Súlyosság:  
  (97/100)

Win 7 Antivirus 2014 törlés

12

Mi az a Win 7 Antivirus 2014?

A Win 7 Antivirus 2014 egy anti-spyware programnak álcázott vírus, amely a már réginek mondható Braviax víruscsoport tagja. Meggyőződésünk volt, hogy újabb Braviax vírus már nem fog felbukkanni, de úgy tűnik, tévedtünk. A fertőzést követően a Win 7 Antivirus 2014 félrevezető értesítéseket kezd megjeleníteni; ezekben megpróbálja elhitetni a felhasználókkal, hogy a számítógép súlyosan fertőzött. A program minden rendszerindításkor működésbe lép, és hosszú találati listát jelenít meg az állítólagos fertőzésekről. Trójai vírusokról, reklámprogramokról és hasonló kártevőkről és fenyegetésekről tudósít – minden alkalommal. Persze a jelentés után nem fogja őket eltávolítani. Előbb termékkulcs-vásárlást igényel, de persze nem szabad megvenni, mivel fizetés után sem fogja megtisztítani a számítógépet. A vizsgálathoz-tisztításhoz használjon megbízható anti-spyware programot. Ha a legfrissebb adatbázissal vizsgál, biztosan észleli majd a Win 7 Antivirus 2014-et.

Hogyan fertőzhet meg a Win 7 Antivirus 2014?

A Win 7 Antivirus 2014 ugyanúgy terjed, mint a legtöbb komolyabb cyberfenyegetés. Az illegális weboldalak rendszeres látogatása, a gyanús hirdetések, illetve a kétes eredetű e-mailek csatolmányainak megnyitása mind fertőzéshez vezethet. Ne kattintson rá például a számítógép ingyenes vizsgálatát ígérő hirdetésekre, az olyan e-mailek csatolmányaira, amik pénzzel kecsegtetnek, stb. Ha pedig tényleges biztonságban szeretné tudni magát a Win 7 Antivirus 2014-től és a hasonló fenyegetésektől, telepítsen és tartson mindig naprakészen egy megbízható anti-spyware programot. A Win 7 Antivirus 2014 fájlokat és regisztrációs bejegyzéseket is készít, hogy azután víruskeresésnek álcázott ablakot jelenítsen meg, amelyben ilyen és ehhez hasonló üzenetekkel próbálja félrevezetni a felhasználókat:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Win 7 Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

A Win 7 Antivirus 2014 ilyen üzenetei nyilvánvalóan hamisak, és csak arra szolgálnak, hogy rávegyék a felhasználókat a vásárlásra. Biztos lehet benne, hogy a licenc is becsapás, megvétele ráadásul nem egyszerűen kidobott pénz lenne, hanem a szélhámosok támogatása. Ne tárolja ezt a szoftvert, mert akár további vírusokat is letölthet. A fertőzött számítógép helyreállításához kövesse az alábbi útmutatót:

Hogyan távolítható el a Win 7 Antivirus 2014?

Meglehetősen bonyolult a Win 7 Antivirus 2014 eltávolítása, mert véletlengenerált fájlneveket használ. Ezért is ajánlott az ilyen fenyegetések eltávolítására automatikusan működő anti-malware programot használni. Ha a vírus letiltotta volna őket, a következő kóddal elhitetheti vele, hogy vásárolt licencet: 3425-814615-3990. Aktiválás után futtasson teljes rendszervizsgálatot a SpyHunter vagy a STOPzilla segítségével és távolítsa el velük a kártékony fájlokat.

Ha nem tudja elindítani őket, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Indítsa újra a számítógépet ‘Csökkentett mód hálózattal’ módban. 
2. Lépjen be a normál bejelentkezés során használat felhasználóként.
3. Kattintson jobb egérgombbal egy böngészőikonra és válassza a ‘Futtatás rendszergazdaként’ lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges).
4. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe Töltse le, majd indítsa el a programot, hogy az leállíthassa a Win 7 Antivirus 2014 kártékony folyamatait és eltávolíthassa a veszélyes fájljait.

Automatikus Win 7 Antivirus 2014 eltávolítás

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Win 7 Antivirus 2014 eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Win 7 Antivirus 2014 eltávolító Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Win 7 Antivirus 2014 eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Figyelem: Manuális lépések szükségesek üzenet esetén egy vagy több eltávolító nem képes eltávolítani a parazitát felhasználói beavatkozás nélkül; kérjük olvassa el a manuális eltávolítási útmutatót.
SpyHunter ajánlott a(z) Win 7 Antivirus 2014 eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Win 7 Antivirus 2014 eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Win 7 Antivirus 2014 ellen (2014-09-11)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Win 7 Antivirus 2014 ellen (2014-09-11)
Win 7 Antivirus 2014 kép
Win 7 Antivirus 2014 kép

Win 7 Antivirus 2014 manuális eltávolítás:

Leállítandó folyamatok:
[random characters].exe, such as dyly40vy0.exe

Törlendő fájlok:
[random characters].exe, such as dyly40vy0.exe

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon