yoursites123.com.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

írta: Linas Kiguolis - -

Amit a yoursites123.com.exe fájlról tudni kell

Ha számítógépén a yoursites123.com.exe fájlra bukkan, a rendszer nagy valószínűséggel komolyabb problémával küzd. Ahogy a neve is sejteti, a fájl a yoursites123.com weboldalhoz tartozik. Hogy ez miért probléma? Mert a biztonsági szakértők véleménye szerint a yoursites123.com.exe egy potenciálisan kéretlen program, egészen pontosan egy böngészőeltérítő. A rendszerbe jutva a kértelen program több problémát is okozhat. Az egyik legfontosabb, hogy a yoursites123.com eltérítő módosítja a böngészők beállításait. A yoursites123.com címet állítja be alapértelmezett keresőmotorként, kezdőlapként és új fül tartalomként. Emellett böngészést segítő objektumokat, például eszköztárakat és más bővítményeket is telepít, hogy megakadályozza a módosítások visszavonását. A beállítások visszaállítása tehát gyakorlatilag lehetetlen, amíg a vírus és a komponensei a rendszerben vannak.

A yoursites123.com.exe fájl közvetlenül ezeket a folyamatokhoz kötődik. Fontos tehát eltávolítani, ha meg szeretne szabadulni a yoursites123.com böngészőeltérítőtől. Ehhez használja a szakértőink által létrehozott eltávolítási útmutatót, vagy telepítsen egy megbízható antimalware programot (pl.: Reimage) és vizsgálja át vele a rendszert. Hasonlóan fontos, hogy megvédje magát a hasonló vírusok bejutásától.

Hogyan jutott a rendszerbe ez a fájl?

Ha már hallott a bundling nevű szoftverterjesztési módszerről, biztosan sejti, hogy a yoursites123.com és az exe fájl hogyan került a számítógépbe. Ha még nem hallotta ezt a kifejezést, tudnia kell, hogy egy megtévesztő marketinges stratégia, amelyet főleg a kéretlen programok fejlesztői használnak ki kártékony tartalmaik terjesztésére. Alapvetően arról van szó, hogy olyan szoftvercsomagokat hoznak létre, amelyekben a népszerű, gyakran letöltött szoftver mellett potenciálisan kéretlen program is található. Körültekintőnek kell lennie, ha PDf konvertálókat, audió/videólejátszókat, rögzítőket és hasonló programokat telepít, mert gyakran alkalmazzák a bundling stratégiát. Ha nem szeretne kéretlen programokat a rendszerbe engedni, mindig a haladó/advanced telepítési módot válassza, ne a gyors/quick vagy ajánlott/recommended típusút. Ezzel átnézheti a telepítő minden beállítását, és elutasíthatja a szükségtelen programokat.

Hogyan távolítható el a yoursites123.com.exe vírus?

Ahhoz, hogy eltávolíthassa a yoursites123.com.exe fájlt, először el kell távolítania a hozzá tartozó böngészőeltérítőt. Használhatja a weboldalunkon elérhető yoursites123.com.exe vírus eltávolítási útmutatót is, de azt tanácsoljuk, hogy inkább egy hatékony antivírus programmal távolítsa el a yoursites123.com.exe-t, mert ez nemcsak gyorsabb, hanem hatékonyabb megoldás is. Az antivírusok gyakran további rendszerben rejtőző fertőzéseket is találnak egy-egy vizsgálat során. A megfelelő védelem érdekében frissítse a vírus adatbázisát!

ítélet - fájl státusza:
veszélyes fájl
Tanács: Ha számítógépe lomhának tűnik, esetleg kéretlen reklámokkal és weboldalakkal találkozik, erősen ajánljuk, hogy ellenőrizze számítógépét egy elismert anti-spyware programmal. Futtasson néhány INGYENES tesztet és ellenőrizze, hogy nincsenek-e olyan kéretlen szoftverek a számítógépén, amelyek a problémákat okozhatják.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
A(z) Reimage egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.
A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában

A szerzőről

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Linas Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/file-yoursites123-com-exe.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken


Fájlok
Szoftverek
Összehasonlítás