“Error code: 0x00AEM001489” vírus eltávolítása

Eltávolítási Útmutató - “Error code: 0x00AEM001489” vírus

Mi az, hogy "Error code: 0x00AEM001489" vírus?

Mit kell tudni az „Error code: 0x00AEM001489” vírusról?

Pánikba esett, mert számítógépén megjelent az „Error code: 0x00AEM001489” üzenet? Először is össze kell szednie magát. Az értesítést azt jelzi, hogy a számítógépet malware fertőzte meg, amely azt próbálja elhitetni önnel, hogy az operációs rendszert nem lehet frissíteni, mert először „érvényesíteni” kell. Akárhányszor is próbálja beírni az áldozat a licenckulcsot, a hamis Windows-aktivációs képernyő helytelennek fogja állítani, és egy bizonyos telefonszám felhívását javasolja. Ne hívja fel a megadott ügyfélszolgálati telefonszámot, és semmi más drasztikus lépéshez sem szabad folyamodnia. Ehelyett mielőbb távolítsa el az Error code: 0x00AEM001489 vírust.

A malware a technikai támogatáson alapuló csaló programok közé tartozik. Sok szakértő scareware néven említi ezeket a vírusokat, hiszen megpróbálják beleijeszteni valamibe az áldozatokat. A rendszerbe jutva számos módosítást végez a regisztrációs adatbázisban. Ezt követően nem fog megfelelően megnyílni a Feladatkezelő, és teljes képernyőt eltakaró üzenetek fognak megjelenni. Sőt, a rendszer automatikus frissítéseit is akadályozhatja. Ahogyan már említettük is, az üzenetek azt írják ki, hogy az operációs rendszer érvénytelen, újra aktiválni kell.

Ezek a kártékony fájlok többnyire arra készültek, hogy a hibaüzenetekkel rávegyék az áldozatot a megadott telefonszám felhívására. Az „Error code: 0x00AEM001489” vírus üzeneteiben is találhatunk telefonszámot. A mit sem sejtő felhasználó azt hiheti, hogy olyan embert hívhat fel, aki segít a probléma megoldásában. Ez azonban óriási tévedés. Először természetesen nem igazán gyanús semmi. Az elméletileg specialista személy valamilyen biztonsági szoftver megvásárlását ajánlja fel, amely elméletileg helyreállítja a számítógépet és eltávolítja az esetleges vírusokat. Sajnos a vásárlás után a becsapós aktivációs ablak ugyanott lesz, ahol eddig is volt. Legyen óvatos, mert a csaló ügyfélszolgálatok arra is kérhetik, hogy adjon távoli hozzáférést számítógépéhez. NE engedje, hogy ezek a személyek hozzáférjenek számítógépéhez, mert malware-eket juttathatnak a rendszerbe.

Telepítsen egy megbízható antispyware programot, például a ReimageIntego legújabb változatát, majd távolítsa le vele az „Error code: 0x00AEM001489” vírust – és ne hívja fel a telefonszámot. További megoldásokat is találhat az Error code: 0x00AEM001489 eltávolítására itt.

Hogyan terjed ez a potenciálisan kéretlen program?

Viszonylag nagy eséllyel juthat a rendszerbe a vírus, mert meglehetősen trükkös módszereket alkalmaz. A rendszerbe juthat böngészés közben, játszás során, nem biztonságos peer-to-peer fájlcserélőkön keresztül, pornográf weboldalakon. Olyan is előfordul, hogy trójai fertőzés terjeszti az Error code: 0x00AEM001489 vírust. A trójaiak megbízható fájlnak próbálják láttatni magukat, ezért nem minden antivírus program észleli őket. Emellett az „Error code: 0x00AEM001489” vírus egy harmadik módszer, a bundling segítségével is terjed. Mivel a legtöbb felhasználó nem olvassa át a telepítési útmutatókat, gyakran nem veszik észre a telepítőkbe rejtett további programokat. Márpedig sok telepítő „ajándékozhat meg” az Error code: 0x00AEM001489 vírussal. Fontos tehát, hogy a telepítéseket mindig az egyéni/custom (vagy hasonló) telepítési módban végezze el.

Az Error code: 0x00AEM001489 eltávolításának lehetőségei

Habár az Error code: 0x00AEM001489 malware veszélyesnek tűnhet, szerencsére eltávolítása nem kifejezetten nehéz. Körülnézhet a rendszer telepített programokat tartalmazó listáján, és eltávolíthatja a hasonló nevű bejegyzéseket. Ha jártas e téren, akkor a regisztrációs adatbázist is megtisztíthatja. Ellenkező esetben a legjobb, ha egy antispyware program segítségével távolítja el az Error code: 0x00AEM001489 vírust. Ezek a szoftverek arra szakosodtak, hogy hatékonyan és gyorsan eltávolítsák a malware-eket.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken