Súlyosság:  
  (38/100)

Your computer has adware / spyware vírus. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

| Típus: Malware

‘Your computer has adware / spyware virus’ egy félrevezető figyelmeztetés, ami azt szeretné elérni, hogy az emberek megkérdőjelezhető szolgáltatás felhasználói legyenek. Ha bedől ennek a felugró ablakos értesítőnek, és felhívja a rajta látható telefonszámot, akkor nem csak átvágják, hogy hamis szolgáltatásért fizessen. Becsapják, hogy letöltsön hamis programokat a számítógépére, vagy bizalmas információit lopják el, mint a bank adatokat, különböző naplózásokat, jelszavakat, stb. . Ha észlelte, hogy ‘Your computer has adware / spyware virus’ hirdetések bukkannak fel böngészés közben, akkor az egy jele annak, hogy kérdéses kiegészítő van hatással a böngészőre. Kérjük, hogy távolítsa el ezt a kiegészítőt a számítógépéről, mivel továbbra is ezt, és más, hasonló felugró ablakokat fog megjeleníteni. Erre a célra nagyon ajánljuk egy megbízható anti-spyware használatát, mint például a Reimage vagy a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.

A ‘Your computer has adware / spyware virus’ hogyan térítheti el a számítógépemet?

Sajnos sok legitim program hozható összefüggésbe azzal a böngésző kiegészítővel, ami a ‘Your computer has adware / spyware virus’ értesítéseket okozza. Természetesen az ilyen programok vitatható fejlesztőktől származnak, akik könnyű pénzre szeretnének ilyen módon szert tenni. Ezért ajánljuk nagyon, hogy kerülje el azokat a programokat, amik azt ígérik, hogy javítják a böngészési folyamatokat, segítenek pénzt megtakarítani, vagy gyorsabbá teszik számítógépét. Ha úgy dönt, hogy tényleg szüksége van ilyen applikációra, akkor válassza a Haladó vagy Egyéni telepítést, és vegye ki a kiválasztottak közül a különböző bővítményeket, kiegészítőket és kiterjesztéseket. Ha erre a figyelmeztetésre lett figyelmes böngészés közben, az azt jelenti, hogy a rendszerére problematikus applikáció van hatással:

Számítógépén adware/ kémprogram vírus található
Mit tegyen:
Azonnal hívja a 877-649-9499-es számot, hogy segítséget kapjon a vírus eltávolításához (…)
Adatok vannak veszélyben:
1. Hitelkártyája és banki adatai.
2. E-mail, és más fiókjainak jelszavai (…)

Hogyan távolítható el a ‘Your computer has adware / spyware virus’?

Ha a ‘Your computer has adware / spyware virus’ figyelmeztetés zavarta meg, akkor ne vesztegesse az időt, és megbízható anti-spyware programmal végezzen vizsgálatot a számítógépén! Erre a célra ajánljuk a Reimage vagy a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner használatát. Ha elkészült, akkor kövesse ezeket a lépéseket:

Internet Explorer:
1. Nyissa meg az Internet Explorer-t, kattintson a Fogaskerék ikonjára, vagy ‘Eszközök‘ → ‘Internet Beállítások’!
2. Itt menjen a ‘Haladó’ fülre, és kattintson az ‘Alaphelyzetbe állítás’ gombra!
3. Menjen az ‘Internet Explorer beállítások alaphelyzetbe állítása’ → ‘Egyéni beállítások törlése’ pontra, majd kattintson az ‘Alaphelyzetbe állítás’ opcióra!
4. Végül, kattintson a bezárásra, és mentse a változtatásokat!

Mozilla Firefox:
1. Nyissa meg a Mozilla Firefox-ot, menjen a ‘Súgó’ szekcióra → ‘Hibaelhárítási Információ’!
2. Itt párszor kattintson a “Firefox alaphelyzetbe állítása’-ra, majd ‘Befejezés’.

Google Chrome:
1. Kattintson a Chrome menügombjára a Google Chrome böngészőben, válassza ki az ‘Eszközök’ → ‘Bővítmények’-et!
2. Itt keressen ismeretlen bejegyzéseket!
3. Jelölje ki őket, és válassza a Szemetes ikonját a törlésükhöz!

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-your-computer-has-adware-spyware-virus.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken