IELowutil.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

Az IELowutil.exe NEM egy veszélyes fájl, minden Windows Vista és annál újabb rendszerben megtalálható. Az Internet Explorer egyik fájlja, az Alacsony Integritási szintű operációk könnyebb kezelésére használja. Más szóval megléte szükséges például a hírcsatornák és a Web Slice elemek ellenőrzéséhez és az ezekkel kapcsolatos hasonló folyamatokhoz. Több száz felhasználó jelentette azonban, hogy az IELowutil.exe miatt nem tudják megfelelően használni számítógépüket. Lassulásokról és ilyen hibaüzenetekről panaszkodnak:

Az alkalmazás váratlan leállítási műveletet kért a futtatási környezettől. További felvilágosításért forduljon az alkalmazás támogatási csoportjához.

Amennyiben ilyen hibaüzenetet kap, a lenti lépésekkel megoldhatja a problémát:

Nyissa meg az IE-t, majd az ‘Eszközök’ menüben kattintson az ‘Internetbeállítások’ gombra.
Itt pedig ‘Tartalom’ → ‘Hírcsatornák és Web Slice elemek’ → ‘Beállítások’.
Vegye ki a pipát az “A hírcsatornák és Web Slice elemek frissítéseinek automatikus keresése” mezőből.

FIGYELEM!

aZ IELowutil.exe nem része a Windows XP rendszereknek, ezért ha mégis rábukkan, lehetséges, hogy veszélyes fájlt talált, mivel a malwarekészítők gyakorta rendszerfájloknak álcázzák a fertőzéseket, hogy azok jobban megbújhassanak az áldozatok számítógépén. Hogy ellenőrizhesse az IELowutil.exe megbízhatóságát, vizsgálja át rendszerét a RegCure Pro programmal.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Olivia Morelli
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken