Súlyosság:  
  (98/100)

Zorton Win 7 Protection 2014. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Jake Doevan - - | Típus: Spyware

Mi az a Zorton Win 7 Protection 2014?

A Zorton Win 7 Protection 2014 egy újabb félrevezető program, amely megpróbálja elhitetni az áldozatokkal, hogy számítógépük súlyosan fertőzött, majd tájékoztatja őket, hogy a rendszer megtisztításához meg kell vásárolniuk a program teljes változatát. Egyik állítás sem igaz. A Zorton Win 7 Protection 2014 valójában egy ál-antispyware program, amelynek célja, hogy megszerezze a mit sem sejtő felhasználók pénzét. Jól ismert víruscsaládba, a Braviax/FakeRean csoportba tartozik. Nem számít, hogy ennek a csoportnak a képviselői megbízhatónak tűnnek, valójában mindegyik program átverés: a rendszervizsgálatok és a megjelenített találatok mind koholmányok. A találati listán szereplő vírusok vagy nem is léteznek, vagy a számítógép megbízható fájljaira mutatnak, ezért nem szabad őket megpróbálni eltávolítani, különben károsodhat az operációs rendszer. Figyelmen kívül kell hagyni a teljes változat megvásárlására felszólító értesítést is, mert a vásárlással nem csak a kifizetett összegtől búcsúzhatna el. Megosztaná a csalókkal személyes adatait is, például nevét, címét, bankkártyája adatait, stb. Ha a Zorton Win 7 Protection 2014 már bejutott, mielőbb vizsgálja át a rendszert egy naprakész antispyware programmal. Mi a Reimage legújabb változatát ajánljuk.

Hogyan fertőzheti meg a számítógépet a Zorton Win 7 Protection 2014?

A Zorton Win 7 Protection 2014 a Windows 7 operációs rendszereket célozza, de a más változatokat használók sem lehetnek biztonságban, mert a vírusnak mindegyik rendszerhez elkészült (pl. Zorton Win * Antivirus 2014, Zorton Vista Protection 2014, stb). Ha el szeretné kerülni a fertőzést, először is telepítsen megbízható antispyware programot. Másodszor, kerülje el a kétes internetes értesítéseket, a gyanús e-maileket és az illegális weboldalakat, mert ezek mind részt vehetnek a vírus terjesztésében. Ne kattintson továbbá a programok frissítéseit vagy a rendszer ingyenes vizsgálatát ajánló hirdetésekre se, és törölje azokat az e-maileket, amelyek megpróbálják rávenni a melléklet megnyitására. Ezek a Zorton Win 7 Protection 2014 vírus terjesztésének legnépszerűbb módszerei. A megjelenített értesítések általában a következők:

System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan

Zorton Win 7 Protection 2014 has blocked a program from accessing the internet – This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Hogyan távolítható el a Zorton Win 7 Protection 2014?

A Zorton Win 7 Protection 2014 a Braviax/FakeRean kártevőcsalád újabb képviselője. Eltávolításához válassza az AUTOMATIKUS ELTÁVOLÍTÁSI MÓDSZERT, mert ez csak egy (valódi) antispyware letöltését, frissítését, majd rendszervizsgálatának lefuttatását jelenti. Ha részletes leírásra van szüksége, olvassa el ezt a útmutatót. A Zorton Win 7 Protection 2014 eltávolításához mi a Reimage és a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner programokat ajánljuk, mert ezek könnyedén megtalálják és eltávolítják a kártevő rejtett elemeit is.

FIGYELEM! Ahogy azt már említettük is, a Zorton Win 7 Protection 2014 képes letiltani a valódi biztonsági programokat, például a SpyHuntert vagy a StopZillát. Ha az ön számítógépén is ez a helyzet, próbálkozzon a következőkkel:

1. A VÍRUS LETILTÁSA A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Start menü -> Minden program -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás.
 2. Miután a Rendszerfájlok és -beállítások visszaállítása ablak megjelent, kattintson a Tovább gombra.
 3. Válasszon egy megfelelő visszaállítási pontot, majd Tovább.
 4. Kattintson a Befejezés gombra és várja meg, amíg a számítógép újraindul.
 5. Futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage legújabb változatával.

2. CSÖKKENTETT MÓD HÁLÓZATTAL:

 1. Indítsa újra a számítógépet.
 2. Amint a számítógép bekapcsol, kezdje nyomogatni az F8 billentyűt, amíg a Speciális rendszerindítási beállítások képernyő meg nem jelenik.
 3. Válassza a Csökkentett mód hálózattal lehetőséget (a nyilak segítségével), majd Enter billentyű.
 4. Jelentkezzen be a megszokott felhasználói fiókba.
 5. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre, például az Internet Explorerre, és válassza a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges)
 6. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe, majd letöltés után indítsa el és futtassa a programot.

3. A SZÁMÍTÓGÉP ÁTVIZSGÁLÁSA VENDÉGFIÓK SEGÍTSÉGÉVEL:

Ha rendelkezik másik (vagy vendég-) fiókkal, megpróbálhatja abból elindítani a vizsgálatot. Csak jelentkezzen be és töltse le a Reimage programot a teljes rendszervizsgálathoz. A következő lépésekkel tudja aktiválni a vendégfiókot:

 1. Start menü -> Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok.
 2. Miután megjelent az új ablak, kattintson a Felhasználói fiókok és családbiztonság, majd pedig a Felhasználói fiókok hozzáadása vagy eltávolítása gombokra.
 3. Kattintson a Vendég, majd a Bekapcsolás gombokra, ezután indítsa újra a számítógépet.
 4. Miután megjelent a Windows bejelentkezési képernyő, válassza a Vendégfiókot és töltse le az ajánlott antispyware-t.

4. AZ ANTISPYWARE LETÖLTÉSE EGY MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN:

 1. Egy másik számítógépen töltse le a Reimage vagy a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner legújabb változatát.
 2. A letöltés végeztével másolja fel a fájlt egy CD/DVD-re, külső HDD-re vagy egy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a rosszindulatú folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez használhatja ezt az útmutatót.
 4. Csatlakoztassa az adathordozót a fertőzött számítógéphez és futtassa az antispyware programot.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-win-7-protection-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken