Súlyosság:  
  (98/100)

Zorton Vista Antivirus 2014 törlés

írta: Alice Woods - - | Típus: Spyware

Mi az a Zorton Vista Antivirus 2014?

A Zorton Vista Antivirus 2014 egy kártékony program, ezért nem szabad benne megbízni. Nem számít, hogy neve alapján hasznos programnak tűnhet, amely a vírusok és az egyéb kártevők eltávolítására szolgál – ne higgyen a program értesítéseinek. Ennek oka, hogy a Zorton Vista Antivirus 2014 egy ál-antivírus. Egyetlen célja pedig, hogy megszerezze az áldozatok pénzét. Ehhez megpróbálja elhitetni velük, hogy számítógépüket több száz különböző vírus fertőzi, majd felajánlja ezek eltávolítását – a teljes változat megvásárlásán keresztül. Természetesen a “teljes” változat szintén becsapás, nem szabad megvenni. Ezzel nemcsak a teljes változat árát dobná ki az ablakon, hanem ezen kívül megosztaná a csalókkal személyes adatait is: nevét, címét, bankkártyájának adatait, stb. Ha már rávették a Zorton Vista Antivirus 2014 vírus telepítésére, kövesse a bejegyzés végén található eltávolítási útmutatót. Ha már fizetett is érte, haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot a bankkártyát kibocsájtó bankkal. A vírus eltávolításához mi a Reimage legfrissebb változatát ajánljuk.

Hogyan fertőzheti meg a számítógépet a Zorton Vista Antivirus 2014?

Ahogy már talán tudja is, a Zorton Vista Antivirus 2014 vírus a Windows Vista operációs rendszert támadja. Sajnos a Windows egyéb változatait használók sem érezhetik magukat biztonságban, mert a vírusnak más rendszerekhez készült változatai is vannak, például: Zorton XP Protection 2014, Zorton Win 8 Antivirus 2014, Zorton Win 7 Antivirus 2014, stb. Ha el szeretné kerülni ezeket a vírusokat, tudnia kell a terjesztésük különféle módjait. (A legegyszerűbb védelmi intézkedés természetesen egy megbízható antispyware program telepítése.) Ne kattintson az interneten megjelenő becsapós frissítési értesítésekre (Java, Flash Player, stb.) és a rendszer ingyenes átvizsgálását felajánló hirdetésekre sem, mert ezek mind a Zorton Vista Antivirus 2014-et terjesztik. Nagyon fontos továbbá, hogy megnyitás nélkül törölje a gyanús e-maileket, mert ezek csatolmányai szintén fertőzőek lehetnek. Ha úgy sejti, a vírus már bejutott a rendszerbe, semmiképp se kattintson a megjelenő értesítésekre. Ezek a rendszerben található vírusokról tájékoztatnak és általában ilyenek:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Zorton Win 8 Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the Internet. This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen. Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Hogyan távolítható el a Zorton Vista Antivirus 2014 vírus?

A Zorton Vista Antivirus 2014 veszélyes program, amely megpróbálja félrevezetni az áldozatokat. Az eltávolításhoz válassza az AUTOMATIKUS ELTÁVOLÍTÁSI MÓDSZERT, mert ez csak egy valódi antispyware letöltését, frissítését, majd rendszervizsgálatának lefuttatását jelenti. Ha részletes leírásra van szüksége, olvassa el ezt a útmutatót. A Zorton Vista Antivirus 2014 eltávolításához mi a Reimage és a SpyHunter 5Combo Cleaner programokat ajánljuk, mert ezek könnyedén megtalálják és eltávolítják a kártevő rejtett elemeit is.

FIGYELEM! Ahogy azt már említettük is, a Zorton Vista Antivirus 2014 képes letiltani a valódi biztonsági programokat, például a SpyHuntert vagy a StopZillát. Ha az ön számítógépén is ez a helyzet, próbálkozzon a következőkkel:

1. A VÍRUS LETILTÁSA A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Start menü -> Minden program -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás.
 2. Miután a Rendszerfájlok és -beállítások visszaállítása ablak megjelent, kattintson a Tovább gombra.
 3. Válasszon egy megfelelő visszaállítási pontot, majd Tovább.
 4. Kattintson a Befejezés gombra és várja meg, amíg a számítógép újraindul.
 5. Futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage legújabb változatával.

2. CSÖKKENTETT MÓD HÁLÓZATTAL:

 1. Indítsa újra a számítógépet.
 2. Amint a számítógép bekapcsol, kezdje nyomogatni az F8 billentyűt, amíg a Speciális rendszerindítási beállítások képernyő meg nem jelenik.
 3. Válassza a Csökkentett mód hálózattal lehetőséget (a nyilak segítségével), majd Enter billentyű.
 4. Jelentkezzen be a megszokott felhasználói fiókba.
 5. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre, például az Internet Explorerre, és válassza a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges)
 6. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe, majd letöltés után indítsa el és futtassa a programot.

3. A SZÁMÍTÓGÉP ÁTVIZSGÁLÁSA VENDÉGFIÓK SEGÍTSÉGÉVEL:

Ha rendelkezik másik (vagy vendég-) fiókkal, megpróbálhatja abból elindítani a vizsgálatot. Csak jelentkezzen be és töltse le a Reimage programot a teljes rendszervizsgálathoz. A következő lépésekkel tudja aktiválni a vendégfiókot:

 1. Start menü -> Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok.
 2. Miután megjelent az új ablak, kattintson a Felhasználói fiókok és családbiztonság, majd pedig a Felhasználói fiókok hozzáadása vagy eltávolítása gombokra.
 3. Kattintson a Vendég, majd a Bekapcsolás gombokra, ezután indítsa újra a számítógépet.
 4. Miután megjelent a Windows bejelentkezési képernyő, válassza a Vendégfiókot és töltse le az ajánlott antispyware-t.

4. AZ ANTISPYWARE LETÖLTÉSE EGY MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN:

 1. Egy másik számítógépen töltse le a Reimage vagy a SpyHunter 5Combo Cleaner legújabb változatát.
 2. A letöltés végeztével másolja fel a fájlt egy CD/DVD-re, külső HDD-re vagy egy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a rosszindulatú folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez használhatja ezt az útmutatót.
 4. Csatlakoztassa az adathordozót a fertőzött számítógéphez és futtassa az antispyware programot.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Alice Woods
Alice Woods

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Alice Woods
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-vista-antivirus-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken