Interpol vírus eltávolítása

Eltávolítási Útmutató - Interpol vírus

Mi az, hogy Interpol vírus?

Az Interpol az Ukash vírusok legújabb változata. Ezek a fertőzések valótlan törvényszegésekre hivatkozva lezárják a számítógépet és az Ukas vagy a Paysafecard szolgáltatásokon keresztül történő pénzbüntetés kifizetését követelik az áldozatoktól. Ez az Ukas vírus Interpol Department of Cybercrime néven fut és többnyire európai és észak-amerikai internetezőket vesz célba. Ne feledje, hogy a fertőzéskor megjelenített üzenet hazugság. (“Your IP is blocked due to at least one of the reasons specified below.”) A számítógép helyreállítása miatt tehát ne a büntetést fizesse ki, hanem a vírust távolítsa el. Igaz, hogy ez viszonylag nehéz művelet, hiszen a kártevő lezárta a rendszert, de némi hozzáértéssel (és a lenti útmutatónk segítségével) megoldható az Interpol vírus eltávolítása.

HOGYAN FERTŐZHETI MEG A SZÁMÍTÓGÉPEMET AZ INTERPOL VÍRUS?

A többi Ukash vírushoz hasonlóan az Interpol is általában spam levelek fertőzött csatolmányaként terjed, de bejuthat becsapós frissítések, freeware programok, vagy trójai vírusok segítségével is. Amint a rendszerbe került, lezárja azt, így szinte semmire sem lehet használni azt. Érdemes megjegyezni, hogy már a megjelenített értesítés gyanút ébreszt, mert nyelvtani hibákat tartalmaz. Sajnos ennek ellenére könnyen becsaphatja az embereket, akik így rémülten konstatálják, hogy számítógépüket maga az Interpol, annak is a cyberbűnözéssel foglalkozó osztálya zárolta.

Ne feledje, hogy sem az Interpol, sem más hivatalos szerv nem próbál ilyen módon büntetést begyűjteni. Nem zárolnak számítógépeket és követelnek Ukash-es befizetést. Ha az ön számítógépét is lezárta az Interpol vírus, kövesse az alábbi útmutatót.

HOGYAN TÁVOLÍTHATOM EL AZ INTERPOL VÍRUST?

Ezekkel a lépésekkel eltávolíthatja az Interpol vírust, így feloldhatja a zárolást is.

1. Indítsa számítógépét ‘Csökkentett mód hálózattal’ módban, ehhez bekapcsolás után nyomkodja az F8 gombot.
2. Nyomja meg a windows gomb+r kombinációt és a megjelenő ablakba írja be, hogy msconfig, majd üssön entert. Az eltávolítási folyamat idejére vegye ki a pipát az Automatikus Indítás fül összes bejegyzése elől.
3. Indítsa újra a számítógépet
4. Vizsgálja át a rendszert a ReimageIntego, a SpyHunter 5Combo Cleaner vagy a Malwarebytes anti-spyware programmal.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Elkötelezett webkutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Gabriel E. Hall
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken