Reimage vírus eltávolítása (eltávolítási útmutató) - (frissítve: 2018. okt)

Eltávolítási Útmutató - Reimage vírus

Mi az, hogy Reimage vírus?

Mi az a Reimage PC Repair Online? Vírus lenne?

Reimage virus

A Reimage NEM vírus. Egy PC optimalizáló program, amely saját honlapjáról, harmadik felek oldalairól és különböző más programokkal együtt is telepíthető. Utóbbi szoftverek ismertek is lehetnek, de vannak köztük kevésbé elterjedtek is, ezért sokan úgy gondolják, hogy a Reimage PC Repair kártékony program, amely vírusokhoz hasonlóan juthat a rendszerbe. Sokan „Reimage vírus” néven hivatkoznak rá.

Ha ön is így gondolkodik a programról, tudnia kell, hogy téved. A program beváltja az ígéreteit: megoldja a rendszer bizonyos problémáit és javít a működésén. Előfordul, hogy szintén hibásan scareware-nek is tekintik, mert úgy vélik, hogy egyetlen célja rávenni a felhasználókat a teljes változat megvásárlására. Fontos megjegyeznünk, hogy némelyik hirdetését meglehetősen gyakran megjeleníti. Az azonban nem meglepetés, hogy amit egyedül nem tudunk elvégezni, azért fizetnünk kell. Ha a Reimage „bejutott” a rendszerbe, gondolja át, milyen ingyenes programokat telepített nemrégiben úgy, hogy nem figyelt megfelelően a telepítési folyamatokra.. A bundling nevű terjesztési módon keresztül települhetett számítógépére a Reimage.

A telepített Reimage rendszervizsgálatokat és felugró hirdetéseket jelenít meg, amelyek tájékoztatják a felhasználót a számítógép állapotáról. Céljuk, hogy meggyőzzék őt a vásárlásról. Fontos, hogy a rendszert valójában nem biztos, hogy vírusok fertőzik, az értesítések csak megpróbálják rávenni az embereket a pénzköltésre. Az üzlet az üzlet.

Ha rákattint a „Start Repair” gombra, életre szóló Reimage Plus-licenc vásárlására biztató weboldal jelenik meg. Ha szeretné, megveheti. Ha már letöltötte a programot, eltávolíthatja, de másodlagos biztonsági megoldásként akár meg is tarthatja. Fontos azonban, hogy a program reklámhirdetéseket jeleníthet meg és ismeretlen weboldalakra irányíthatja át.

Hogyan juthatott a rendszerbe az engedélyem nélkül?

Fontos, hogy a Reimage valójában nem engedély nélkül kerül a rendszerbe. Egyrészt letölthető a hivatalos weboldalról, másrészt a terjesztésben részt vevő valamelyik letöltőoldalról, de mindenképp a felhasználó beleegyezése szükséges hozzá. Oda kell figyelnie a Reimage telepítésekor, mert a Babylon eszköztár és más programok is megjelenhetnek a telepítőben.

Minden bizonnyal felajánlja továbbá az AVG Safeguard Toolbar telepítését és a search.avg.com bővítmény beépítését is. Természetesen beleegyezhet a program telepítésébe, mert megbízható biztonsági szoftver. Fel kell azonban készülnie a felugró ablakokra, amelyek a Reimage PC Repair Online megvásárlását hirdetik, hiszen fizetős szoftverről van szó.

Hogyan távolítható el a Reimage?

Ahogyan már említettük is, a Reimage NEM vírus, és nem rosszindulatú program. Ennek ellenére azt tanácsoljuk, hogy legyen óvatos a hirdetésekkel, mert megpróbálják rávenni a teljes változat telepítésére. Ha ezeket nem bánja, nyugodtan telepítheti a Reimage programot.

Reimage virus

Reimage: Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Kérdés: Mostanában rengeteg olyan üzenet jelenik meg a gépemen, ami azt állítja, hogy a rendszer fertőzött, és az egyetlen megoldás a Reimage PC Repair online szoftver teljes változatának megvásárlása. Én viszont egyáltalán nem emlékszem, hogy letöltöttem volna ilyen programot. Megbízható értesítések ezek, vagy átverésről van szó?

Válasz: Megbízható PC optimalizálóval van dolga, a Reimage PC Repairrel. A programot sok kritika éri, mert sokan úgy hiszik, hogy megpróbálja belecsalni a felhasználókat a teljes változat megvásárlásába. A helyzet azonban az, hogy aligha találunk ingyenes antimalware vagy antivírus programot az interneten.

Ahogyan több száz hasonló ingyenes program, a Reimage PC Repair is terjed freeware programok mellékleteként. Ha tehát nemrég valamilyen ingyenes programot telepített, de nem figyelt oda a telepítési lépésekre, valószínűleg ekkor került a rendszerbe a Reimage.

Kérdés: Hirtelen sokkal több reklám jelenik meg a számítógépemen. A legtöbb azt állítja, hogy valamilyen Reimage Repair program teljes változatát kell letöltenem, hogy meg tudjam védeni a számítógépet. Sőt, egy Babylon Toolbar nevű szoftver is beépült a böngészőbe, teljesen haszontalan. Ki itt a hibás a Reimage-es hirdetésekért és az eszköztárért, továbbá hogyan távolíthatom el őket?

Válasz: A „bundling” nevű terjesztési módszer áldozata lett. A bundling egy terjesztési módszer, amellyel egyszerre több programot képesek szálítani. Az esetek többségében a módszert potenciálisan kéretlen programok, például böngészőeltérítők és adware-ek terjesztésére használják, de olyan programok is felbukkannak mellékletként, mint a Reimage. Ha meg szeretne szabadulni a Reimage PC Repair hirdetéseitől, távolítsa el a programot.

Kérdés: El tudná valaki magyarázni, hogy mi az a Reimage PC Repair? Vírus vagy sem? Jó ideje próbál rávenni, hogy vásároljam meg a teljes változatot, még gyanús weboldalakat is megnyit hozzá. Hogyan tudnám törölni?

Válasz: A Reimage PC Repair NEM vírus. Szokványos PC optimalizáló, amely csak a teljes változatát szeretné hirdetni. Érdemes azt is átgondolnia, hogy milyen ingyenes programokat telepítettél mostanában, mert a Reimage freeware és shareware programok mellékleteként is terjed. A hirdetésektől a Reimage eltávolításával szabadulhat meg. Ha kételyei vannak számítógépe biztonságával kapcsolatban, futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage segítségével és hagyja, hogy megoldja a problémákat.

Kérdés: Egy internetes hirdetés szerint le kellene töltenem a Reimage PC Repair nevű szoftvert. Végülis megbízható rendszervizsgálónak tűnik, de minden féle mást is fel akar telepíteni, például az AVG Safeguard Toolbart és a search.avg.com keresőmotort, ami már gyanús. Mi a véleményetek a szoftverről? Megbízható, vagy töröljem és inkább válasszak másik programot?

Válasz: A Reimage PC Repair megbízható, ha szeretné, letöltheti számítógépére. A program minden bizonnyal fel fogja ajánlani a teljes változat megvásárlását. Ha el szeretné kerülni ezeket a hirdetéseket, az egész programot el kell kerülnie.

Kérdés: Segítség!! Iszonyatos mennyiségű hirdetés van a gépemen, amik kétes weboldalakra irányítanak át és azt állítják, hogy a számítógép fertőzött. Mindegyik azt állítja, hogy a Reimage PC Repair nevű program meg tudja oldani a problémát. Megbízható szoftver, vagy pont ez jeleníti meg a hirdetéseket? Utóbbi esetben hogyan távolíthatom el?

Válasz: A Reimage Repair csak megpróbálja rávenni a teljes verzió megvásárlását. Akármilyen agresszív módszerekkel is hirdetik, megbízhat a programban, tényleg képes feltárni a számítógép esetleges problémáit.

A Reimage eltávolítása:

Ha nincs megelégedve a szoftverrel, a következő lépések segítségével eltávolíthatja:

  • Navigáljon a ’Start menü’ → ’Vezérlőpult’ → ’Program eltávolítása’ vagy ’Programok telepítése és törlése’ menühöz.
  • Keresse ki a Reimage vagy a Reimage Express bejegyzést, és kattintson az ’Eltávolítás’ gombra.

Azt tanácsoljuk, gondolja át kétszer is az eltávolítást, mert a Reimage megbízható program, amely javíthat a számítógép működésén.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Elégedettség
Garancia
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
has a free limited scanner. offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Alice Woods
Alice Woods

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Alice Woods
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken