Súlyosság:  
  (98/100)

Zorton Win 7 Antivirus 2014 törlés

írta: Gabriel E. Hall - - | Típus: Spyware

Mi az a Zorton Win 7 Antivirus 2014?

A Zorton Win 7 Antivirus 2014 az ál-antispyware-ek közé tartozó kártékony program. A Sirius és a Rango víruscsoportokhoz hasonlóan a Zorton vírusok is az áldozatok pénzét próbálják megszerezni, mégpedig úgy, hogy hamis víruskereséseket jelenítenek meg, amelyek több tucat vírust “detektálnak”, majd az eltávolításhoz felajánlják a teljes változat megvásárlását. Ne dőljön be a Zortonnak és ne fizessen, mert könnyedén további vírusok letöltésébe csalhatják bele. Mégegyszer: a Zorton Win 7 Antivirus 2014 minden szempontból becsapás, semmilyen állítását nem szabad elhinni. A megjelenített találati lista az esetek többségében veszélytelen fájlokat jelöl meg, a maradék vírus pedig egyszerűen kitaláció, semmi közük az áldozat számítógépéhez. Kézzel sem szabad tehát eltávolítani a megjelölt fájlokat. A vásárlás pedig azért rossz ötlet, mert nemcsak elveszíti a kifizetett összeget, hanem megosztja a csalókkal a saját és a bankkártyája adatait. Ha nem szeretné kihajítani pénzét az ablakon, kövesse a lentebb található útmutatónkat, amellyel eltávolíthatja a vírust. Az eltávolítás legegyszerűbb módja a Reimage teljes rendszervizsgálatának lefuttatása.

Hogyan fertőzheti meg a Zorton Win 7 Antivirus 2014 a számítógépemet?

Mint a többi ilyen vírus, ez a fenyegetés is bejuthat a rendszerbe minden engedély nélkül. A csalók ehhez többféle módszert is használnak. A legelterjedtebb taktika becsapós értesítéseken alapszik, ezek hiányzó frissítésekről tájékoztatnak. A frissítések tartozhatnak például a Flash Player, az FLV Player és hasonló programokhoz. Ezek az értesítések természetesen becsapások. Letöltheti a Zorton Win 7 Antivirus 2014-et ingyenes rendszervizsgálatot kínáló hirdetéseken keresztül is. Ha el szeretné kerülni a vírusokat és a potenciálisan kéretlen programokat, ne kattintson ilyen ajánlatokra, mert nagyrészük átverés. A fertőzés legegyértelműbb jele az alábbi értesítés felbukkanása:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Ha el szeretné távolítani a Zorton Win 7 Antivirus 2014-et, kövesse az alábbi útmutatót. Akármilyen megbízhatónak is tűnik elsőre, a programnak egyetlen célja van: rávenni az áldozatokat a fizetésre.

Hogyan távolítható el a Zorton Win 7 Antivirus 2014 vírus?

A Zorton Win 7 Antivirus 2014 a Braviax/FakeRean ál-antispyware kártevőcsoport egy újabb képviselője. Ha az ön számítógépe is áldozatul esett, mielőbb lásson hozzá a helyreállításhoz. Azt ajánljuk, hogy válassza az AUTOMATIKUS ELTÁVOLÍTÁSI MÓDSZERT, mert ez csak egy valódi antispyware letöltését, frissítését, majd rendszervizsgálatának lefuttatását jelenti. Ha részletes leírásra van szüksége, olvassa el ezt a útmutatót. A Zorton Win 7 Antivirus 2014 eltávolításához mi a Reimage és a SpyHunter 5Combo Cleaner programokat ajánljuk, mert ezek könnyedén megtalálják és eltávolítják a kártevő rejtett elemeit is.

FIGYELEM! Ahogy azt már említettük is, a Zorton Win 7 Antivirus 2014 képes letiltani a valódi biztonsági programokat, például a SpyHuntert vagy a StopZillát. Ha az ön számítógépén is ez a helyzet, próbálkozzon a következőkkel:

1. A VÍRUS LETILTÁSA A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Start menü -> Minden program -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás.
 2. Miután a Rendszerfájlok és -beállítások visszaállítása ablak megjelent, kattintson a Tovább gombra.
 3. Válasszon egy megfelelő visszaállítási pontot, majd Tovább.
 4. Kattintson a Befejezés gombra és várja meg, amíg a számítógép újraindul.
 5. Futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage legújabb változatával.

2. CSÖKKENTETT MÓD HÁLÓZATTAL:

 1. Indítsa újra a számítógépet.
 2. Amint a számítógép bekapcsol, kezdje nyomogatni az F8 billentyűt, amíg a Speciális rendszerindítási beállítások képernyő meg nem jelenik.
 3. Válassza a Csökkentett mód hálózattal lehetőséget (a nyilak segítségével), majd Enter billentyű.
 4. Jelentkezzen be a megszokott felhasználói fiókba.
 5. Indítson egy böngészőt, például az Internet Explorert.
 6. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe, majd letöltés után indítsa el és futtassa a programot.

3. A SZÁMÍTÓGÉP ÁTVIZSGÁLÁSA VENDÉGFIÓK SEGÍTSÉGÉVEL:

Ha rendelkezik másik (vagy vendég-) fiókkal, megpróbálhatja abból elindítani a vizsgálatot. Csak jelentkezzen be és töltse le a Reimage programot a teljes rendszervizsgálathoz. A következő lépésekkel tudja aktiválni a vendégfiókot:

 1. Start menü -> Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok.
 2. Miután megjelent az új ablak, kattintson a Felhasználói fiókok és családbiztonság, majd pedig aFelhasználói fiókok hozzáadása vagy eltávolítása gombokra.
 3. Kattintson a Vendég, majd a Bekapcsolás gombokra, ezután indítsa újra a számítógépet.
 4. Miután megjelent a Windows bejelentkezési képernyő, válassza a Vendégfiókot és töltse le az ajánlott antispyware-t.

4. AZ ANTISPYWARE LETÖLTÉSE EGY MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN:

 1. Egy másik számítógépen töltse le a Reimage vagy a SpyHunter 5Combo Cleaner legújabb változatát.
 2. A letöltés végeztével másolja fel a fájlt egy CD/DVD-re, külső HDD-re vagy egy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a rosszindulatú folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez használhatja ezt az útmutatót.
 4. Csatlakoztassa az adathordozót a fertőzött számítógéphez és futtassa az antispyware programot.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Zorton Win 7 Antivirus 2014 kép
Zorton Win 7 Antivirus 2014 kép

A szerzőről

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Elkötelezett webkutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Gabriel E. Hall
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-win-7-antivirus-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken