Súlyosság:  
  (99/100)

Win 8 Antispyware 2014. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Jake Doevan - - | Típus: Tolvajló programok

Mi az a Win 8 Antispyware 2014?

A Win 8 Antispyware 2014 a Braviax víruscsalád újabb csaló anti-spyware programja. Veszélyes vírus, melyet azzal a céllal készítettek, hogy átverjék az embereket és kiszedjék belőlük a pénzüket. Első pillantásra a program hétköznapi biztonsági eszköznek tűnhet. A sikeres telepítés után a vírus rendszervizsgálatnak tűnő ablakot indít, amely kis idő múlva fertőzések hosszú listájává alakul. A lista elemei általában a számítógépen található programok, amelyek állítólag sérültek vagy fertőzöttek. Fontos, hogy ezek az információk hamisak, ezért ne kezdje kézzel törölni a programokat és a Win 8 Antispyware 2014 segítségével se próbálkozzon. Ellenkező esetben megsérülhet az operációs rendszer. Megeshet, hogy valaki elhiszi, hogy a Win 8 Antispyware 2014 tényleg egy megbízható biztonsági program, ezért megpróbálja vele eltávolítani a “fertőzéseket”. Ebben az esetben a program a teljes verzió megvásárlását kéri. Nem szabad megvásárolni, hiszen egy csaló vírusról van szó. Képtelen detektálni és eltávolítani a vírusokat, mert egyáltalán nem rendelkezik ilyen funkcióval, tehát vásárlás csak a pénz elvesztéséhez vezetne. Ha ön felfedezte a Win 8 Antispyware 2014-et számítógépén, minél hamarabb távolítsa el róla.

Hogyan fertőzheti meg a Win 8 Antispyware 2014 a számítógépemet?

Mivel a Win 8 Antispyware 2014 egy álprogram, amely az emberek átverésével próbálkozik, nyilvánvaló, hogy nem úgy kerül a számítógépekre, hogy megkérdezi, bejöhet-e. Általában titokban, biztonsági réseket kihasználva jut a rendszerekbe, jellemzően úgy, hogy a felhasználót ráveszik egy frissítésnek/rendszervizsgálónak álcázott vírus vagy egy e-mail csatolmány letöltésére. Böngészés közben esetenként megjelenhetnek olyan felugró értesítések, amelyek arról tájékoztatnak, hogy a számítógép fertőzött, ezért a rendszer vizsgálatra szorul. Ne higgyen az ilyen üzeneteknek, és jegyezze meg, hogy olyan, hogy online vizsgálat, egyszerűen nem létezik. Egy másik fajta ablak szerint ön létfontosságú üzenetet kapott, esetleg nyert a lottón, ezért le kell töltenie egy programot. Ha így tesz, könnyedén Win 8 Antispyware 2014-et terjesztő trójai vírust juttathat számítógépére. A telepítés során a vírus a regisztrációs adatbázist is módosítja, így elintézi, hogy minden Windows-indítás során betöltődjön. Ismételjük, hogy NE bízzon az értesítéseiben. A Braviax csoportba tartozó minden álprogram minden operációs rendszeren ugyanazokat a vírusokat detektálja. Ne feledje, hogy a Win 8 Antispyware 2014 veszélyes vírus, mielőbb el kell távolítani. Egy megbízható anti-spyware program telepítése az egyetlen módja a PC megóvásának és az ilyen fertőzések elkerülésének. Tartsa naprakészen számítógépe biztonsági rendszerét.

Hogyan tudom eltávolítani a Win 8 Antispyware 2014 vírust?

Ha az ön számítógépén is felbukkantak a Win 8 Antispyware 2014 riasztásai, haladéktalanul távolítsa el a vírust. Ehhez erősen ajánlott egy AUTOMATIKUS ELTÁVOLÍTÁSI MÓDSZER a manuális helyett. Ez a módszer nagyjából csak egy megbízható anti-spyware program letöltését, frissítését és ‘vizsgálat’ gombjának megnyomását igényli. Ha útmutatót szeretne a folyamathoz, kattintson erre a linkre.

A Win 8 Antispyware 2014 ellen az ajánlott programok a Reimage és a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, mert ezek könnyedén megtalálják és eltávolítják a vírus minden rejtett elemét.

FIGYELEM! Már korában is említettük, hogy a Win 8 Antispyware 2014 letilthatja a biztonsági programok telepítését és futtatását, beleértve a SpyHuntert és a StopZillát is. Ha nem tudja őket letölteni vagy futtatni, próbálkozzon az alábbi lehetőségekkel:

1. A VÍRUS LEÁLLÍTÁSA RENDSZERVISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Menjen a Windows 8 startképernyőjére és a keresős mezőbe írja be, hogy ‘visszaállítás‘.
 2. Ezután Beállítások -> Visszaállítási pont létrehozása.
 3. A Rendszervédelem fülön válassza a Rendszervisszaállítást.
 4. Nyomja meg a ‘Tovább‘ gombot a visszaállítási pontok megjelenítéséhez, majd válassza ki a megfelelőt.
 5. Ezután Érintett programok keresése -> Bezárás -> Következő -> Befejezés.
 6. Miután a számítógép újraindult, töltse le a Reimage programot, frissítse, majd futtasson teljes rendszervizsgálatot.

2. CSÖKKENTETT MÓD PARANCSSORRAL MÓDSZER:

 1. Jelenítse meg a jobb oldali menüsávot például a Windows gomb+C kombinációval.
 2. Itt Beállítások -> Gépház -> Általános.
 3. A Speciális Rendszerindítás menüben kattintson az Újraindítás mostra.
 4. Ezután Hibaelhárítás -> Speciális beállítások -> Indítási beállítások
 5. Válassza az Újraindítást és nyomja meg az F5 gombot.
 6. Indítson egy böngészőt és nyissa meg a következő linket: http://avirus.hu/download/hunter.exe
 7. Töltse le és indítsa el a programot a kártékony fájlok eltávolításához.

3. ANTI-SPYWARE LETÖLTÉSE MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN

 1. Töltse le a Reimage vagy a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner legfrissebb változatát egy másik számítógépen.
 2. Ezután másolja át egy CD-re/DVD-re, külső meghajtóra vagy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a kártékony folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez használhatja ezt az útmutatót.
 4. Helyezze be az adathordozót a fertőzött számítógépbe és futtassa az anti-spyware programot.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-win-8-antispyware-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken