Felhasználási feltételek

frissítve

Köszönjük, hogy meglátogatta az avirust. Kérjük, mielőtt a weboldalt használatba venné, alaposan olvassa el az alábbi információkat, mert a használattal és/vagy az itt szerepelő szoftverek letöltésével elfogadja Felhasználási feltételeinket. Ha nem szeretné elfogadni a feltételeket, el kell hagynia a weboldalt.

Az „avirus”, „Szolgáltatás”, „Weboldal”, valamint a többes szám első személyű kifejezések a weboldal tulajdonosára vonatkoznak, míg az „ön” és az egyes szám harmadik személyű kifejezések az oldal felhasználójára.

  1. Az avirus.hu egy nyilvános hozzáférésű, általános célú weboldal, amely a spyware fertőzések ellen küzd. Egy információs weboldalról van szó, amely a prémium nemzetközi szolgáltatást költségek nélkül kínálja a weboldal tagjainak és másoknak egyaránt. Az oldal spyware-paraziták adatbázisát, internetbiztonságra és a spyware-ekre vonatkozó híreket, spyware-eltávolításra készült szoftvereket, személyes, adat- és spyware-védelemre szolgáló fájlokat, valamint „Kérdezzen minket” szolgáltatást nyújt.
  2. A weboldal partnerségben állhat az ajánlott szoftverekkel. A szoftverek némelyike (antispyware programok, antivírus programok, rendszeroptimalizálók stb.) fizetős lehet. Partneri jutalékot kaphatunk, ha látogatóink az avirus.hu oldalain ajánlott szoftvereket megvásárolják. Kizárólag megbízható szoftvereket szerepeltetünk, előzetesen mindegyiket teszteljük. Ennek ellenére az avirus.hu-ról történő letöltés felelőssége kizárólag az öné. A weboldal nem vállal felelősséget az ajánlott programok pontosságáért és működéséért.
  3. Az avirus.hu és partnerei nem ellenőrzik és követik figyelemmel a Szolgáltatás által linkelt, illetve javításokban, szerkesztésekben, leírásokban és kommentekben közölt weboldalakat. Az avirus.hu linkjeire kattintva minden felhasználó tudomásul veszi, hogy az avirus.hu nem felelős a linkek pontosságáért és tartalmáért.
  4. A látogatók hozzászólást írhatnak és visszajelzést küldhetnek az avirus.hu-nak és partnereinek. Beleegyezik, hogy nem oszt meg vagy továbbít semmilyen jogvédett, törvénytelen, ártalmas, fenyegető, goromba, zaklató, gyalázó, vulgáris, obszcén, szentségtörő, gyűlöletkeltő, faji, etnikai vagy más alapon kifogásolható tartalmat, nem kizárólagosan beleértve minden olyan tartalmat, amely bűncselekményre, más emberek jogainak megsértésére, vagy egyéb helyi, állami, nemzeti vagy nemzetközi törvények megsértésére buzdít.
  5. A jogvédett tartalmakkal kapcsolatos információk megosztása weboldalunkon tilos, az ilyen jellegű kommentek, javítások, szerkesztések és leírások eltávolításra kerülnek. Az avirus.hu és partnerei fenntartják a jogot, hogy saját belátásuk szerint szerkesszék, elutasítsák vagy eltávolítsák a beküldött, illetve kommentként vagy bejegyzésként rögzített tartalmakat. Az avirus.hu és partnerei fenntartják a jogot, hogy saját belátásuk szerint megtagadják az általános közösségi felhasználásra szánt weboldalhoz vagy annak aloldalaihoz való hozzáférést. A weboldalhoz való illetéktelen és törvénytelen hozzáférés kártérítési igényt vonhat maga után.
  6. A Szolgáltatást és a Weboldalt kizárólag saját felelősségére használhatja. SEM AZ AVIRUS.HU, SEM ANNAK PARTNEREI NEM TEHETŐK FELELŐSSÉ A SZOLGÁLTATÁS, A WEBOLDAL, VALAMINT A SZOLGÁLTATÁSON ÉS A WEBOLDALON KERESZTÜL HOZZÁFÉRHETŐ INFORMÁCIÓK HASZNÁLATÁBÓL VAGY MEGNYITÁSÁBÓL, ILLETVE AZ EZEKRE VALÓ KÉPESSÉG HIÁNYÁBÓL FAKADÓ, TOVÁBBÁ A SZOLGÁLTATÁSON ÉS A WEBOLDALON HOZZÁFÉRHETŐ INFORMÁCIÓK HATÁSÁRA TETT CSELEKEDETEKBŐL ÖNT VAGY BÁRKI MÁST ÉRT VESZTESÉGEKÉRT, SÉRÜLÉSEKÉRT, VALAMINT KÖZVETLEN, KÖZVETETT, VÉLETLEN, KÖVETKEZMÉNYI, EGYEDI, VAGY MÁS JELLEGŰ KÁROKÉRT. ÖN EZENNEL LEMOND MINDEN, A SZOLGÁLTATÁS, A WEBOLDAL ÉS AZ EZEKEN KERESZTÜL ELÉRHETŐ INFORMÁCIÓK HASZNÁLATÁBÓL ADÓDÓ, AVIRUS.HU-VAL ÉS LEÁNYVÁLLALATAIVAL, RÉSZLEGEIVEL, PARTNEREIVEL, ÜGYNÖKEIVEL, KÉPVISELŐIVEL ÉS LICENCADÓIVAL SZEMBENI KÖVETELÉSÉRŐL.
  7. Minden hozzászólás, javítás és szerkesztés, amelyet a Szolgáltatásnak és/vagy a Weboldalnak továbbít, nem bizalmasnak és nem védjegyzettnek számít, és ennek megfelelően is lesz kezelve. Ön teljes felelősséget vállal mindenért, amelyet közzétesz vagy továbbít, és felhatalmazza az avirus.hu-t és partnereit, hogy bármilyen célból szerkeszthesse, másolhassa, közzétehesse vagy terjeszthesse az ön által közzétett vagy továbbított információkat.
  8. Az avirus.hu látogatójaként e-mail útján rendszeres frissítéseket és esetenkénti üzeneteket kaphat az adminisztrátoroktól. Tájékoztathatjuk az új funkciókról és a javításokról. Mindent megteszünk, hogy a minimumra szorítsuk az adminisztrátori e-maileket, de ha valamely e-mailünk „rossz cím” hibával visszaérkezik hozzánk, a linkelt weboldalak segítségével megpróbáljuk kideríteni a helyes címet – amennyiben ez nem sikerül, információit letiltjuk.
  9. Jelen Felhasználási feltételekre és minden, a Szolgáltatásból és a Weboldalból fakadó, vagy ahhoz köthető jogvitákra Litvánia jogrendszere az irányadó. Azzal, hogy a weboldalt használatba veszi, vagy arra bejegyzést juttat, nem kizárólagos beleegyezését adja a jelen megállapodásban foglalt jelenlegi feltételekhez.
  10. A Felhasználási feltételek megsértése a weboldalhoz való hozzáférés megtagadását és a közzétett információk eltávolítását vonja maga után. Az avirus használatából adódó jogvitákat Litvánia bíróságai kezelik.

Többet is megtudhat az avirus projektről a Rólunk lapon. Adatkezelési nyilatkozatunkat, Felelősségkizárásunkat és Közzétételünk itt találja.Kérdéseivel a Kapcsolat lapon keresztül fordulhat hozzánk.