Súlyosság:  
  (97/100)

Win 7 Antivirus 2014. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Julie Splinters - - | Típus: Tolvajló programok

Mi az a Win 7 Antivirus 2014?

A Win 7 Antivirus 2014 egy anti-spyware programnak álcázott vírus, amely a már réginek mondható Braviax víruscsoport tagja. Meggyőződésünk volt, hogy újabb Braviax vírus már nem fog felbukkanni, de úgy tűnik, tévedtünk. A fertőzést követően a Win 7 Antivirus 2014 félrevezető értesítéseket kezd megjeleníteni; ezekben megpróbálja elhitetni a felhasználókkal, hogy a számítógép súlyosan fertőzött. A program minden rendszerindításkor működésbe lép, és hosszú találati listát jelenít meg az állítólagos fertőzésekről. Trójai vírusokról, reklámprogramokról és hasonló kártevőkről és fenyegetésekről tudósít – minden alkalommal. Persze a jelentés után nem fogja őket eltávolítani. Előbb termékkulcs-vásárlást igényel, de persze nem szabad megvenni, mivel fizetés után sem fogja megtisztítani a számítógépet. A vizsgálathoz-tisztításhoz használjon megbízható anti-spyware programot. Ha a legfrissebb adatbázissal vizsgál, biztosan észleli majd a Win 7 Antivirus 2014-et.

Hogyan fertőzhet meg a Win 7 Antivirus 2014?

A Win 7 Antivirus 2014 ugyanúgy terjed, mint a legtöbb komolyabb cyberfenyegetés. Az illegális weboldalak rendszeres látogatása, a gyanús hirdetések, illetve a kétes eredetű e-mailek csatolmányainak megnyitása mind fertőzéshez vezethet. Ne kattintson rá például a számítógép ingyenes vizsgálatát ígérő hirdetésekre, az olyan e-mailek csatolmányaira, amik pénzzel kecsegtetnek, stb. Ha pedig tényleges biztonságban szeretné tudni magát a Win 7 Antivirus 2014-től és a hasonló fenyegetésektől, telepítsen és tartson mindig naprakészen egy megbízható anti-spyware programot. A Win 7 Antivirus 2014 fájlokat és regisztrációs bejegyzéseket is készít, hogy azután víruskeresésnek álcázott ablakot jelenítsen meg, amelyben ilyen és ehhez hasonló üzenetekkel próbálja félrevezetni a felhasználókat:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Win 7 Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

A Win 7 Antivirus 2014 ilyen üzenetei nyilvánvalóan hamisak, és csak arra szolgálnak, hogy rávegyék a felhasználókat a vásárlásra. Biztos lehet benne, hogy a licenc is becsapás, megvétele ráadásul nem egyszerűen kidobott pénz lenne, hanem a szélhámosok támogatása. Ne tárolja ezt a szoftvert, mert akár további vírusokat is letölthet. A fertőzött számítógép helyreállításához kövesse az alábbi útmutatót:

Hogyan távolítható el a Win 7 Antivirus 2014?

Meglehetősen bonyolult a Win 7 Antivirus 2014 eltávolítása, mert véletlengenerált fájlneveket használ. Ezért is ajánlott az ilyen fenyegetések eltávolítására automatikusan működő anti-malware programot használni. Ha a vírus letiltotta volna őket, a következő kóddal elhitetheti vele, hogy vásárolt licencet: 3425-814615-3990. Aktiválás után futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage vagy a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner segítségével és távolítsa el velük a kártékony fájlokat.

Ha nem tudja elindítani őket, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Indítsa újra a számítógépet ‘Csökkentett mód hálózattal’ módban.
2. Lépjen be a normál bejelentkezés során használat felhasználóként.
3. Kattintson jobb egérgombbal egy böngészőikonra és válassza a ‘Futtatás rendszergazdaként’ lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges).
4. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe Töltse le, majd indítsa el a programot, hogy az leállíthassa a Win 7 Antivirus 2014 kártékony folyamatait és eltávolíthassa a veszélyes fájljait.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Win 7 Antivirus 2014 kép
Win 7 Antivirus 2014 kép

A szerzőről

Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-eltávolítási specialista

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Julie Splinters
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-win-7-antivirus-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken