Felelősségkizárás

frissítve

A Szolgáltatás és az Oldalak különböző személyektől és szervezetektől származó információkat, konkrétumokat és hozzászólásokat tartalmaznak. A szolgáltatást és az oldalakat úgy nyújtjuk, „ahogy vannak”, MINDENNEMŰ SZAVATOSSÁG NÉLKÜL, legyen az kifejezett vagy vélelmezett, korlátozás nélkül ideértve a jogszavatosságot, az implikált eladhatóság szavatosságát, és az adott használati célra vélt alkalmasságot, kivéve azokat a szavatosságokat, amelyeket a weboldal Szerződésére vonatkozó törvények az elhagyás, korlátozás vagy módosítás lehetősége nélkül meghatároznak.

Noha mindent megteszünk, hogy helyes és naprakész információkat közöljünk, sem az avirus, sem pedig partnerei nem vállalnak a weboldal és a weboldalon található bármilyen célú információk, termékek vagy szolgáltatások teljességét, pontosságát, megbízhatóságát, alkalmasságát vagy elérhetőségét illetően semminemű garanciát, legyen az kifejezett vagy hallgatólagos.

Ön bármilyen információt tehát csak SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE adhat hozzá. Semmilyen körülmények között nem leszünk felelősek az esetleges veszteségekét vagy károkért, nem kizárólagosan ideértve a közvetett vagy következményi veszteségeket és károkat, továbbá a weboldal használatából fakadó, vagy ahhoz köthető, adatvesztés vagy anyagi kár miatt bekövetkezett veszteségeket vagy károkat.

A weboldalon keresztül nem az avirus által kezelt weboldalakra juthat. Ezen weboldalak tartalma és jellege felett nem az avirus rendelkezik, ezért ön ezeket kizárólag SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE látogathatja meg.

Mindent megteszünk, hogy a weboldalt a lehető legjobb állapotban tartsuk. Az avirus azonban NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET a weboldal rajtunk kívül álló technikai problémákból adódó elérhetetlenségéért.

Többet is megtudhat az avirus projektről a Rólunk lapon. Az Adatkezelési nyilatkozatunk, a Felhasználási feltételeink és a Közzétételünk itt található. Kérdéseivel a Kapcsolat lapon keresztül fordulhat hozzánk.