PC Privacy Dock törlés

Eltávolítási Útmutató - PC Privacy Dock

Mi az, hogy PC Privacy Dock?

Mi az a PC Privacy Dock?

A PC Privacy Dock (felbukkan még PC Privacy Dock 2.3, PC Privacy Shield és PCPrivacyDock néven is) egy ingyenes program, amelyet már több százan letöltöttek. Rendszertisztítóként hirdetik, amely az adatbiztonság megőrzésének érdekében végez tisztítást. Sajnos ennek ellenére a potenciálisan kéretlen programok közé tartozik, megbízhatatlan eszközről van szó. Adataink szerint ugyanis a PC Privacy Dock más ingyenes programok, például médialejátszók, letöltéskezelők és PDF-készítők mellékleteként is a rendszerbe juthat, engedély nélkül. Ezt követően számos folyamatot futtathat a háttérben, és automatikus frissítéseket indító komponenst is létrehoz (updater.exe). Sőt, felugró hirdetéseket is megjeleníthet, amelyek további kétes programokat hirdetnek, például a nextLive-ot és a PicEnhance-t.

Mindezen problémák azonban eltörpülnek a PC Privacy Dock állandóan felbukkanó megtévesztő rendszervizsgálatai és riasztásai mellett. A program fő célja természetesen az, hogy rávegyek a felhasználókat a prémium változat megvásárlására. Ezért jelenít meg szüntelenül ellenőrzéseket, és ezért jelent különböző állítólagos adatbiztonsági problémákról. A „Clean now” vagy hasonló gomb megnyomása viszont csak a fizetős változat megvásárlását ajánlja fel. Ne feledje, hogy a szoftver csak egy marketinges eszköz, amellyel pénzt próbálnak kinyerni a mit sem sejtő internetezőkből. A teljes változat sem képes javítani a számítógépen, viszont a vásárlás során ön megosztaná a bankkártyája adatait, a nevét és más érzékeny adatait is, amely később rendkívül komoly problémákhoz vezethet. Fontos tehát elkerülnie a PC Privacy Dockot. Amennyiben már a rendszerbe jutott, futtasson teljes rendszervizsgálatot a RestoroIntego (Windows) vagy a Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Mac OS X) legújabb változatával.

PC Privacy Dock

Hogyan juthat a rendszerbe a PC Privacy Dock?

A PC Privacy Dock egy kétes szándékú rendszertisztító, amely elméletileg adatbiztonsági kockázatokat keres és old meg. Valójában egyáltalán nem képes a rendszer védelmére, javítani sem tud semmit a számítógépen, egyetlen célja, hogy eladja a teljes változatot. A hivatalos weboldalról és különböző letöltéseket terjesztő oldalakról is beszerezhető, például a download.com-ról, a soft32.com-ról, a softonic.com-ról és a cnet.com-ról. Ezek a weboldalak általában szoftvercsomag részeként terjesztik a PC Privacy Dockot. Ha tehát nem figyel oda az ingyenes programok telepítésére, könynen előfordulhat, hogy a tudta nélkül a rendszerbe engedi a PC Privacy Dockot. Ezt elkerülendő, lehetőség szerint mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot válassza a telepítők indulásakor, és utasítson el minden opcionális ajánlatot.

Hogyan távolítható el a PC Privacy Dock vírus?

A PC Privacy Dock általában törölhető a rendszer Program eltávolítása menüjén keresztül. Íme az ehhez szükséges lépések:

  • Start -> Vezérlőpult -> Program eltávolítása.
  • A megjelenő listán keresse ki a PC Privacy Dockot, kattintson rá, majd válassza az „Eltávolítás” gombot.
  • Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Ha ezek a lépések valamiért nem segítettek, vizsgálja át a rendszert a SpyHunter 5, a SpyHunter 5Combo Cleaner”] vagy a Malwarebytes”] legújabb változatával. Ezt akkor is tegye meg, ha biztos szeretne lenni abban, hogy nincs más rosszindulatú program a rendszerben.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Restoro Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Restoro Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Restoro Intego has a free limited scanner. Restoro Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-eltávolítási specialista

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Julie Splinters
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken