Súlyosság:  
  (10/100)

Yoursearching.com törlés

123

Megbízható a Yoursearching.com?

A biztonsági szakértők vélemény az, hogy óvatosnak kell lennie a Yoursearching.com-mal, mert a potenciálisan kéretlen programok és a böngészőeltérítők közé tartozik. A weboldal jellemzően azt ígéri, hogy átfogó és pontos keresési találatokat nyújthat a felhasználóknak. A Felhasználási feltételeket és az Adatkezelési nyilatkozatot átvizsgálva azonban rájövünk, hogy sütik segítésével megfigyel bizonyos személyes adatokat, valamint hirdetéseket felhasználva működik. A szöveg szerint a Yoursearching.com a legnépszerűbb keresőmotorok legjobb kereskedelmi (szponzorált) és nemkereskedelmi (algoritmikus) találatait jeleníti meg. Ez azt jelenti, hogy nemcsak kapcsolódó találatok jelennek meg a felhasználó kereséseire, hanem különböző reklámajánlatok is – ha akarja a felhasználó, ha nem. Tehát a böngészőeltérítők és a potenciálisan nemkívánatos programok közé tartozik, mert többnyire megtévesztő módon terjesztik, és telepítés után engedély nélkül módosítja a böngészők beállításait (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer). A Yoursearching.com sikeres bejutásával mindig módosulnak a böngészők DNS-beállításai. Ezért jelenhet meg a saját weboldala a kezdőlap, a keresőmotor és az új fül tartalmaként.An example of Yoursearching.com start page and ads

Sajnos ezek a beállításmódosulások nem a Yoursearching.com legrosszabb tulajdonságai. A böngészőkbe beépülve számos rendkívül bosszantó dologra lesz képes, például kéretlen átirányítások indítására is. A partnerweboldalak meglátogatásáért és azért, hogy növelje ezek értékelését, módosított keresési találatokat is megjeleníthet, amelyek mind szponzorált linkeket rejtenek. Emellett persze minden meglátogatott weboldal is tömve lesz hirdetésekkel és átirányító linkekkel. Ha nem szeretne harmadik felek kétes és veszélyes weboldalaira kerülni, mielőbb el kell távolítania a Yoursearching.com vírust. Tudjuk továbbá, hogy böngészős sütik segítségével megfigyelheti a böngészési szokásokat, lelassíthatja a böngészőket, és akár még a rendszer biztonsági szoftvereire is hatással lehet. A legfontosabb, hogy biztonságban és működőképes állapotban tartsa számítógépét! Ehhez azt tanácsoljuk, hogy fertőzés esetén, illetve időnként egyébként is vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Ilyen például a SpyHunter.

Hogyan terjed a keresőmotor?

A Yoursearching.com ugyannak a terjesztési módszernek a segítségével terjed, mint amit a Default-search.net, a Dogpile.com, a MyPlayCity.com  és számos más kereső is használ. Más szoftverek mellékleteként érkezik. Ilyen programok nemcsak illegális weboldalakon vannak, hanem népszerű letöltőoldalakon is, például a download.com-on, a soft32.com-on, a cnet.com-on és a softonic.com-on. Szerencsére nem nehéz megállapítani, hogy melyik telepítőhöz csomagoltak kéretlen programokat, és az sem, hogy ezeket a mellékleteket elutasítsuk. Érdemes egyrészt elolvasni az elérhető információkat a kiszemelt ingyenes programról, de a legfontosabb, hogy az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot kell válaszatni, és minden jelölőnégyzetet, minden sort és minden opciót el kell olvasni. Ha olyan opciót lát, amely beleegyezést ad a Yoursearching.com kezdőlapként/keresőmotorként történő beállítására, utasítsa el a lehetőséget.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Yoursearching.com eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Yoursearching.com eltávolító Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Yoursearching.com eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
SpyHunter ajánlott a(z) Yoursearching.com eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Yoursearching.com eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Yoursearching.com ellen (2016-01-12)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Yoursearching.com ellen (2016-01-12)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon