Súlyosság:  
  (91/100)

Zorton Win 8 Antivirus 2014. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Jake Doevan - - | Típus: Spyware

Mi az a Zorton Win 8 Antivirus 2014?

Nemrégiben egy újabb álantivírus-család kezdett terjedni az interneten, elkerüléséhez viszonylagos óvatosság szükséges. Ha hallott már az ál-antispyware-ekről, talán tudja, hogy angolul scareware néven is emlegetik őket, mert megpróbálják beleijeszteni az áldozatokat haszontalan teljes változataik megvásárlásába. A Zorton Win 8 Antivirus 2014 az ilyen vírusok egyik legújabb képviselője, a jól ismert Braviax víruscsalád tagja. Ha a legkisebb gyanúja is felmerül, hogy a Zorton Win 8 Antivirus 2014 a rendszerbe jutott, futtasson teljes rendszervizsgálatot egy megbízható antispyware programmal. A fertőzés legegyértelműbb jelei a becsapós üzenetek, például:

System Hijack!

System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Zorton Win 8 Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the Internet. This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen. Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

A becsapós értesítések mellett rendszervizsgálatot tettethet, majd több tucat, vagy akár több száz vírusról tájékoztat. NE DŐLJÖN BE a találati listának, minden eleme hamis: vagy kitalált programok, vagy megbízható fájlok szerepelnek rajta. A Zorton Win 8 Antivirus 2014 a találati lista elemeinek eltávolítását a teljes verzió megvásárlásához köti. Ha ön már fizetett a vírusnak, valószínűleg jobb lesz haladéktalanul felvenni a kapcsolatot a bankkártyához tartozó bankkal, mert a fizetés során a csalók nemcsak a pénzt kapták meg, hanem az ön és a kártya adatait is. Ha szeretne megszabadulni az álkeresőktől, vizsgálja át a számítógépet egy megbízható antispyware programmal. Ilyen például a Reimage.

Hogyan juthat a Zorton Win 8 Antivirus 2014 a számítógépre?

A Zorton Win 8 Antivirus 2014 egy veszélyes fenyegetés, amely képes észrevétlenül a rendszerbe jutni. Célja, hogy megszerezze az áldozat pénzét. Ezen kívül megfigyelheti a kattintásokat és a leütött billentyűket, valamint személyes adatokhoz is hozzáférhet. A vírus elkerülésének legbiztosabb módja egy antispyware program telepítése és naprakészen tartása, mert ezek a vírusok különböző becsapós frissítések, spam levelek és trójaiak segítségével terjednek. A Zorton Win 8 Antivirus 2014 tehát általában észrevétlenül jut be, ezután pedig megpróbálja rávenni az áldozatokat a fizetésre. Ha el szeretné kerülni, fontos, hogy ne látogasson gyanús weboldalakat, ne kattintson Java, Flash Player, böngésző, stb frissítéseket ajánló felugró ablakokra és törölje a gyanús e-maileket, mert a spam levelek is népszerű terjesztési módok. Ha a Zorton Win 8 Antivirus 2014 már a rendszerbe jutott, próbálja meg mielőbb eltávolítani.

Hogyan távolítható el a Zorton Win 8 Antivirus 2014 vírus?

A Zorton Win 8 Antivirus 2014 a Braviax/FakeRean vírusok legújabb változata. Ha az ön számítógépén is megjelentek a hozzá tartozó értesítések, lásson hozzá az eltávolításhoz. Ajánljuk, hogy válassza az AUTOMATIKUS ELTÁVOLÍTÁSI MÓDSZERT, mert ez csak egy antispyware program letöltését, frissítését és futtatását jelenti. Részletes útmutatást ebben a leírásban talál. A Zorton Win 8 Antivirus 2014 eltávolításához mi a következő programokat ajánljuk: Reimage és Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner. Ezek a vírus rejtett komponenseit is biztosan megtalálják.

Figyelem! Ahogy azt már említettük is, a Zorton Win 8 Antivirus 2014 képes letiltani a valódi biztonsági programokat, például a SpyHuntert vagy a StopZillát. Ha az ön számítógépén is ez a helyzet, próbálkozzon a következőkkel:

1. A VÍRUS LETILTÁSA A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Írja be a Vezérlőpult keresőjébe, hogy visszaállítás.
 2. Kattintson a Visszaállítási pont létrehozása gombra.
 3. A megjelenő ablakban Rendszer-visszaállítás…
 4. A Következő gomb segítségével válassza ki a megfelelő visszaállítási pontot.
 5. Kövesse értelem szerűen a megjelenő utasításokat.
 6. Miután a számítógép újraindult, futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage legújabb változatával.

2. CSÖKKENTETT MÓD HÁLÓZATTAL:

 1. Húzza a kurzort a képernyő jobb felső sarkába.
 2. Beállítások -> Gépház -> Általános.
 3. A Speciális újraindítás alatt kattintson az Újraindítás gombra.
 4. Ezután Hibaelhárítás -> Speciális lehetőségek -> Indítási beállítások.
 5. Újraindítás, majd F5.
 6. Indítson böngészőt, például az IE-t és nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe
 7. Töltse le a programot és távolítsa el a kártékony fájlokat a teljes rendszervizsgálat segítségével.

3. AZ ANTISPYWARE LETÖLTÉSE EGY MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN:

 1. Egy másik számítógépen töltse le a Reimage vagy a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner legújabb változatát.
 2. A letöltés végeztével másolja fel a fájlt egy CD/DVD-re, külső HDD-re vagy egy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a rosszindulatú folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez használhatja ezt az útmutatót.
 4. Csatlakoztassa az adathordozót a fertőzött számítógéphez és futtassa az antispyware programot.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-win-8-antivirus-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken