Rankings-analytics.com referral spam törlés (ingyenes útmutató)

Eltávolítási Útmutató - Rankings-analytics.com referral spam

Mi az, hogy Rankings-analytics.com hivatkozás spam?

Miért jelent meg a Rankings-analytics.com hivatkozás spam?

A Rankings-analytics.com hivatkozás spam a webmesterek, weboldaltulajdonosok és webadminok legújabb fejfájása. Hivatkozás spamek kiküldésével a spammerek azt remélik, hogy domainjeik felbukkannak a Google Analytics statisztikáin és így látogatókat csalhatnak lapjaikra. Ezért cserébe népszerűsíteni próbálnak más oldalakat, növelve ezzel Google-ös Page Rankjüket. Ezt a módszert hivatkozás spamindexelésnek vagy feketesapkás keresőoptimalizálásnak nevezik. Milyen problémákat okozhat a Rankings-analytics.com hivatkozás spam? Ha ön is a Google Analytics adatainak segítségével próbál javítani weboldalán, gondjai lehetnek az adatok megfelelő felhasználásával. Az átirányító spam könnyedén hatással lehet a weboldal „bounce rate-jére” és a következőkre is: Audience, Acquisition, Behavior stb. Egy ilyen spam URL megnyitása ráadásul veszélyes is lehet, mert nem lehet tudni, hogy pontosan milyen weboldalak használják a módszert. Ha ilyen hivatkozásokat látogat, érdemes átvizsgálnia a rendszert egy megbízható antispyware programmal, mert elképzelhető, hogy a számítógép vírusos.

Sajnos a Rankings-analytics.com hivatkozásainak semmi köze az ön weboldalához. Ahogyan azt már említettük, a fejlesztők célja, hogy előre meghatározott weboldalakra tereljék a felhasználókat, növelve ezzel a Google keresőben elért helyezésüket. Kisebb vizsgálat után sikerült kiderítenünk, hogy a domain a SEMALT-hoz tartozik. Habár nem állíthatjuk, hogy a marketinges vállalat megbízhatatlan, hivatkozás spamet felhasználó üzleti tevékenységeik egyértelműen gyanúsak.

A hivatkozás spamek elkerülése:

Ha az ön weboldalán is felbukkantak a Rankings-analytics.com hivatkozás spamek, talán arra jutott, hogy csak hivatkozáskivételi listára van szüksége a probléma megoldásához. Ez a lehetőség azonban csak ezt a bizonyos referert fogja kivenni a satisztikákból, a spam-eket pedig közvetlen látogatottsággá alakítja, amely további problémákat jelenthet a későbbiekben, ha meg szeretné különböztetni a valódi látogatásokat a spamektől. A Rankings-analytics.com hivatkozás spam megfelelő eltávolításához adjon hozzá exclude filtert és blokkolja a spamet a .htaccess fájlon keresztül. Hogy hogyan? A következő oldalon megtalálja a hivatkozás spam probléma megoldásához szükséges útmutatót.

Hogyan blokkolható a Rankings-analytics.com hivatkozás spam?

Ha úgy gondolta, hogy a Rankings-analytics.com látogatásra érdemes weboldal, önből is hasznot húztak a hivatkozásokért felelős spammerek. Sajnos semmi sem garantálja, hogy a hivatkozások ártalmatlanok, ezért fontos átvizsgálnia a rendszert egy antispyware programmal, hogy biztosíthassa számítógépe megfelelő működését. Ehhez mi a FortectIntego”] vagy a Malwarebytes programot ajánljuk. A Rankings-analytics.com hivatkozás spam eltűntetését a Google Analytics-ből a következő lépéssel végezheti el:

A Rankings-analytics.com hivatkozás spam blokkolása a Google Analytics-ből

1. lépés: A Rankings-analytics.com hivatkozás spam megállítása exclude filter segítségével

  1. Nyissa meg Google Analytics fiókját. Nyissa meg a következő menüt: AdminAll Filters.
  2. Kattintson az Add Filter gombra, majd adja meg a Rankings-analytics.com címet a szűrő neveként.
  3. Most válassza a Custom lehetőséget a Filter Type szakaszban és adja meg a Campaign Source lehetőséget a Filter Field mezőben. Végül pedig adja hozzá a Rankings-analytics.com címet a Filter Pattern részen.
  4. Kattintson a Save gombra a változtatások mentéséhez.

2. lépés: A Rankings-analytics.com hivatkozás spam blokkolása a .htaccess fájlban.

  1. Nyissa meg a .htaccess fájlt.
  2. Adja hozzá a következő kódot:

## SITE REFERRER BANNING
RewriteCond %{HTTP_REFERER} Rankings-analytics\.com [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} Rankings-analytics\.com
RewriteRule .* – [F]

Ha nem tudja, mi az a .htaccess fájl, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Jelentkezzen be a cPanel felületre és nyissa meg a Files szakaszt. Kattintson a File Manager ikonra.
  2. Válassza ki a Document Root for dobozt, válassza ki a saját domainje nevét, majd kattintson a Go gombra. Figyelem! Jelölje be a rejtett fájlok megjelenítését.
  3. Várja meg az új fül vagy ablak megjelenését, és keresse meg a .htaccess fájlt. Kattintson rá jobb egérgombbal, majd válassza a Code Edit lehetőséget.
  4. Másolja be a fenti kódot, majd kattintson a Save Changes gombra.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken