Reimage vs Plumbytes

írta: Ugnius Kiguolis - www -

Ezúttal két antispyware programot vizsgálunk meg, amelyek mind egyre népszerűbbek a felhasználók körében. Az első a Reimage, a második pedig a Plumbytes Anti-Malware. Mindkét program megbízható és hatékony malware-eltávolítónak bizonyul, és habár viszonylag hasonlóak, érdemes szót ejteni a különbségekről. A különbségeknek köszönhetően a programok más-más módon hasznosak.

Legújabb verziók: Plumbytes Anti-Malware 1.0.1.9; Reimage Repair 1.5.3.9.
Ingyenes változatok: Plumbytes Anti-Malware Free; Reimage Express.
Fizetős változatok: Plumbytes Anti-Malware 2016; Reimage Repair 2016.

Telepítés: A programok telepítése egyszerű. Csak töltse le a telepítőt, indítsa el, válasszon nyelvet és haladjon végig a telepítésen. Percek alatt telepíthetők, és ezt követően mindkettő teljes rendszervizsgálatot is futtat.

Reimage and Plumbytes

Rendszerkövetelmények: Bejegyzésünk megírásának idején a Plumbytes a következő rendszerekhez kínál szoftvert: Windows 10 (32 vagy 64 bit), Windows 8 (32 vagy 64 bit), Windows 7 (32 vagy 64 bit), Windows Vista (SP2-vel, csak 32 bit) és Windows XP (SP3-mal, csak 32 bit). A program 60 MB szabad területet és 512 MB RAM-ot igényel. A Reimage pedig a Windows 8 (32 vagy 64 bit), Windows 7 (32 vagy 64 bit), Windows Vista (32 vagy 64 bit) és Windows XP (32 bit) rendszerekkel kompatibilis. Emellett 1 GHz-es 32 (x86) vagy 64 bites (x64) processzort igényel, ez lehet egy- vagy többmagos, valamint 512 MB rendszermemóriát, tovább egy legalább 40 GB-os merevlemezt 15 GB szabad területtel.

Rendszervizsgálat: Fontos, hogy a Plumbytes és a Reimage teljesen eltérő rendszervizsgálati algoritmusokat használ. Habár mindkét program keres spyware-eket és malware-eket is, a Reimage több funkciót kínál. Tekinthető 2 az 1-ben programnak is. Rendszeroptimalizálóként is működik, amellyel a Windows bizonyos hibái javíthatók. A program egy olyan különleges funkcióval is rendelkezik, amellyel visszafordítható a vírusok által okozott kár: visszaállíthatja a sérült vagy törölt fájlokat a saját folyamatosan frissített adatbázisából. A Reimage vizsgálata három lépésben nézi át a hardvereket, a biztonsági rendszert és az esetleges stabilitási problémákat. A vírusok azonosításához az Avira Antivir beépített funkciót használja. A program tehát a Plumbytes-nál több területet vizsgál, de emiatt a vizsgálathoz szükséges idő is nagyobb. A Plumbytes csak a fenyegetéseket ellenőrzi, ezért jelentősen rövidebb időt igényel a rendszer vizsgálata.

Malware-eltávolítás: Mindkét program hatékonyan azonosítja a kártékony és potenciálisan kéretlen programokat az ingyenes változatok formájában is, de az eltávolításhoz és a további hasznos funkciókhoz a teljes változatok megvásárlására van szükség. A Reimage egy éves licence 61,95 euró, míg a Plumbytes hat hónapos előfizetése 34,99 euró. Az árak tehát különböznek, de ennek megfelelően a funkciók is. Egyértelmű, hogy a Reimage egy nagyobb képességű program, amely a Plumbytes-nál szélesebb körű funkcionalitást kínál. Ha valaki mégsem elégedett a választott programmal, mindkét esetben lehetősége van a vásárlástól számított 60 napon belül pénzvisszafizetést igényelnie, pedig a legtöbb hasonló program erre csak 30 napot ad. Ha pedig a Plumbytes vagy a Reimage nem tudja megoldani az adott problémát, kapcsolatba léphet a szoftverek támogatási csapataival, akik személyre szabott megoldást fognak kínálni. Szerencsére nem valószínű, hogy ilyesmire szüksége lesz, mindkét program el tudja távolítani a ransomware-eket, a trójai vírusokat, az adware-eket, a böngészőeltérítőket és más kártevőket is, természetesen a legújabbakat is beleértve, hiszen adatbázisuk napi rendszerességgel frissül. Ha olyan antimalware programot szeretne, amely minden fenyegetést azonosítani képes, ne feledje telepíteni a választott program legújabb frissítéseit is!

Összegzés. Csapatunk véleménye az, hogy mindkét program kiváló, mindkettő megállja a helyét. Ha PC-optimalizáló eszközre nincs szüksége, és az ár sem lényegtelen szempont, válassza a Plumbytes-t. Ellenkező esetben a Reimage egy nagyon jó antimalware szoftver és kiváló PC-optimalizáló, amellyel nemcsak malware-eket távolíthat el, hanem a számítógép más problémáit is megoldhatja, többek között sérült rendszerfájlokat is helyreállíthat.

A Reimage-t más antispyware programokkal is összehasonlítottuk Reimage ismertetőnkben.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Reimage has a free limited scanner. Reimage offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.