PC Fix Speed törlés

Eltávolítási Útmutató - PC Fix Speed

Mi az, hogy PC Fix Speed?

A PC Fix Speed elvileg egy rendszeroptimalizáló program, amely azt ígéri, hogy felgyorsítja a számítógépet és helyreállítja a registry hibáit. A valóság azonban az, hogy aligha találhatnánk olyan programot, amely megoldja a registry ÖSSZES problémáját. Általában csak az elavult bejegyzések nagyon kis hányadát detektálják ezek a programok, ennyi találat viszont csak elhanyagolható mértékben változtat a számítógép sebességén. Azoknak akik nem ismerik a registry-t, avagy a regisztrációs adatbázist, annyit érdemes tudniuk, hogy ez egy több ezer bejegyzéssel rendelkező adatbázis, a bejegyzések pedig a különböző telepített programokhoz tartoznak. A bejegyzések elavulhatnak, ha például egy program eltávolítása után nem kerültek törlésre. A PC Fix Speed vizsgálata ilyen haszontalan bejegyzéseket talál és távolít el. Az érezhető teljesítménynövekedéshez több ezer bejegyzést kellene eltávolítani, de a PC Fix Speed csak néhányat talál, ezért hiába nem vírus vagy malware, a program nem ajánlott, mert megpróbálja rávenni a felhasználókat arra, hogy szükséges a teljes változat.

HOGYAN KERÜLHET A PC Fix Speed A SZÁMÍTÓGÉPEMRE?

A PC Fix Speed letölthető a hivatalos weboldaláról, de sokan jelezték, hogy a program a semmiből bukkant fel számítógépükön. Fontos tudni, hogy a programot freeware és shareware szoftverek is terjesztik. Az ilyen bejutás elkerülésének érdekében mindig figyeljen oda az ingyenes programok telepítőinek komponenslistáira és utasítsa el a kéretlen programok telepítését. A PC Fix Speed félrevezető hirdetéseken keresztül is a rendszerbe juthat, ezek általában arról tájékoztatnak, hogy a számítógép teljesítménye romlott bizonyos problémák miatt. Ezek a felugró ablakok általában illegális weboldalakon jelennek meg. Telepítés után a PC Fix Speed a következő értesítést kezdi megjeleníteni:

Warning!!!
Your system registry contains errors.
Registry errors found: 54We recommend removing errors by clicking on the Remove Now! button.

Ne feledje, hogy habár ezek az értesítések nem félrevezetőek vagy ártalmasak, a problémás bejegyzések eltávolítása nem vezet a teljesítmény javulásához. Mi több, a program megpróbálhatja rávenni a teljes verzió megvásárlására. Ez az, ami miatt érdemes inkább eltávolítani a PC Fix Speedet. Ehhez kövesse az alábbi útmutatót:

HOGYAN TÁVOLÍTHATOM EL A PC FIX SPEEDET?

A PC Fix Speed eltávolításában segíthet a következő útmutató:

‘Start’ -> ‘Vezérlőpult’ -> ‘Program eltávolítása’
Keresse ki a ‘PC Fix Speed 1.2.0.27’ bejegyzést és kattintson az ‘eltávolítás’ gombra.

Ha ez valamiért mégsem segít, töltse le a FortectIntego vagy a SpyHunter 5Combo Cleaner legújabb változatát és futtasson teles rendszervizsgálatot. Ezek programok megtalálják a kéretlen fájlokat és el is távolítják őket.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken