Súlyosság:  
  (10/100)

YesSearches.com átirányító eltávolítása

123

Megbízható a YesSearches.com?

Ha azt szeretné tudni, hogy megbízható-e a YesSearches.com vagy sem, a válasz a következő: NEM! Először is, a program a felhasználó tudta nélkül is a rendszerbe juthat, majd miután kényelembe helyezte magát (tehát átvette a kezdőlapok, az alapértelmezett keresőmotorok és az új fül tartalmak helyét), harmadik felek linkjeit kezdi megjeleníteni a találatok között. Erről még az „Adatkezelés” szakasza is tájékoztat. Fontos tudnia, hogy ezeket a linkeket megnyitva a YesSearches.com átirányításait tapasztalhatja böngészőjében. A fő probléma az, hogy ezek a weboldalak kétes szándékú hirdetésekkel vannak tele. Sőt, maga a keresőmotor is megjeleníthet gyanús hirdetéseket. Ezek közül néhány egyértelműen a Reimage-hoz kapcsolódik, a többi pedig más gyanús harmadik felekhez. Akármilyen YesSearches.com hirdetésekkel is küzd, semmiképp ne nyissa meg őket, mert haszontalan programok telepítésére vehetik rá, sőt, akár személyes adatait is idegenek kezébe juttathatja, ha a csábító kérdőíves nyereményjátékoknak és más hasonló hirdetéseknek megadja őket.

Talán már tudja, hogy mindig el kell olvasnia az Adatkezelési nyilatkozatokat és a Felhasználói feltételeket, ha programokat telepít számítógépére. A saját tesztünk előtt mi is átolvastuk a Yes Searches adatkezelési irányelveit, és meglepő dolgot találtunk: “Yessearches does not collect any personal information about you (such as your name or email address) except when you specifically and knowingly provide that information. We do keep a record of the IP addresses from which users access our site. This data is used by us for internal administration, and to analyse the way in which people use our site, so that we can keep improving the services we offer. This data also provides us with anonymous and broad demographic information about those using our site.” Ha ezt el szeretné kerülni, két lehetősége van: ne használja regisztrációt igénylő kedvenc weboldalait, vagy törölje a YesSearches.com vírust. A kétes kereső eltávolításához telepítse a SpyHunter legújabb változatát, frissítse, majd futtasson vele teljes rendszervizsgálatot.

 The main page showing YeaSearches

A program bejutása a rendszerbe

Nagy valószínűséggel ön volt az, aki a YesSearches.com-ot a rendszerbe engedte. Ennek ellenére nem biztos, hogy emlékszik a dologra. Ha nemrégiben valamilyen „biztonságos” ingyenes programot telepített, akkor nagy a valószínűsége, hogy ennek a programnak volt a melléklete a YesSearches.com. A bundling nevű módszer ez egyik legnépszerűbb módja a potenciálisan kéretlen programok, például böngészős kiegészítők és eszköztárak terjesztésének. A freeware programok telepítői alapértelmezett módban nem tájékoztatnak a csatolt kéretlen programokról. A legtöbben márpedig ezt a módot választják, hogy minél hamarabb végezzenek a folyamattal. A hiba itt van. Hasznos elolvasni a felhasználási feltételeket és az adatkezelési nyilatkozatot. Habár eltarthat egy darabig, de legalább tudni fogja, hogy pontosan mivel áll szemben. Ennél is fontosabb, hogy az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot válassza a telepítők indulásakor. Ezt követően lehetősége lesz kivenni a jelöléseket azokból a négyzetekből, amelyek extra programok telepítését engedélyezik, vagy megváltoztatnák a kezdőlapokat.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) YesSearches.com átirányító eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
SpyHunter ajánlott a(z) YesSearches.com átirányító eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott YesSearches.com átirányító eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) YesSearches.com átirányító ellen (2016-01-31)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) YesSearches.com átirányító ellen (2016-01-31)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon