Svpeng vírus eltávolítása

Eltávolítási Útmutató - Svpeng vírus

Mi az, hogy Svpeng vírus?

A Svpeng vírus egy veszélyes zsaroló program, amit 2014 közepén újraterveztek. Orosz hackerek jelentették meg egy évvel ezelőtt, és arra használták ezt a vírust, hogy az emberek banki adatait lopják el. Ezalatt az idő alatt trójaiként viselkedett, ami zsarolóknak dollárok ezreit segített eltulajdonítani azáltal, hogy pénzügyi intézményekhez hamis bejelentkező oldalt jelenített meg. Azonban a legfrissebb hírek szerint ez a fenyegetés zsaroló program funkciókkal és adathalás képességgekkel lett tele. Ez azt jelenti, hogy a Svpeng vírus ki lett képezve arra, hogy lezárja a számítógépet, és az áldozat képeinek segítségével fiktív FBI bírság megfizetésére veszi rá őket. Már hatással volt felhasználókra az Egyesült Államokban, Angliában, Svájcban, Németországban és Indiában. Kérjük, hogy maradjon távol ettől a fenyegetéstől, és NE fizesse ki a bírságot!

Hogyan fertőzheti meg a Svpeng virus a számítógépemet?

Svpeng hamis Flash frissítések, spam és illegális programok segítségével terjed. Ügyeljen arra, hogy Windows ÉS Androidos rendszereket is rá utaló jel nélkül térít el. Amint bejut az eszközbe, kitalált vizsgálatot jelenít meg, és blokkolja a rendszert. Miután ezt megtette, hamis üzenetet jelenít meg, ami illegális pornográf oldalak látogatásáról vagy tiltott tartalom használatáról jelent, és aztán fizettséget követel 200 dollártól 500 dollárig. Hasonlóan a korábban megjelentetett zsaroló programokhoz, Svpeng vírus is MoneyPak-en keresztül várja a fizettséget, amit Walmart-ban, Fred Mayer-ben, kmart-ban és más szupermarketekben lehet megtalálni. Az áldozat továbbá láthatja az eszköz befolyásolt kamerájának segítségével róla készített képet. Kérjük, hogy NE dőljön be ennek az átverésnek, mivel könnyen elveszítheti a pénzét. Az eszköze javításához el kell távolítania a Svpeng vírust a rendszerről.

Hogyan távolítható el a Svpeng vírus?

Kérjük, hogy NE hagyja, hogy a Svpeng vírus a számítógépén, vagy más eszközén maradjon, mert különböző rosszindulatú tevékenységre használható fel. Ez a vírus könnyen okozhatja személyes információk, pénz, stb. elvesztését. Ha javítani szeretné gépét, vizsgája át FortectIntego vagy SpyHunter 5Combo Cleaner szoftverrel.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken