Súlyosság:  
  (96/100)

Win 7 Protection 2014. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Julie Splinters - - | Típus: Tolvajló programok

Mi az a Win 7 Protection 2014?

A Win 7 Protection 2014 egy ál-anti-spyware program, amely szándékos letöltés nélkül bukkan fel a számítógépen. Egyértelmű jele van a fertőzésnek: víruskeresőnek kinéző ablakban értesít állítólagos fertőzésekről, és tájékoztat, hogy az eltávolításhoz meg kell vásárolni a program teljes változatát. Ebben az esetben a legfontosabb, hogy ne vegye komolyan a Win 7 Protection 2014 üzeneteit, miszerint rengeteg fertőzés található a számítógépen. Ennek a programnak nincs vírusadatbázisa, tehát nem tudná detektálni az esetleges valódi trójaiakat, adware-eket, vagy egyéb fertőzéseket és cyberfenyegetéseket. Két különböző számítógépen futtatva is ugyanazt a találati listát jelenítené meg. A Win 7 Protection 2014 egyértelműen egy úgynevezett scamware, tehát egyetlen célja, hogy rávegye az áldozatokat a teljes verzió megvásárlására. Ezért írja azt, hogy az eltávolításhoz licencvásárlás szükséges. Természetesen ez csak egy trükk, amivel megpróbálják kicsalni az emberek pénzét. Ne higgyen tehát a Win 7 Protection 2014 értesítéseinek, hanem mielőbb távolítsa el. Ehhez a lentebb található programokat ajánljuk.

Hogyan fertőzhet meg a számítógépet a Win 7 Protection 2014?

A Win 7 Antivirus 2014-hez hasonlóan a Win 7 Protection 2014 vírus is többnyire olyan csaló felugró hirdetések segítségével terjed, amelyek a számítógép ingyenes vizsgálatát ajánlják. Fontos, hogy ezek a hirdetések illegális és legális weboldalakon egyaránt megjelenhetnek, tehát érdemes óvatosnak lenni. Emellett spam levelek is terjesztik, ezért ha olyan levelet kap, ami a melléklet megnyitására kéri, kétszer is ellenőrizze a levél feladóját Hamisított üzenetek egyértelmű jelei még a nyelvtani hibák és az elgépelések is. Ezek általában a Win 7 Protection 2014-et és a hozzá hasonló vírusokat próbálják terjeszteni. Már a neve alapján is sejthető, hogy ez a program Windows rendszereket céloz meg. Amennyiben Windows 7 operációs rendszert használ, mindenképp körültekintően járjon el. A fertőzés legegyértelműbb jele egy ilyen, vagy hasonló üzenet:

Win 7 Protection 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Fontos, hogy ne fizessen a vírus készítőinek, hagyja figyelmen kívül a Win 7 Protection 2014 riasztásokat. Nemcsak pénzt adna a csalóknak, hanem bankkártyája adatait és egyéb személyes információkat is. Ha számítógépét a Win 7 Protection 2014 fertőzi, kövesse inkább a mi eltávolítási útmutatónkat.

Hogyan távolítható el a Win 7 Protection 2014?

Nem érdemes kézi eltávolítási útmutatót követni a Win 7 Protection 2014 eltávolításához, mert könnyen törölhet rossz fájlokat, amely a rendszer sérüléséhez vezethet. Használjon inkább egy automatikus anti-malware programot, például a Reimage vagy Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner legfrissebb változatát. Abban az esetben, ha a vírus letiltotta az ilyen programokat, a következő kóddal elhitetheti vele, hogy vásárolt licencet: 3425-814615-3990. Aktiválás után futtasson teljes rendszervizsgálatot egy anti-spyware programmal, hogy az eltávolíthassa a fertőzött fájlokat.

Ha mégsem sikerül elindítani a programokat, kövesse az alábbi útmutatót:

1. Indítsa számítógépét ‘Csökkentett mód hálózattal’ módban – ehhez indítsa újra a számítógépet és induláskor nyomogassa az F8 gombot.
2. Jelentkezzen be a szokásos fiókba.
3. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre és válassza a ‘Futtatás rendszergazdaként’ lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges).
4. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe Töltse le és indítsa el a programot, hogy az leállíthassa a Win 7 Protection 2014 folyamatait és eltávolíthassa a fájljait.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Win 7 Protection 2014 kép
Win 7 Protection 2014 kép

A szerzőről

Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-eltávolítási specialista

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Julie Splinters
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-win-7-protection-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken