Közzététel

frissítve

Az FTC nemrég elfogadta az új hozzájárulási és beszámolási útmutatást. Az útmutatás szerint a feleknek tanácsos megosztaniuk az anyagi kapcsolatuk mögötti hozzájárulásokat. Az avirus.hu alább közli az információkat.

Az avirus.hu egy információs weboldal, amelyet a JSC „Elektroniniai sprendimai” vezet. A vállalat Litvániában található. 2004-ben alapult, a lelkes számítógépbiztonsági szakértő, Ugnius Kiguolis jóvoltából. Azóta is az avirus.hu tartalomszolgáltatójaként és fejlesztőjeként dolgozik, habár mára persze nem ő az egyetlen ember a projekt mögött. Hogy a következő szintre emelje a projektet, Ugnius folyamatosan bővíti a csapatot.

Az avirus.hu számos antimalware és antispyware partnerprogram tagja. A következő vállalatokkal dolgozik együtt partnerként: Enigma Software, Malwarebytes, iS3, SUPERAntiSpyware, SurfRight B.V., Webroot, BullGuard, ParetoLogic. Ezek a vállalatok jutalékot fizetnek termékeik oldalunkon keresztül lebonyolított eladásaik után. A projekt által is ajánlott első számú szoftver az Enigma Software által fejlesztett SpyHunter.

Nincsenek szponzorált vagy fizetett bejegyzések az oldalon. Mindegyik bejegyzést az avirus.hu tapasztalt biztonsági szakértői írják, akik a bejegyzések elkészítése előtt tesztelik a programokat.

Többet is megtudhat az avirus projektről a Rólunk lapon. Az Adatkezelési nyilatkozatunk, a Felhasználási feltételeink és a Felelősségkizárásunkitt található. Kérdéseivel a Kapcsolat lapon keresztül fordulhat hozzánk.