SECOH-QAD.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

A SECOH-QAD.exe nem a Windows saját állománya

A SECOH-QAD.exe a KMSpico vírushoz kötődő futtatható állomány. A fájl megjelenhet a Feladatkezelőben, ha a malware a rendszerbe jut. Ha a folyamat az ön számítógépén is látható, fontos tudnia, hogy nem ártalmatlan Windows-fájl.

A fájl minden a Windows minden változatába bejuthat, így 10, 8, 7 és XP rendszerekbe is. A SECOH-QAD.exe általában a C:\Windows mappába kerül. A fájl mérete 4,608 és 4,096 bájt között mozog – a Windows verziójától függően. Minden megbízható antivírus program kártékony fájlként jelöli meg.

A fájlhoz nem tartozik saját ablak, a háttérben fut. Megfigyelhet más programokat, hatással lehet azok működésére. A KMSPico malware-hez kapcsolódik, amely valódi Windows-aktivátornak adja ki magát. Elméletileg a Windows vagy az Office 2010 aktiválását teszi lehetővé anélkül, hogy a felhasználó eredeti licenct vásárolna a programokhoz.

Ez persze illegális lenne, valamint a számítógépet és a felhasználó személyes adatait is veszélybe sodorná. A vírus további kártékony programokat telepíthet, valamint megnyithatatlanná teheti vagy törölheti a fájlokat. Ne próbáljon ilyen szoftverrel illegálisan Windows-hoz vagy Office-hoz jutni.

Természetesen mielőbb le kell állítania és el kell távolítania a SECOH-QAD.exe fájlt. Az eltávolítást azonban ne kézzel végezze, jobb, ha egy biztonsági szoftverre bízza a kártékony elemek eltávolítását. Ahogyan említettük is, a fájl számítógépes vírushoz tartozik, ezért körültekintést igényel.

A SECOH-QAD.exe teljes eltávolításához mi a kiváló FortectIntego legújabb változatát ajánljuk. Ez a szoftver nemcsak eltávolítja a malware-eket, hanem védelmet is nyújt a későbbi fertőzések bejutásával szemben.

Az illegális Windows- és Office-változatok vírusokat hozhatnak

Ahogyan ezt már ön is tudja, a SECOH-QAD.exe a KMSpico vírushoz tartozik. Ez egy potenciális veszélyforrásnak tekinthető program, amely a Windows vagy az Office 2010 vásárlás nélküli használatát teszi lehetővé. Szeretnénk kiemelni, hogy ez NEM legális. Ne használjon ilyen programokat.

A programot támadók is felhasználhatják kártevőik terjesztésére. Számos kártékony elemet juttathatnak a rendszerbe, például trójai fertőzéseket, zsarolóvírusokat vagy potenciálisan kéretlen programokat.

Akkor is cselekednie kell, ha nem telepítette ezt a Windows-aktivátort, de a Feladatkezelőben mégis látja a SECOH-QAD.exe fájlt. Ugyanezt a fájlnevet használhatja valamilyen más malware. Egy antivírus szoftver segítségével át kell vizsgálnia a fájlt, majd szükség esetén el kell távolítania.

A SECOH-QAD.exe eltávolítása

Ahogyan említettük is, a SECOH-QAD.exe eltávolítása önmagában még nem elég. A fájl vírushoz tartozik. A fájlt a Windows-aktivátor eltávolításával kell törölnie. Érdemes továbbá ellenőriznie a teljes rendszert is, hogy bejutott-e esetleg más kártevő szoftver is.

Mi ezért a SECOH-QAD.exe automatikus eltávolítását javasoljuk, tehát azt, hogy az eltávolítást malware-eltávolító szoftverrel végezze el. Ilyenek például: FortectIntego és SpyHunter 5Combo Cleaner. Olvassa el a KMSpico vírus eltávolítási útmutatóját is ezen a linken.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken