Súlyosság:  
  (99/100)

Zorton XP Protection 2014 törlés

írta: Linas Kiguolis - - | Típus: Spyware

Mi az a Zorton XP Protection 2014?

A Zorton XP Protection 2014 egy kártékony program, amely megpróbálja megszerezni az áldozatok pénzét. Nem számít, hogy megbízhatónak tűnik, egyetlen célja van: rávenni az áldozatokat a “teljes verzió” megvásárlására. Ehhez megfertőzi a számítógépet, módosítja a rendszer bizonyos beállításait, majd értesítést kezd megjeleníteni, amely különféle vírusfertőzésekről és egyéb problémákról tájékoztat. A Zorton XP Protection 2014 találatai persze kitalációk, ezért ne próbálja őket manuálisan eltávolítani. Fontos, hogy ne törődjön bele a Zorton XP Protection 2014 megjelenésébe, mert könnyedén megszerezhetik személyes adatait, vagy további vírusokat juttathatnak a számítógépre. A Zorton megfigyelheti a leütött billentyűket, a bejelentkezési adatokat, és egyebeket is. Ha az ön számítógépén is megjelentek az értesítései, mielőbb cselekedjen: vizsgálja át a rendszert egy naprakész antispyware programmal. Mi a következőket ajánljuk: Reimage és SpyHunter 5Combo Cleaner. Ezek korábban már hatékonynak bizonyultak. Lásson ehhez hozzá tehát minél előbb!

Hogyan fertőzheti meg a számítógépet a Zorton XP Protection 2014?

Sok másik vírushoz hasonlóan a Zorton XP Protection 2014 is nehezen észrevehető módszereket használ a terjedésre. A felhasználók anélkül töltik le, hogy tudomásuk lenne a dologról. Miután a fájl letöltődött, trójai vírust telepít, amely ezután letölti a Zorton XP Protection 2014 fájljait. Az esetek többségében három terjesztési módszert használnak a vírusok: spameket, félrevezető értesítéseket és becsapós programokat. Tehát ha el szeretné kerülni az ilyen kártevőket, ne kattintson először is a gyanús e-mailekre, ezek általában ajándék pénzekről, hiányzó befizetésekről, nyereményekről, nyereményjátékokról tájékoztatnak, amelyekkel megpróbálják rávenni a felhasználókat a melléklet megnyitására. A hamis értesítések jellemzően frissítéseket ajánlanak olyan programokhoz, mint a Java, a Flash Player vagy az FLV Player. Fontos, hogy ne kattintson az ingyenes rendszervizsgáló programokat ajánló hirdetésekre sem. Ezek a programok szintén vírusokat terjesztenek. Miután a Zorton XP Protection 2014 a rendszerbe jutott, rendszervizsgálatot tettet, majd megjeleníti az állítólagos fertőzések hosszú listáját. Ezek a fertőzések természetesen kitalációk vagy megbízható rendszerfájlok, ezért ne próbálja meg törölni őket. Hagyja figyelmen kívül a megtévesztő értesítéseket és vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal.

Hogyan távolítható el a Zorton XP Protection 2014 vírus?

Ha az ön számítógépét is megtámadta a Zorton XP Protection 2014, válassza az AUTOMATIKUS ELTÁVOLÍTÁSI MÓDSZERT és távolítsa el a kártevőt minél előbb. Azért ezt a módszert ajánljuk elsősorban, mert csak néhány lépésből áll. Csak egy megbízható antispyware programot kell letöltenie, frissítenie, majd futtatnia. Részletes útmutatást ebben a leírásban talál. A Zorton XP Protection 2014 eltávolításához mi a következő programokat ajánljuk: Reimage és SpyHunter 5Combo Cleaner. Ezek a vírus rejtett komponenseit is biztosan megtalálják.

Figyelem! Ahogy azt már említettük is, a Zorton XP Protection 2014 képes letiltani a valódi biztonsági programokat, például a SpyHuntert vagy a StopZillát. Ha az ön számítógépén is ez a helyzet, próbálkozzon a következőkkel:

1. A VÍRUS LETILTÁSA A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Start menü -> Minden program -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás.
 2. Kattintson az A számítógép visszaállítása egy korábbi időpontra, majd pedig a Tovább gombra.
 3. Válasszon egy megfelelő visszaállítási pontot, majd Tovább.
 4. Egy ismételt Tovább gomb segítségével véglegesítse a választást, majd várja meg, amíg a számítógépe újraindul.
 5. Futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage legújabb változatával.

2. CSÖKKENTETT MÓD HÁLÓZATTAL:

 1. Indítsa újra a számítógépet.
 2. Amint a számítógép bekapcsol, kezdje nyomogatni az F8 billentyűt, amíg a Speciális rendszerindítási beállítások képernyő meg nem jelenik.
 3. Válassza a Csökkentett mód hálózattal lehetőséget (a nyilak segítségével), majd Enter billentyű.
 4. Jelentkezzen be a megszokott felhasználói fiókba.
 5. Indítson egy böngészőt, például az Internet Explorert.
 6. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe Letöltés után indítsa el és futtassa a programot.

3. A SZÁMÍTÓGÉP ÁTVIZSGÁLÁSA VENDÉGFIÓK SEGÍTSÉGÉVEL:

Ha rendelkezik másik (vagy vendég-) fiókkal, megpróbálhatja abból elindítani a vizsgálatot. Csak jelentkezzen be és töltse le a Reimage programot a teljes rendszervizsgálathoz. A következő lépésekkel tudja aktiválni a vendégfiókot:

 1. Start menü -> Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok.
 2. Miután megjelent az új ablak, kattintson a Vendégfiók gombra.
 3. Kattintson az A vendégfiók engedélyezése gombra és indítsa újra a számítógépet.
 4. Miután megjelent a Windows bejelentkezési képernyő, válassza a Vendégfiókot és töltse le az ajánlott antispyware-t.

4. AZ ANTISPYWARE LETÖLTÉSE EGY MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN:

 1. Egy másik számítógépen töltse le a Reimage vagy a SpyHunter 5Combo Cleaner legújabb változatát.
 2. A letöltés végeztével másolja fel a fájlt egy CD/DVD-re, külső HDD-re vagy egy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a rosszindulatú folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez használhatja ezt az útmutatót.
 4. Csatlakoztassa az adathordozót a fertőzött számítógéphez és futtassa az antispyware programot.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Linas Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-xp-protection-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken