deltaApp.dll – mi ez? Törölnöm kellene?

Ön is felfedezte számítógépén a deltaApp.dll-t? Ha igen, sajnos rossz hírrel kell szolgálnunk. A fájl jelenléte szinte teljesen biztossá teszi, hogy a rendszert a delta-homes.com fertőzi. Ha még nem hallott a programról, egy dolgot tudnia kell: akármilyen megbízatónak is tűnik, módosított keresési találatokat jelenít meg, hogy affiliate weboldalakra irányítsa az áldozatokat. Semmi sem garantálja, hogy a Delta Homes által népszerűsített weboldalak biztonságosak, ezért tanácsos elkerülni ezt a kétes keresőmotort, méghozzá minél messzebbről. Használjon helyette közismert és elismert keresőt, például a Google-t vagy a Binget! Emellett, ahogy a legtöbb adware típusú program, a Delta Search is megfigyelheti a felhasználókat és különböző adatokat gyűjthet be böngészési szokásaikról. Az ilyen programok általában a keresett kifejezéseket, a leggyakrabban látogatott weboldalakat és hasonló információkat gyűjtenek, ezek személyes beazonosításra nem alkalmasak; fontos azonban, hogy a keresési találatok megbízhatósága mellett arra sincs garancia, hogy ezek az adatok nem kerülnek rossz kézbe, ezért azt tanácsoljuk, hogy mielőbb távolítsa el a delta-homes.com-ot és a hozzá tartozó programot.

Ha a deltaApp.dll bejutott a rendszerbe, minden bizonnyal a böngészőeltérítőhöz tartozó további fájlok is jelen vannak, például a deltaEng.dll, a deltaTB.exe és a deltasrv.exe. Az összes fájltól meg kell szabadulnia, ha teljesen el szeretné tüntetni a delta-homes.com-ot a számítógépről. Habár a Feladatkezelőben is megjelenő futtatható fájlok egyszerűen kikereshetőek, a .dll-ek már bonyolultabb esetek. Ehhez érdemes egy naprakész antispyware programot felhasználni. Ebben az esetben a következő programok egyikét érdemes használni: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Lucia Danes
Lucia Danes - Víruskutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Lucia Danes
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken
Szoftverek
Összehasonlítás