Súlyosság:  
  (95/100)

Win 8 Protection 2013 törlés

12

A Win 8 Protection 2013 egy becsapós program, amely a csaló anti-spyware kártevők közé tartozik. A Win 7 Protection 2013-hoz hasonlóan ez is a felhasználók beleegyezése nélkül kerül a rendszerbe, majd félrevezető értesítéseket jelenít meg kitalált vírusokról. Valójában ezek a vírusok fontos rendszerfájlok vagy egyszerű kitalációk, amelyeknek semmi köze az áldozat számítógépéhez. Ha ön is a Win 8 Protection 2013 áldozata, őszinte részvétünk – ez egy nagyon agresszív parazita. Nemcsak megpróbálja megakadályozni az eltávolítást a valódi biztonsági programok letiltásával, de további fertőzések letöltésével is próbálkozik. A vírus elkerülése érdekében győződjön meg róla, hogy naprakész antivírus és antispyware programokat használ. Az eltávolítást ne halogassa, és használjon automatikus eltávolítót.

HOGYAN KERÜLHET A RENDSZERBE A Win 8 Protection 2013?

A Win 8 Protection 2013 freeware és shareware programok segítségével, spamekkel, és hasonló módszerekkel terjed. Jellemzően trójai vírus tölti le, további fertőzésekkel együtt. Ezután a trójai megváltoztatja a rendszer bizonyos beállításait és elintézi, hogy a vírus minden rendszerindítás alkalmával betöltődjön. Ennek az eredménye az, hogy a Win 8 Protection 2013 átveszi a felhasználók digitális élete feletti uralmat. Az üzenetek általában ezek:

System Security Alert!
Vulnerabilities found
Background scan for security breaches has been finished. Serious problems have been detected. Safeguard your system against exploits, malware and viruses right now by activating Proactive Defence.

System Security Alert!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identify the theft detected!

Sokakat rászedhetnek ezek az üzenetek, mert ijesztőnek tűnik az állítólagos vírusfenyegetés. Érdemes egy másik víruskeresővel is ellenőrizni a számítógépet, így kiderül, hogy tényleg veszélyben van-e a rendszer. Biztosra veheti, hogy a Win 8 Protection 2013 szerepel majd a találatok listáján.

HOGYAN TÁVOLÍTHATÓ EL A Win 8 Protection 2013?

Amint felfedezi a Win 8 Protection 2013-at, futtasson vizsgálatot egy naprakész anti-spyware programmal. Ebben az esetben a SpyHunter, a STOPzilla vagy a Malwarebytes Anti Malware a jó választás. Fontos, hogy a vírus letilthatja ezeket a programokat. Ebben az esetben kövesse az alábbi lépéseket:

1. Indítsa számítógépét ‘Csökkentett mód hálózattal’ üzemmódban. Ehhez indításkor az F8 billentyűt kell nyomkodni.
2. Jelentkezzen be a szokásos módon.
3. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre, majd válassza a ‘Futtatás rendszergazdaként’ lehetőséget, és adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges).
4. Nyissa meg a következő linket: http://avirus.hu/download/hunter.exe Töltse le és indítsa el a programot, hogy az leállíthassa a Win 8 Protection 2013 kártékony folyamatait és eltávolíthassa a fertőzött fájlokat.

Automatikus Win 8 Protection 2013 eltávolítás

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Win 8 Protection 2013 eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Win 8 Protection 2013 eltávolító Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Win 8 Protection 2013 eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Figyelem: Manuális lépések szükségesek üzenet esetén egy vagy több eltávolító nem képes eltávolítani a parazitát felhasználói beavatkozás nélkül; kérjük olvassa el a manuális eltávolítási útmutatót.
SpyHunter ajánlott a(z) Win 8 Protection 2013 eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Win 8 Protection 2013 eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Win 8 Protection 2013 ellen (2014-10-12)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Win 8 Protection 2013 ellen (2014-10-12)

Win 8 Protection 2013 manuális eltávolítás:

Leállítandó folyamatok:
[random].exe

Törlendő fájlok:
[random].exe

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon