Junk Cleaner törlés (eltávolítási útmutató) - (frissítve: 2017. szept)

Eltávolítási Útmutató - Junk Cleaner

Mi az, hogy Junk Cleaner?

Mi az a Junk Cleaner?

Junk Cleaner

A Junk Cleaner egy hasznosnak látszó program, amelyet máris több száz internetező feltelepített. Legtöbbjük azonban néhány napon belül el is távolította a szoftvert. Hogy miért? A válasz meglehetősen egyszerű. Bosszantó szoftverről van szó, amely semmit sem csinál addig, amíg meg nem vásárolják a teljes változatát.

Azt állítja magáról, hogy javíthat a számítógép teljesítményén a felesleges fájlok észlelésével és eltávolításával. Telepítés után rendszervizsgálatot indít, amely az észlelt felesleges fájlok listájának megjelenítésével fejeződik be. A Junk Cleaner azonban megtévesztően működik, mert pénzt próbál szerezni. A felesleges fájlok eltávolítását ugyanis a meglehetősen borsos árú teljes változat megvásárlásához köti.

A vásárlást egyáltalán nem tanácsoljuk, mert egyrészt a felesleges fájloknak csak nagyon kis részét távolítja el, másrészt ezek eltávolítása nem javítana a rendszer sebességén. Mindig kétszer gondolja át, hogy biztosan pénzt szeretne adni a kétes szoftvereknek, mert ezzel akár cyberbűnözőkkel is megoszthatja bankkártyája adatait.

Ha a Junk Cleaner hivatalos weboldalára irányuló böngészős átirányítások már az ön számítógépén is megjelentek, mielőbb lásson hozzá a kéretlen program eltávolításához. Az eltávolítás legmegbízhatóbb módja a megbízható antispyware-rel futtatott teljes rendszervizsgálat. Ilyen program például a FortectIntego.

Junk Cleaner

Hogyan juthat a Junk Cleaner a rendszerbe?

A Junk Cleaner természetesen nem ok nélkül tartozik a potenciálisan kéretlen programok közé. Más szoftverek mellékleteként terjed böngészős kiegészítőként. Szerencsére van mód a szoftvercsomagok szétszedésére, így elkerülhetőek a kéretlen mellékletek.

Ehhez azonban alaposan oda kell figyelnie a különböző ingyenes programok telepítési folyamataira. A legfontosabb, hogy ha erre lehetőség van, mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced, stb) telepítési módot válassza, mert csak így jelennek meg az opcionális elemek telepítését szabályzó jelölőnégyzetek.

Persze lehet, hogy az ön által választott ingyenes program nem tartalmaz kéretlen szoftvert, de jobb előre felkészülni rájuk, mint később az eltávolítással törődni. Ellenőrizze tehát a freeware-eket, utasítson el minden gyanús programot: Junk Cleaner, ViewPassword, FlashFree, Slick Savings és így tovább.

A Junk Cleaner akaratlan felhasználóinak egy része arról is beszámolt, hogy a szoftver felugró ablakot is megjeleníthet, amely a képernyő közepére ugrik, és nem lehet se mozgatni, se törölni. A szoftver a telepített programok listáján sem jelenik meg. Külső malware-fenyegetettségre figyelmeztető üzenetnek tűnik.

Hogyan távolítható el a Junk Cleaner?

A Junk Cleaner nem okozhat kárt az operációs rendszerben. A haszontalan, teljesítményjavításra nem képes teljes verzió megvásárlására azonban rávehet. Ha az ön számítógépébe is bejutott, a következő útmutató segítségével eltávolíthatja.

Kattintson a Start → Vezérlőpult → Program eltávolítása (Windows XP-n Program telepítése/törlése) menüpontra.
Keresse ki a Junk Cleanert.
Távolítsa el a programot, minden egyéb kétes szoftverrel együtt.
Zárja be az ablakokat.

A Junk Cleaner eltávolításához a következő programokat ajánljuk: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Elkötelezett webkutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Gabriel E. Hall
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken