Súlyosság:  
  (96/100)

Windows AntiBreach Module törlés

írta: Gabriel E. Hall - - | Típus: Spyware

Mi az a Windows AntiBreach Module?

A Windows AntiBreach Module egy kártékony program, a FakeVimes nevű kártevőcsalád egyik tagja. Miután a rendszere jutott, rendszervizsgálatnak tűnő ablakot és felugró értesítéseket jelenít meg, amelyekben arról tájékoztat, hogy a számítógépet több tucat vírus fertőzi. Meg kell hagyni, hogy a vírus nagyon meggyőző felülettel rendelkezik. Ennek ellenére bizony vírusról van szó, és a megjelenített értesítésekkel azt próbálja elhitetni az áldozatokkal, hogy meg kell vásárolniuk a vírus “teljes változatát”. Ha nem szeretné pénzét kihajítani az ablakon, akkor nem ajánljuk a vásárlást. Ehelyett távolítsa el a Windows AntiBreach Module-t, mert nemcsak félrevezető értesítéseket jeleníthet meg, hanem további vírusokat is terjeszthet, valamint megfigyelheti a leütött billentyűket is. Ez utóbbi különösen veszélyes, hiszen a hackerek így személyes adatokhoz férhetnek hozzá. Próbálja meg minél messzebbről elkerülni a Windows AntiBreach Module-t! Ha úgy sejti, hogy számítógépét már megfertőzte, futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage legújabb változatával.

Hogyan fertőzheti meg a Windows AntiBreach Module a számítógépemet?

A Windows AntiBreach Module a megszokott terjesztési módszereket használja, így általában félrevezető webes értesítések és spam üzenetek terjesztik. Legkönnyebben a böngészés közben megjelenő felugró értesítéseken keresztül kapható el. Az értesítések általában a Java, Flash Player vagy más hasonló program frissítését ajánlják, de léteznek olyanok is, amelyek a számítógépet szeretnék átvizsgálni valamilyen online keresővel. Kerülje el ezeket az üzeneteket, mert egyértelműen vírusok (például a Windows AntiBreach Module) terjesztése a céljuk. Ha frissíteni szeretné például a Flash Playert, látogasson el a hivatalos weboldalára, ha pedig át szeretné vizsgálni a rendszert, használja a következő programok valamelyikét: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Ha a Windows AntiBreach Module a rendszerbe jut, a következő üzeneteket jeleníti meg:

Error
Potential malware detected. It is recommend to activate the protection and perform a thorough system scan to remove the malware.

Error
Software without a digital signature detected. Your system files are at risk. We strongly advise you to activate your protection.

Ne bízzon meg bennük, hiszen a Windows AntiBreach Module teljes verziójának megvásárlásába próbálják belecsalni. Ahelyett, hogy a semmire költené a pénzét, inkább kövesse az alábbi eltávolítási útmutatót.

Hogyan távolítható el a Windows AntiBreach Module vírus?

Ha felbukkantak a Windows AntiBreach Module értesítések, ideje cselekednie. Az eltávolításhoz válassza az AUTOMATIKUS ELTÁVOLÍTÁSI MÓDSZERT, mert ez mindössze egy (valódi) antispyware letöltéséből, frissítéséből, majd rendszervizsgálatának lefuttatásából áll. Ha részletes leírásra van szüksége, olvassa el ezt az útmutatót. A Windows AntiBreach Module eltávolításához mi a Reimage és a SpyHunter 5Combo Cleaner programokat ajánljuk, mert ezek könnyedén megtalálják és eltávolítják a kártevő rejtett elemeit is.

FIGYELEM! A Windows AntiBreach Module képes letiltani a valódi biztonsági programokat, például a SpyHuntert vagy a StopZillát. Ha az ön számítógépén is ez a helyzet, próbálkozzon a következőkkel:

1. A VÍRUS LETILTÁSA A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Start menü -> Minden program -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás.
 2. Miután a Rendszerfájlok és -beállítások visszaállítása ablak megjelent, kattintson a Tovább gombra.
 3. Válasszon egy megfelelő visszaállítási pontot, majd Tovább.
 4. Kattintson a Befejezés gombra és várja meg, amíg a számítógép újraindul.
 5. Futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage legújabb változatával.

Ha Windows 8 rendszert használ, a lépések a következők:

 1. Írja be a Vezérlőpult keresőjébe, hogy visszaállítás.
 2. Kattintson a Visszaállítási pont létrehozása gombra.
 3. A megjelenő ablakban Rendszer-visszaállítás…
 4. A Következő gomb segítségével válassza ki a megfelelő visszaállítási pontot.
 5. Kövesse értelem szerűen a megjelenő utasításokat.
 6. Miután a számítógép újraindult, futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage legújabb változatával.

2. CSÖKKENTETT MÓD HÁLÓZATTAL:

 1. Indítsa újra a számítógépet.
 2. Amint a számítógép bekapcsol, kezdje nyomogatni az F8 billentyűt, amíg a Speciális rendszerindítási beállítások képernyő meg nem jelenik.
 3. Válassza a Csökkentett mód hálózattal lehetőséget (a nyilak segítségével), majd Enter billentyű.
 4. Jelentkezzen be a megszokott felhasználói fiókba.
 5. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre, például az Internet Explorerre, és válassza a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges)
 6. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe, majd letöltés után indítsa el és futtassa a programot.

3. A SZÁMÍTÓGÉP ÁTVIZSGÁLÁSA VENDÉGFIÓK SEGÍTSÉGÉVEL:

Ha rendelkezik másik (vagy vendég-) fiókkal, megpróbálhatja abból elindítani a vizsgálatot. Csak jelentkezzen be és töltse le a Reimage programot a teljes rendszervizsgálathoz. A következő lépésekkel tudja aktiválni a vendégfiókot:

 1. Start menü -> Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok.
 2. Miután megjelent az új ablak, kattintson a Felhasználói fiókok és családbiztonság, majd pedig a Felhasználói fiókok hozzáadása vagy eltávolítása gombokra.
 3. Kattintson a Vendég, majd a Bekapcsolás gombokra, ezután indítsa újra a számítógépet.
 4. Miután megjelent a Windows bejelentkezési képernyő, válassza a Vendégfiókot és töltse le az ajánlott antispyware-t.

4. AZ ANTISPYWARE LETÖLTÉSE EGY MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN:

 1. Egy másik számítógépen töltse le a Reimage vagy a SpyHunter 5Combo Cleaner legújabb változatát.
 2. A letöltés végeztével másolja fel a fájlt egy CD/DVD-re, külső HDD-re vagy egy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a rosszindulatú folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez használhatja ezt az útmutatót.
 4. Csatlakoztassa az adathordozót a fertőzött számítógéphez és futtassa az antispyware programot.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Windows AntiBreach Module kép
Windows AntiBreach Module kép

A szerzőről

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Elkötelezett webkutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Gabriel E. Hall
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-windows-antibreach-module.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken