MyBabylonTB.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

A MyBabylonTB.exe ártalmatlan fájlnak is tűnhet… Ne dőljön be a fájlnévnek, valójában nem az öné a fájl (szörnyű My-vicc). Számos kétes program eleme lehet, mindegyik komoly káoszt teremthet a rendszerben. A programok a következők lehetnek: delta-homes.com, Babylon Toolbar, isearch.babylon.com. Fontos, hogy a programok mind kétes szándékúak, a böngészőeltérítők közé tartoznak. Nem számít, hogy megbízható keresőmotornak/eszköztárnak próbálják mutatni őket, valójában engedély nélkül épülnek be a böngészőkbe, majd előre meghatározott weboldalak, felugró hirdetések és hasonló tartalmak megnyitására kényszerítik a felhasználókat. Kérjük, hogy NE kattintson ezekre, mert affiliate linkek, tehát harmadik feleket hirdetnek – ismeretlen, aligha lenyomozható harmadik feleket. A kétes weboldalak így további malware-ek bejutásához vezethetnek. Ezek a böngészőeltérítők emellett megfigyelhetik a felhasználókat és adatokat gyűjthetnek a böngészési szokásokról. Jellemzően személyes beazonosításra nem használható adatokat gyűjtenek be, de nem tudni, hogy ezt mire használhatják fel.

Nem meglepő, hogy rengeteg antivírus és más biztonsági szoftver potenciális fenyegetésként jelöli meg a MyBabylonTB.exe-t. A detektált kártevő a következő neveken futhat: Win32/Toolbar.Babylon; W32/Toolbar.BABYLON; PUP.Optional.BabylonToolBar.A; Trojan.Win32.BhoSiggen.bbayaz; Babylon (fs). A Delta Homes vagy Babylon Toolbar komponens a Feladatkezelőben is megjelenik, és a Windows Temp mappájában is megtalálható. A fájl 2.445.608 bájt.

Ha az ön biztonsági szoftvere is értesítette, hogy a myBabylonTB.exe a rendszerben van, vizsgálja át a számítógépet a FortectIntego legújabb változatával. Alternatíva lehet a SpyHunter 5Combo Cleaner és a Malwarebytes. Mielőbb távolítsa el a kártevőt, mert kétes programokhoz kötődik, amelyek további veszélyforrások lehetnek.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Lucia Danes
Lucia Danes - Víruskutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Lucia Danes
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken