Ask törlés

Eltávolítási Útmutató - Ask

Mi az, hogy Ask?

Mi az az Ask?

Az Ask egy népszerű keresőmotor, amely “jobb webes kereséseket” ajánl felhasználóinak. A weboldal MEGBÍZHATÓ, ha elégedett a keresővel, nyugodtan használhatja továbbra is. Kereshetünk az ask.com-on keresztül és az Ask eszköztárával is, amelyet a legtöbb böngészőhöz feltelepíthetünk, így az Internet Explorerhez, a Google Chrome-hoz és a Mozilla Firefox-hoz is. Hiába tűnik megbízhatónak, sokan megkérdőjelezték az Ask minőségét, mert hajlamos a semmiből felbukkanni a számítógépekben, ugyanis más programok mellékleteként terjesztik, ezért véletlenül is feltelepíthető. Mielőtt vírusnak nevezné, fontos tudni, hogy a többi keresőhöz és eszköztárhoz hasonlóan az Askot is ingyenes programok promótálják. Ha (véletlenül) beleegyezik a telepítésébe (ez úgy történik meg, hogy nem veszi ki a pipát az Ask telepítésébe beleegyezést adó jelölőnégyzetből), a program módosítja a kezdőlapot és az alapértelmezett keresőmotort. Ha ezt el szeretné kerülni, oda kell figyelnie az ingyenes programok telepítőire. A következő bekezdésben erről részletesen is írunk. Fontos felhívnunk a figyelmet a lehetséges szponzorált keresési találatokra is. Ha nem szeretné megnyitni az Ask által hirdetett weboldalakat, óvatosan kell használnia az Ask keresőt, vagy el kell távolítania a hozzá tartozó böngészős kiegészítőt. Szerencsére ez a hétköznapi módon elvégezhető, de utána ajánlott rendszervizsgálatot futtatni a ReimageIntego (Windows) vagy a Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Mac OS X) programmal, hogy biztosan megszabadulhasson a potenciálisan kéretlen programoktól és vírusoktól.

HOGYAN JUTHAT AZ ASK A SZÁMÍTÓGÉPEMRE?

Mint ahogy már említettük, az Ask eszköztár és az ask.com freeware/shareware programok segítségével terjed, meglehetősen észrevétlenül. Rengeteg letöltéskezelő, PDF-készítő és videóstreaming program terjeszti. A legtöbb esetben azért juthat a rendszerbe, mert a felhasználók nem figyelnek oda a telepítési folyamatokra. Ha el szeretné kerülni az Ask beépülőjét, az egyéni/custom (vagy haladó/advanced) telepítési módot kell választania és el kell utasítania a kezdőlap átállítását és az eszköztár letöltését. Ha a rendszerbe jut, az Ask könnyedén átállítja a kezdőlapot és a keresőt. Ha el szeretné távolítani, minden böngészőt kézzel helyre kell állítania. Kövesse alábbi útmutatónkat a számítógép rendbehozásához.

HOGYAN TÁVOLÍTHATÓ EL AZ ASK?

Az Ask kereső vagy eszköztár eltávolítását a rendszer 'Program eltávolítása' menüjében kell kezdeni a böngészők beállításaival kell folytatni, és egy naprakész antispyware program rendszervizsgálatával kell befejezni.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken