Feliratkozás

frissítve

Szeretne értesülni a legfrissebb spyware- és biztonsági hírekről? Iratkozzon fel az avirus hírlevelére!
A Küldés gombra kattintva kijelenti, hogy megértette azt, hogy az adatvédelmi irányelveinkbe értelmében az avirus.hu feldolgozza és eltárolja az űrlapon beküldött adatokat, beleértve a frissítéseket is.

 

Subscribe to 2-Spyware newsletter

Az avirus a számítógépes biztonság, a malware-ek és a spyware-ek világának elismert hírforrása, valamint eltávolítási útmutatók forrása is egyben. Minden bejegyzést tapasztalt szakértők készítenek el, akik szüntelenül bővítük tudásokat és keresik a legfrissebb híreket a hasonló szakértők és a hétköznapi felhasználók számára egyaránt.

A számítógépes bűnözők az internettől elválaszthatatlan életünket és a nem biztonságos internetezési szokásokat használják ki. Az eredmény, hogy az internetes bűnözés olyan hétköznapivá vált, mint a „hagyományos” párja. Nem kétség, napjainkban elengedhetetlen, hogy tájékozódnunk a legfrissebb malware-ekről és biztonsági hírekről.

A közhiedelemmel ellentétben nem csak egy veszélyes hivatkozásra kattintva engedhetünk hackereket számítógépünkbe és személyes adataink közelébe.

A támadók manapság akkor is könnyedén a rendszerbe juthatnak, ha szüntelenül elutasítjuk a biztonsági frissítéseket, amelyekhez számítógépünk makacsul ragaszkodni próbál. Sőt, akár kedvenc weboldalunkon is támadás áldozatai lehetünk. A támadók számos meglepő módszerrel próbálnak távolról hozzáférést szerezni a számítógépekhez és az azokon tárolt adatokhoz.

A malware-ek, adathalász próbálkozások és átverések ellen nem egyszerű védekezni, mert az ezekhez használt módszerek rendkívül gyakran változnak. Egyetlen 100%-os biztonságot nyújtó megoldás sem létezik, a csalók pillanatok alatt megkerülnek minden újítást.

Az avirus csapata az internetes támadások világának legfontosabb témáit mutatják be – közérthető nyelvezettel. Ha tájékozódni szeretne az online csalók és malware-fejlesztők legújabb trükkjeiről, iratkozzon fel az avirus hírlevelére, hogy a legfontosabb hírekről közvetlenül e-mailben értesülhessen.

Naprakész maradhat a reggeli kávé mellett: elsőként hallhat a legújabb Android-sebezhetőségekről, zsarolóvírusokról és adathalász módszerekről. Alig 10 perc alatt áttekintheti a híreket, és ez a 10 perc nagyban hozzásegítheti a támadások elkerüléséhez.

Segítsen az aktuális vírusokról való tájékoztatásban

Safety online is a matter of everyone's concern

Az avirus csapata a webmestereket is szeretné segítségül hívni a malware-ekkel szembeni harcban az aktuálisan terjedő fertőzésekről való tájékoztatás formájában. A Vírusaktivitás bővítmény egy többnyelvű, weboldalba építhető elem, amely a legfrissebb információk láthatók a legveszélyesebb malware- és spyware-változatokról.

Az elem a frissen felfedezett és ismét támadásba lendült fenyegetések listáját jeleníti meg. A lista hossza testreszabható.

Virus Activity WordPress plugin

Tájékoztassa látogatóit arról, hogy a kémprogramok gyorsan eltávolíthatók

Illessze a Vírusaktivitás plugint weboldala oldalsávjára, hogy látogatói értesülhessenek a lendületben lévő fertőzésekről. A látogatók egyetlen pillantással tájékozódhatnak a működésben lévő zsarolóvírusokról, az új banki malware-ekről vagy az ingyenes programok mellett terjesztett böngészőeltérítőkről.

Weboldala látogatói a Windows, Mac és Android rendszerek agresszív malware-fertőzéseiről is értesülhetnek a naponta frissülő listából. A beépülő rendkívül rugalmas, automatikusan illeszkedni tud a weboldal külsejéhez, de megjelenése kézzel is beállítható.