Súlyosság:  
  (96/100)

XP Antivirus 2014. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Jake Doevan - - | Típus: Tolvajló programok
12

Az XP Antivirus 2014 egy komoly fenyegetés, könnyen nagy galibát okozhat. A jól ismert braviax víruscsoport tagja, ezek a vírusok mind anti-spyware programoknak adják ki magukat. A program egyrészt rendszeresen megjelenít egy olyan ablakot, amely víruskeresésnek látszik és találatokról is értesít, másrészt pénzt kér az állítólagos fertőzések eltávolításáért. Nem meglepő módon a fizetés komolyabb problémákhoz is vezethet, mivel a bankkártya adatai, egyéb személyes adatok, illetve maga a pénzösszeg is a hackerekhez kerül. Kérjük, ne higgyen az XP Antivirus 2014 figyelmeztetéseinek, és NE fizessen a program teljes változatáért, mert nem igazi vírusirtó. Valójában egyetlen fenyegetést sem tud észlelni; egyszerűen csak egy kitalált listát jelenít meg, hogy megrémítse vele a mit sem sejtő felhasználókat – és rávegye őket a fizetésre. A vírus maga az XP Antivirus 2014, szóval ne engedje magát megtéveszteni! Amint felbukkannak a hamis értesítések, cselekedjen az eltávolítás érdekében.

Hogyan kerülhet az XP Antivirus 2014 a számítógépre?

Az XP Antivirus 2014 ugyanúgy terjed, mint sok más ilyen típusú vírus, például a Win 7 Protection 2014 vagy a Win 7 Antivirus 2014. Megbízható anti-spyware program használata nélkül a számítógép védtelen, könnyen bejuthat egy ilyen Braviax fertőzés. Fontos elkerülni az illegális weboldalakat, a spam leveleket és a gyanús hirdetéseket – ezek az illegális és a legális weboldalakon egyaránt megjelenhetnek. Általában arról értesítenek, hogy a számítógép fertőzött és a hirdetésre kattintva ingyenes rendszervizsgálat indítható. A kattintás természetesen egy trójai vírushoz vezet, ennek a segítségével érkezik majd a becsapós “víruskereső”. A fertőzés során az XP Antivirus 2014 fájlokat és regisztrációs bejegyzéseket is készít, valamint minden rendszerindítás után az alább található üzenetekhez hasonló értesítést jelenít meg:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

XP Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Mindenképp hagyja figyelmen kívül az XP Antivirus 2014 állítólagos fertőzésekről szóló értesítéseit. Ellenkező esetben pénzének és személyes adatainak is búcsút inthet! Az értesítésektől a fertőzés teljes eltávolításával érdemes megszabadulni, ebben az alábbi útmutató segíthet:

Hogyan távolítható el az XP Antivirus 2014?

Az XP Antivirus 2014 eltávolítása meglehetősen bonyolult, mert véletlengenerált fájlnevek segítségével próbál elrejtőzni, ezért inkább a Reimage vagy a Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus programokat ajánljuk. Megtörténhet, hogy nem fér hozzá az ilyen típusú programokhoz. Ebben az esetben a következő kód segítségével elhitetheti a vírussal, hogy megvásárolta: 3425-814615-3990. Ezután már működnie kell a valódi anti-malware programoknak, futtasson valamelyikkel teljes rendszervizsgálatot!

Ha mégsem működnének, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Indítsa újra a számítógépet ‘Csökkentett mód hálózattal’ üzemmódban. Ehhez a számítógép bekapcsolódása után kezdje nyomogatni az F8 billentyűt.
2. Jelentkezzen be a megszokott fiókba.
3. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre, majd válassza a ‘Futtatás rendszergazdaként’ lehetőséget és adja meg a rendszergazda jelszavát (amennyiben szükséges).
4. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe. Töltse le az alkalmazást, majd indítsa el, hogy leállíthassa a kártékony folyamatokat és eltávolíthassa az XP Antivirus 2014 fájljait.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) XP Antivirus 2014 eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
Reimage ajánlott a(z) XP Antivirus 2014 eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

Figyelem: Manuális lépések szükségesek üzenet esetén egy vagy több eltávolító nem képes eltávolítani a parazitát felhasználói beavatkozás nélkül; kérjük olvassa el a manuális eltávolítási útmutatót.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában
Reimage a médiában
XP Antivirus 2014 kép
XP Antivirus 2014 kép

XP Antivirus 2014 manuális eltávolítás:

Leállítandó folyamatok:
[random characters].exe

Törlendő fájlok:
[random characters].exe

A szerzőről

Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-xp-antivirus-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken