Súlyosság:  
  (10/100)

YourAdExchange.com pop-up hirdetések eltávolítása

12

Mi az a YourAdExchange.com?

A YourAdExchange.com felugró hirdetéseket jelenít meg, amelyek állítólagos hiányzó frissítések és szükséges szoftverek telepítésére próbálják rávenni az áldozatokat. Sajnos egy nagy erőkkel terjesztett hirdetőplatformról van szó, amelyről rengeteg internetező panaszkodik, tehát el kell kerülni. Habár többnyire a Google Chrome böngészőt támadja, képes beépülni az Internet Explorerbe és a Mozilla Firefox-ba is. Fontos, hogy az „Ads by YourAdExchange.com” feliratú hirdetéseket olyan adware típusú program generálja, amely ingyenes programok segítségével, például letöltéskezelőkkel, PDF-készítőkkel és videóstreamelésre használható szoftverekkel juthat a rendszerbe. Miután bejutott, követőszoftvert is telepít, így megfigyelheti a böngészési szokásokat, különösen a gyakran látogatott weboldalakat és a keresett kifejezéseket. Emellett a rendszer teljesítményén is ronthat, a programok összeomlását okozhatja, és módosíthatja a böngészők beállításait. Mindezek következtében a böngészők átirányíthatnak a YourAdExchange.com-ra, amely azt állítja, hogy bizonyos szoftverek elavultak és frissítésre szorulnak, illetve hogy a további böngészéshez valamilyen szoftver telepítése szükséges. Mások arról is beszámoltak, hogy gyanús játékszoftvereket és más programokat hirdető weboldalak is megjelenhetnek. Fontos tudni, hogy ez az adware leginkább a Facebook böngészése közben aktív, itt különféle szövegközi hirdetéseket jelenít meg, linkesít bizonyos kulcsszavakat, és a Chrome frissítésének látszó felugró hirdetéseket jelenít meg. Ha az ön rendszerébe is bejutott a YourAdExchange.com, semmiképp ne kattintson a szoftvertelepítést felajánló értesítésekre, mert nemcsak egy újabb potenciálisan kéretlen programot telepítene, hanem akár komolyabb malware vagy vírus is a rendszerbe juthat. Azt tanácsoljuk, hogy mielőbb távolítsa el a YourAdExchange.com vírust a SpyHunter segítségével.

Hogyan juthat a rendszerbe a YourAdExchange.com?

Az esetek túlnyomó többségében a YourAdExchange.com átirányításai valamilyen freeware program, például letöltéskezelő, PDF-készítő, vagy médialejátszó telepítése után bukkannak fel. Habár az adware hivatalos weboldallal is rendelkezik, a legtöbb internetező nem innen „kapja el”, egyrészt mert nehéz rábukkanni a weboldalra, másrészt mert egyáltalán nem tűnik kecsegtető szoftvernek a weboldal alapján. A fejlesztők ezért a fentebb említett, úgynevezett bundling technikával terjesztik, tehát ingyenes programok segítségével. Ha el szeretné kerülni, oda kell figyelnie ezek telepítésére. Ha erre az adott telepítő lehetőséget ad, mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced, stb) telepítési módot válassza. A kéretlen mellékleteket általában hasznos böngészős kiegészítőknek, eszköztáraknak, bővítményeknek álcázzák, hogy a felhasználók beleegyezzenek a telepítésbe. Olvassa át alaposan a telepítők minden lépését, ha gyanús jelölőnégyzetet lát, amely valamilyen további program telepítését szabályozza, utasítsa el a lehetőséget. Ha nem tudja elutasítani a kéretlen programokat, inkább szakítsa meg a telepítést és válasszon egy megbízhatóbb alternatívát. Ha az YourAdExchange.com már bejutott a rendszerbe, mielőbb távolítsa el.

Hogyan távolítható el a YourAdExchange.com?

Mivel a YourAdExchange.com további kártékony programokat juttathat a rendszerbe, az internetböngészést pedig közel lehetetlenné teheti, a YourAdExchange.com-ot a lehető leghamarabb el kell távolítani – íme az ehhez szükséges lépések.

A(z) YourAdExchange.com pop-up automatikusan eltávolítható a következő programok valamelyikének segítségével: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Azért ezeket a programokat ajánljuk, mert hatékonyan távolítják el a vírusok és potenciálisan kéretlen programok minden fájlját és regisztrációs bejegyzését

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) YourAdExchange.com felugró hirdetések eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
SpyHunter ajánlott a(z) YourAdExchange.com felugró hirdetések eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott YourAdExchange.com felugró hirdetések eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) YourAdExchange.com felugró hirdetések ellen (2015-08-01)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) YourAdExchange.com felugró hirdetések ellen (2015-08-01)
YourAdExchange.com felugró hirdetések kép
YourAdExchange.com felugró hirdetések kép
Gyorsmenü: Manuális Eltávolítási Útmutató - YourAdExchange.com pop-up hirdetések
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

YourAdExchange.com pop-up eltávolítása Windows 7 / Vista / XP rendszerekből

 • Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.)

YourAdExchange.com pop-up eltávolítása Windows 10 / Windows 8 rendszerekből

 • Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogy Uninstall a Program.
Távolítsa el a(z) YourAdExchange.com pop-up szoftvert és a vele kapcsolatos egyéb programokat
 • Keressen ki a(z) YourAdExchange.com pop-up bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
 • Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez.
Kattintson jobb gombbal a gyanús bejegyzéseken, majd 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

YourAdExchange.com pop-up eltávolítása Mac OS X rendszerből

OS X használata esetén Go gomb a képernyő bal felső részén, majd Applications

Kattintson ide: 'Go', majd válassza ezt: 'Applications'

Applications mappa megjelenése után keresse ki a kártevőt (YourAdExchange.com pop-up) vagy az egyéb gyanús programokat. Ezután kattintson jobb gombbal ezekre a bejegyzésekre, majd Move to Trash gomb

Kattintson minden kártékony bejegyzésre, majd 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

YourAdExchange.com pop-up eltávolítása innen: Internet Explorer (IE)

Veszélyes beépülők eltávolítása
 • Indítsa el a Internet Explorer böngészőt, kattintson a fogaskerékre (IE menü) a böngésző jobb felső sarkában, majd Manage Add-ons.
Kattintson a menügombra, majd 'Manage add-ons'
 • Egy Manage Add-ons ablak fog megjelenni. Keressen itt YourAdExchange.com pop-up bejegyzéseket és egyéb gyanús beépülőket, majd tiltsa le őket: Disable.
Kattintson jobb gombbal minden kártékony bejegyzésen, majd 'Disable' Változtassa meg a kezdőlapját, amennyiben a vírus átállította azt.
 • Kattintson a fogaskerék (menü) ikonra a böngésző jobb felső sarkában, majd Internet Options. Maradjon a megjelenő General fülön.
 • Távolítsa el innen a kártékony URL-t és adjon meg egy megfelelő domaincímet. A mentéshez kattintson az Apply gombra.
Törölje a kártékony URL-t, adjon meg egy megfelelő domaint, majd Állítsa alaphelyzetbe az Internet Explorer böngészőt.
 • Kattintson ismét a fogaskerék (menü) gombra, majd Internet options. Ezután Advanced fül.
 • Itt pedig Reset.
 • Az új ablakban válassza ki azt, hogy Delete personal settings, majd Reset a(z) YourAdExchange.com pop-up eltávolításához.
Először 'Advanced' fül, majd 'Reset' gomb. Ezután 'Delete personal settings', majd ismét 'Reset' gomb
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

YourAdExchange.com pop-up eltávolítása innen: Mozilla Firefox (FF)

Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
 • Nyissa meg a Mozilla Firefox böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Add-ons Extensions.
Kattintson a menügombra, majd 'Add-ons'
 • Válassza ki a(z) YourAdExchange.com pop-up elemet és minden egyéb gyanús beépülőt. A bejegyzések törléséhez Remove.
Kattintson arra, hogy 'Extensions' és keressen kártékony bejegyzéseket. A 'Remove' gomb segítségével törölje őket Állítsa alaphelyzetbe az Mozilla Firefox böngészőt.
 • Kattintson a kérdőjelre a jobb felső sarokban található Firefox menüben. Ezután Troubleshooting Information.
Kattintson a menügombra, majd '?' és 'Troubleshooting Information'
 • Ezt követően Reset Firefox to its default state üzenet fogadja egy Reset Firefox gombbal. Kattintson a gombra néhányszor a(z) YourAdExchange.com pop-up eltávolításához.
Kattintson néhányszor a 'Reset Firefox' gombra
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

YourAdExchange.com pop-up eltávolítása innen: Google Chrome

Kártékony beépülők eltávolítása
 • Nyissa meg a Google Chrome böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Tools Extensions.
Kattintson a menügombra, majd 'Tools' és 'Extensions'
 • Válassza ki a(z) YourAdExchange.com pop-up bejegyzéseit és minden egyéb kártékony beépülőt, majd a szemetes ikon segítségével távolítsa el őket.
Keresse ki a kártékony bejegyzéseket és törölje őket a Szemetes ikon segítségével
 • Kattintson ismét a menügombra, majd az itt megjelenő Search szekció alatt Settings Manage Search engines.
A 'Settings' menüben kattintson arra, hogy 'Manage search engines...'.
 • A következő, Search Engines... menüből távolítsa el a kártékony keresőket. Érdemes csak a Google-t, vagy az ön által korábban használt domaint meghagyni.
A kártékony URL-ek eltávolításához 'X' Állítsa alaphelyzetbe az Google Chrome böngészőt.
 • Kattintson a menügombra a(z) Google Chrome jobb felső sarkában, majd Settings.
 • Görgessen a lap aljára, ott pedig Reset browser settings.
A 'Settings' menüben görgessen a(z) 'Reset browser settings' gombig és kattintson rá
 • A jelenlegi lépés és a(z) YourAdExchange.com pop-up eltávolításának befejezéséhez nyomjon Reset gombot.
Kattintson a(z) 'Reset' gombra az eltávolítás befejezéséhez
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

YourAdExchange.com pop-up eltávolítása innen: Safari

Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
 • Indítson egy Safari böngészőt, majd a bal felső részen található menüben válassza azt, hogy Safari, ezután pedig azt, hogy Preferences
Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Preferences'
 • Válassza azt, hogy Extensions. Keressen YourAdExchange.com pop-up vagy más gyanús bejegyzést, majd távolítsa el őket: Uninstall gomb
Távolítsa el a kártékony bővítményeket innen: 'Extensions' Állítsa alaphelyzetbe az Safari böngészőt.
 • Nyisson Safari böngészőt és kattintson az ablak bal felső részén található menü Safari elemére. Itt válassza azt, hogy Reset Safari...
Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Reset Safari...'
 • Most egy részletes alaphelyzetbe-állítási ablakot láthat. Általában minden opció be van jelölve, de ha szeretné, megadhatja a helyreállítandó kategóriákat. A kártevő (YourAdExchange.com pop-up) eltávolításának befejezéshez YourAdExchange.com pop-up gombot nyomjon.
Jelölje ki az összes lehetőséget, majd 'Reset' gomb

Teljes YourAdExchange.com pop-up ads eltávolítás

Azt tanácsoljuk, hogy a potenciálisan kéretlen program eltávolítása és a böngészők helyreállítása után vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Ezzel megszabadulhat a kártevő (YourAdExchange.com pop-up) hátramaradt regisztrációs bejegyzéseitől és az esetleges további parazitáktól és malware-fertőzésektől is. Válasszon az általunk ajánlott malware-eltávolítók közül: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon