Súlyosság:  
  (96/100)

Win 8 Protection 2014. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Jake Doevan - - | Típus: Tolvajló programok

Mi az a Win 8 Protection 2014?

A Win 8 Protection 2014 a Win 8 Antivirus 2014-hez, XP Protection 2014-hez, és jónéhány másik vírushoz hasonlóan egy csaló anti-spyware program, amely megpóbálja rávenni az embereket arra, hogy megvegyék a licencelt változatát. Ez a vírus kifejezetten a Windows 8 operációs rendszerek ellen készült, ezért a Windows XP és a Windows 7 felhasználói ettől a behatolótól biztonságban érezhetik magukat. Fontos viszont megemlíteni, hogy a vírus olyan változatai is léteznek, amelyek Win7, WinXP, és más operációs rendszerek ellen készültek. A Win 8 Antivirus 2014 általában trójai vírus segítségével terjed. Ha szeretné elkerülni az ilyen fertőzéseket, győződjön meg arról, hogy számítógépe megfelelően védett. Ha számítógépe mégis a Win 8 Protection 2014 áldozatául esik, akkor hamis víruskereséseket jelenít meg, amelyek arról tájékoztatnak, hogy vírusok fertőzik a rendszert. A kereső valószínűleg minden rendszerindításkor megjelenik. Kérjük, ne higgyen ezeknek az értesítéseknek, mert egyetlen céljuk, hogy megszerezzék a mit sem sejtő felhasználók pénzét. Ha felbukkantak a Win 8 Protection 2014 értesítései, vizsgálja át számítógépét egy megbízható anti-spyware programmal. Találatai között ott lesz a Win 8 Protection is. Erősen ajánlott tehát azonnal intézkedni az eltávolítás érdekében.

Hogyan fertőzheti meg a Win 8 Protection 2014 a számítógépet?

A Win 8 Protection 2014 több különböző módon terjed, ezek egyike sem mondható korrektnek. Általában megbízhatónak tűnő hirdetések mögött rejtőzik. Ezek a hirdetések biztonságos és félrevezető weboldalakon is megjelenhetnek és már egyetlen kattintás is fertőzéshez vezethet. Egy másik terjedési módja a spam leveleken alapul: a levelek csatolmányaiba rejtőzik. Ha egy gyanús e-mail érkezik, mindig keressen elgépeléseket, nyelvtani hibákat, ellenőrizze a feladót, stb. A vírusokról szóló Win 8 Protection 2014 értesítések megjelenése egyértelmű jele a fertőzésnek. Ezek az értesítések rendszerint így szólnak:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Win 8 Protection 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Win 8 Antivirus 2014 Alert
System Hacked!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identity theft detected.

Ne hagyja figyelmen kívül a Win 8 Protection 2014 megjelenését, mert további kártevőket juttathat a rendszerbe, letilthat bizonyos programokat, stb. Távolítsa el számítógépéről minél előbb!

Hogyan távolítható el a Win 8 Protection 2014?

Ha felbukkantak a fertőzésekről szóló Win 8 Protection 2014 értesítések, ne habozzon! Töltsön le egy megbízható anti-spyware programot az eltávolításhoz. Mi a következőket ajánljuk: Reimage vagy Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner. Ha a vírus letiltotta ezeket, a következő kóddal elhitetheti vele, hogy megvásárolta a licencet: 3425-814615-3990. Aktiváció után futtasson teljes rendszervizsgálatot a már elindítható igazi anti-spyware programmal.

Ha a program mégsem indul, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Indítsa számítógépét ‘Csökkentett mód hálózattal’ módban. Ehhez a számítógép indulásakor nyomkodja az F8 gombot.
2. Jelentkezen be a szokásos módon.
3. Kattintson jobb gombbal egy böngészőn és válassza a ‘Futtatás rendszergazdaként’ lehetőséget. Adja meg az adminisztrátor jelszavát (ha szükséges).
4. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe Töltse le a programot. Indítsa el, hogy leállíthassa a Win 8 Protection 2014 kártékony folyamatait és eltávolíthassa a fertőzött fájljait.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Win 8 Protection 2014 kép
Win 8 Protection 2014 kép

A szerzőről

Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-win-8-protection-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken