Súlyosság:  
  (98/100)

Win 8 Antivirus 2014. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Jake Doevan - - | Típus: Tolvajló programok

Wi az a Win 8 Antivirus 2014?

A Win 8 Antivirus 2014 egy antivírusnak álcázott vírus, amelyet egy ideje már a ‘rogue anti-spyware’ programok kategóriájába sorolnak. Habár első pillantásra sem a program külseje, sem funkcionalitása nem ad okot gyanúra, valójában mégis egy komoly kártevőről van szó, amely megpróbálja becsapni a felhasználókat és megszerezni a pénzüket. A Win 8 Antivirus 2014 a Rogue.FakeRean-Braviax, más néven Braviax családba tartozik, ezeket a vírusokat jellemzően trójaiak segítségével terjesztik. Telepítés után módosít bizonyos beállításokat és víruskeresésnek látszó folyamatot indít minden rendszerinduláskor. Ezen kívül több száz hamis értesítést is megjelenít, amelyek a számítógépen megbújó fertőzött fájlokról tájékoztatnak. Bizonyos esetekben a Win 8 Antivirus 2014 a böngészőkbe is beépül: letilt bizonyos weboldalakat azzal az indokkal, hogy veszélyesek. Ne feledje, hogy ezek az értesítések hamisak, a “találatok” nem léteznek. A hirdetésekre rákattintva a felhasználó egy tranzakciós weboldalra kerül, ahol megvásárolhatja a program teljes verzióját. Ezzel a módszerrel próbál az áldozatok pénzéhez jutni a Win 8 Antivirus 2014. Az eltávolítástól pedig úgy próbál megmenekülni, hogy megakadályozza a valódi biztonsági programok elindítását és hamis értesítést készít arról, hogy az adott programot a Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen vírus fertőzi, ezért tiltásra került. Fontos tehát, hogy a Win 8 Antivirus 2014 minden értesítése hamis, ezért figyelmen kívül kell őket hagyni. Ne bízzon ebben a csaló antivírus programban – törölje minél előbb. Ehhez használjon megbízható anti-spyware programot!

Hogyan fertőzheti meg a számítógépet a Win 8 Antivirus 2014?

A többi csaló anti-spyware-hez hasonlóan a Win 8 Antivirus 2014 is engedély nélkül kerül a számítógépekre. Jellemzően olyan sérült weboldalak terjesztik, amelyeket feltörtek, hogy kártékony programokat juttassanak az oldalt meglátogató védtelen számítógépekre. A Win 8 Antivirus 2014 ezen felül trójai programok segítségével is a kiszemelt számítógépbe juthat. Az ilyen programok rendszerint látszólag megbízható programokba és frissítésekbe rejtőznek. Ha fertőzött frissítést vagy programot próbál letölteni, megeshet, hogy a Win 8 Antivirus 2014-et is telepíti. Amint ez megtörtént, felbukkannak a fertőzésekről szóló hamis jelentések. A fertőzés tehát egy úgynevezett ‘scareware’ avagy csaló anti-spyware, amely arra játszik, hogy elhitesse a felhasználókkal azt, hogy számítógépük súlyosan fertőzött, ezért meg kell vásárolniuk a program (vírus) teljes változatát. Az értesítések meggyőzőek tudnak lenni, de kérjük, legyen résen. Ne figyeljen a gyanús értesítésekre, amelyeker arra buzdítják, hogy vegye meg a Win 8 Antivirus 2014 licencét, mert a kifizetett összeg el fog veszni. Telepítsen fel inkább egy megbízható anti-spyware programot és futtasson vizsgálatot azzal.

Hogyan távolítható el a Win 8 Antivirus 2014?

Amennyiben a Win 8 Antivirus 2014 értesítései az ön számítógépén is felbukkantak, ne vesztegesse az időt, távolítsa el a vírust! Ehhez mi a következő megbízható anti-spyware programokat ajánljuk: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Ha a vírus letiltotta az ilyen típusú programokat, aktiválja a következő kóddal: 3425-814615-3990. A program korábbi változataival működött. Ezután futtasson teljes rendszervizsgálatot és távolítsa el a fertőzött fájlokat.

Ha mégsem indulnak a programok, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Indítsa számítógépét ‘Csökkentett mód hálózattal’ módban. Ehhez a számítógép indulásakor nyomogassa az F8 gombot.
2. Jelentkezzen be a hagyományos módon.
3. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre, majd válassza a ‘Futtatás rendszergazdaként’ lehetőséget. Adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges).
4. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe Töltse le a programot. Indítsa el, hogy leállíthassa a Win 8 Antivirus 2014 kártékony folyamatait és eltávolíthassa a fertőzött fájlokat.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

Figyelem: Manuális lépések szükségesek üzenet esetén egy vagy több eltávolító nem képes eltávolítani a parazitát felhasználói beavatkozás nélkül; kérjük olvassa el a manuális eltávolítási útmutatót.
Win 8 Antivirus 2014 kép
Win 8 Antivirus 2014 kép

Win 8 Antivirus 2014 manuális eltávolítás:

Leállítandó folyamatok:
[random characters].exe

Törlendő fájlok:
[random characters].exe

A szerzőről

Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-win-8-antivirus-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken