Reimage Express törlés (javított útmutató) - (frissítve: 2017. dec)

Eltávolítási Útmutató - Reimage Express

Mi az, hogy Reimage Express?

Vírus a Reimage Express?

Reimage Express

A Reimage Express NEM vírus, hanem egy megbízható program. PC optimalizáló szoftver, amely javíthat a számítógép teljesítményén és működésén. Talán már hallott az elődjéről, amely egyszerűen Reimage, esetleg Reimage Plus néven ismert. A Reimage Express csak egy újabb változat, tehát ha karbantartani szeretné számítógépét, bármelyik változatot telepítheti. Mindazonáltal számos különböző véleményt találhatunk a programról. Most elmagyarázzunk, hogy pontosan milyen szoftver is, és mi várható tőle.

  1. A Reimage Express-t gyakran a potenciálisan kéretlen programok közé sorolják, mert más szoftverek mellékleteként terjed. Szóval habár van saját honlapja, opcionális komponensként is telepíthető. Akik nem figyelnek oda az ingyenes programok telepítési folyamataira, nem fognak emlékezni, hogy a rendszerbe engedték a szoftvert. Ezért azonban csak ők maguk a felelősek.
  2. A rendszeroptimalizáló az ígéretnek megfelelően működik, valódi adatbázisa van a felesleges regisztrációs bejegyzésekről, az elérhető szoftverfrissítésekről, a kártékony fájlokról stb.
  3. A telepítést követően a Reimage Express rendszervizsgálatokat futtat, és értesíti a felhasználót a számítógép állapotáról. Több tucat, akár több száz rendszerproblémára figyelmeztethet.
  4. Ha megoldja a jelentett problémákat, a számítógép teljesítménye javulni fog.

Reimage Express

Felmerül a kérdés, hogy mégis mi haszna van a Reimage Express-nek?

A Reimage Express vírus rendszervizsgálata azért jelenít meg hibákat, hogy a felhasználók javíthassanak számítógépük teljesítményén. Fontos, hogy a Reimage teljes funkcionalitását csak akkor használhatja ki, ha megvásárolja a program teljes változatát. Ahogy már említettük is, telepítés után rendszervizsgálatot indít.

A vizsgálatok lelassíthatják a számítógépet, de ez minden rendszervizsgálatra igaz. Ha helyre szeretné állítani számítógépét, fontolja meg a Reimage Express teljes változatának megvásárlását, mert a program könnyedén megoldhatja a rendszer hibáit.

Korábban a malware-szakértők arra figyelmeztették a felhasználókat, hogy a teljes változat fontos fájlokat is eltávolíthat, de ez nem igaz. A legújabb adatok szerint a Reimage tényleg csak a hibás fájlokhoz nyúl. Ha számítógépén már felbukkant a Reimageexpressnu.exe fájl, fontolja meg a Reimage Express megvásárlását, mert megbízható rendszeroptimalizáló, amely javíthat a számítógép sebességén.

Hogyan kerülhet ez az optimalizáló a számítógépbe?

A Reimage Express-t a hivatalos weboldala hirdeti, ahonnan a próbaváltozat ingyenesen letölthető, továbbá a teljes változat megvásárolható. Ha viszont nem szándékosan telepítette a programot, minden bizonnyal valamilyen más ingyenes szoftver mellékleteként töltődött le.

Általában olyan szoftvercsomagok része, amelyeket a Softonic, Soft32, Cnet és hasonló weboldalakon találhatunk. Ez a terjesztési mód nem rosszindulatú, de ha nem szeretné, hogy a Reimage Express bejusson, cselekednie kell. Először is oda kell figyelnie az ingyenes programok telepítési folyamataira.

Ha erre a telepítő indulásakor lehetőséget kap, mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot válassza, hogy el tudja utasítani a különböző opcionális letöltéseket. Ha szeretné tudni, hogyan töltheti le a Reimage Express-t vagy hogyan távolíthatja el, olvassa el az alábbi útmutatót.

Hogyan távolítható el a program?

Mivel a Reimage Express NEM vírus, kézzel is eltávolítható. Íme a szükséges lépések:

  • Navigáljon a ’Start menü’ → ’Vezérlőpult’ → ’Program eltávolítása’ vagy ’Programok telepítése és törlése’ menühöz.
  • Keresse ki a Reimage Express-t, és kattintson az ’Eltávolítás’ gombra.

Fontolja meg a program teljes változatra frissítését is, mert így a hibás regisztrációs bejegyzésekkel, a potenciálisan kéretlen programokkal és más hasonló elemekkel is elbánhat.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Elégedettség
Garancia
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
has a free limited scanner. offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken