a gépet – fizetés után. Nem szabad elfelejteni, hogy ezek a vírusok nem igaziak, csak azért jelennek meg, hogy a vírus készítői hozzájussanak az áldozatok pénzéhez. Ha valaki lefuttat egy keresést valamilyen megbízható anti-spyware programmal, megbizonyosodhat róla, hogy a Win 7 Antispyware 2014-nek a víruseltávolításhoz csak annyi köze van, hogy meg fog jelenni a keresés eredményei között. Ha ön úgy véli, hogy számítógépét megfertőzte a Win 7 Antispyware 2014, mielőbb futtasson teljes vizsgálatot a Reimage programmal, hogy eltávolíthassa a kártékony fájlokat.

Hogyan juthat a Win 7 Antispyware 2014 a számítógépemre?

A Win 7 Antispyware 2014 a számítógépre jutás után azonnal munkához lát, tehát ha az ön számítógépén is megjelennek a gyanús vizsgálatok és értesítések, biztos lehet benne, hogy a számítógép fertőzött. Hogy elkerülhesse az ilyen vírusokat, fontos tudni, hogy a leggyakrabban használt terjesztési módszere becsapós értesítéseken alapszik. Ezek az értesítések böngészés közben jelennek meg, és elérhető frissítésekről (pl. Java, Flash Player) vagy ingyenes rendszervizsgálatokról tájékoztatnak. Az értesítéseknek természetesen nem szabad hinni, mert könnyen a Win 7 Antispyware 2014-gyel találhatják szemben magukat. Fontos óvatosan bánni a gyanús e-mailekkel is. Törölje a hivatalosnak tűnő leveleket, ha azokban nyelvtani hibák vagy elgépelések vannak. A Win 7 Antispyware 2014 a fertőzés során fájlokat és regisztrációs bejegyzéseket készít, ezáltal a program minden rendszerindításkor betöltődik. Ekkor a következő, vagy ehhez hasonló üzenet jelenik meg:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Ne feledje, hogy nem szabad megvásárolni a Win 7 Antispyware 2014 licencét, hiába állítja azt a vírus, hogy csak így lehet eltávolítani a “fertőzéseket”. A “fertőzések” kitalációk, a Win 7 Antispyware 2014 a vírus.

Hogyan távolíthatom el a Win 7 Antispyware 2014-et?

Ha el szeretné kerülni a Win 7 Antispyware 2014-et, ne kattintson rá olyan értesítésekre, amelyek frissítéseket, ingyenes programokat vagy rendszervizsgálatot ajánlanak. A spam leveleket is el kell kerülni, ezek is terjeszthetnek vírusokat. Ha a Win 7 Antispyware 2014 az ön számítógépén már felbukkant, fontos, hogy ne manuális eltávolítási módszert válasszon, mert a vírus több száz fájllal rendelkezik, ráadásul nagy részük rejtett. Válasszon inkább AUTOMATIKUS ELTÁVOLÍTÁSI MÓDSZERT. Ehhez csak egy megbízható anti-spyware programot kell beszerezni és elindítani. A lépésekről ebben az útmutatóban talál tájékoztatást.

A Win 7 Antispyware 2014 eltávolításához mi a Reimage és a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner programokat ajánljuk, mert könnyedén detektálják és távolítják el az összes rejtett kártékony fájlt.

FIGYELEM! Mint ahogy azt már korábban is említettük, a Win 7 Antispyware 2014 blokkolhatja a biztonsági programok telepítését, tehát a SpyHunterét és a StopZilláét is. Ha ön sem tudja letölteni vagy telepíteni őket, próbálkozzon ezekkel a megoldásokkal:

1. A VÍRUS LEÁLLÍTÁSA RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Start -> Minden program -> Kellékek-> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás.
 2. Amint a Rendszerfájlok és -beállítások visszaállítása ablak megjelenik, kattintson a Következő gombra.
 3. Válassza ki a megfelelő visszaállítási pontot, majd Következő.
 4. Kattintson a Befejez gombra és várja meg, hogy a számítógép újrainduljon.
 5. Töltse le a Reimage programot és futtasson teljes rendszervizsgálatot.

2. CSÖKKENTETT MÓD HÁLÓZATTAL:

 1. Indítsa újra a számítógépet.
 2. Amint a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 gombot, amíg meg nem jelenik a Speciális rendszerindítási beállítások képernyő meg nem jelenik.
 3. Válassza ki (a nyilak segítségével) a Csökkentett mód hálózattal üzemmódot, majd Enter.
 4. Jelentkezzen be a megszokott módon.
 5. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre, válassz a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges).
 6. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe Töltse le és futtassa a programot, hogy az eltávolíthassa a kártékony fájlokat.

3. SZÁMÍTÓGÉP VIZSGÁLATA VENDÉGFIÓK SEGÍTSÉGÉVEL

Ha van egy másik, (vendég) fiók a számítógépen, onnan is elindítható egy rendszervizsgálat. Csak be kell lépni vele és le kell tölteni a Reimage legfrissebb változatát. A következő lépések segítségével aktiválható a vendégfiók:

 1. Start -> Vezérlőpult, majd Felhasználói fiókok és családbiztonság.
 2. Az új ablakban Felhasználói fiókok hozzáadása vagy eltávolítása -> Vendégfiók.
 3. Ezután Bekapcsolás gomb, majd indítsa újra a számítógépet.
 4. Várja meg, amíg megjelenik a bejelentkezési képernyő, majd válassza a Vendégfiókot és töltse le vele az ajánlott anti-spyware programot.

4. ANTI-SPYWARE PROGRAM LETÖLTÉSE EGY MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN:

 1. Töltse le egy másik számítógépre a Reimage vagy a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner legfrissebb változatát.
 2. Másolja fel egy CD-re/DVD-re, külső merevlemezre, vagy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a kártékony folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez kövesse az itt található útmutatót.
 4. Csatlakoztassa az adathordozót a fertőzött számítógéphez, majd indítsa el az anti-malware programot.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Win 7 Antispyware 2014 kép
Win 7 Antispyware 2014 kép

A szerzőről

Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-win-7-antispyware-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken