Súlyosság:  
  (10/100)

YourSites123.com vírus eltávolítása

123

A YourSites123.com virus böngészőeltérítő egy újabb potenciálisan kéretlen program, amely spyware-adatbázisunkba került. Az eltérítő megváltozott kezdőlap és alapértelmezett keresőmotor formájában jelentkezik. Lehet, hogy ártalmatlan keresőnek tűnik, a YourSites123.com akkor is rosszindulatú oldalnak számít. A biztonsági szakértők egyáltalán nem ajánlják a használatát!

A YourSites123.com kereső használata nem ajánlott:

A YourSites123.com egy potenciálisan kéretlen program, amely titokban, a felhasználó engedélye nélkül jut a rendszerbe, majd módosításokat végez a regisztrációs adatbázisban és más rendszerbeállítások között is. Először is lecseréli az addigi kezdőlapot a YourSites123.com címre. Mindezt böngészős kiegészítők segítségével teszi meg, amelyeket bejutáskor minden telepített böngészőbe beépít. A kiegészítők a böngészési szokásokról is adatokat gyűjtenek. Biztosan ön sem szeretné, hogy kétes harmadik felek tudomására jussanak böngészési előzményei, letöltései, kedvenc weboldalai, keresett kifejezései és hasonló adatai. Ebben biztosak vagyunk.

The official YourSites123.com virus page and examples of ads

Ráadásul a YourSites123.com kereső trükkös módon hirdet. Maga a keresőmotor a Yahoo oldalé, de nem pontos találatokat jelenít meg. Mindegyik a YourSites123.com által hirdetett valamilyen weboldalra mutat, tehát olyan harmadik felek által üzemeltetett oldalakra, amelyeknek a YourSites123.com a látogatottságát és népszerűségét próbálja növelni. Fontos, hogy a YourSites123.com átirányításai akár veszélyes weboldalakra is vezethetnek, amelyek fertőző letöltéseket is tárolhatnak. Nem számít, hogy némelyik fájl biztonságos, inkább ne használja ezt a keresőt, ha nem szeretne további potenciálisan kéretlen programmal vagy veszélyesebb szoftverrel találkozni. A YourSites123.com eltérítő eltávolításához mi a SpyHunter antimalware legújabb változatát ajánljuk, amely észleli és el is távolítja az ilyen szoftvereket.

Hogyan jutott a rendszerbe a YourSites123.com?

A YourSites123.com szoftver nem tölthető le az internetről, saját honlapja sincs. Ez azt jelenti, hogy más, általában ingyenes programok mellékleteként terjed, és a felhasználó tudta nélkül kerül telepítésre. A biztonságos telepítések legfontosabb feltétele a telepítők minden lépésének alapos átolvasása. Mindig kerülje el az alapértelmezett, gyors, ajánlott és hasonló nevű telepítési módokat, ehelyett az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) módot válassza, mert gyakran csak így lesz lehetősége elutasítani a különböző kétes szoftverajánlatokat.

Ha a YourSites123.com virus már felbukkant a böngészőkben, mielőbb hozzá kell látnia az eltávolításához. Az eltávolítási lépéseket a következő oldalon találja.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) YourSites123.com vírus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
SpyHunter ajánlott a(z) YourSites123.com vírus eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott YourSites123.com vírus eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) YourSites123.com vírus ellen (2015-12-23)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) YourSites123.com vírus ellen (2015-12-23)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon