System Speed Up törlés

Eltávolítási Útmutató - System Speed Up

Mi az, hogy System Speed Up?

A System Speed Up a hírhedt Systweak Software egy újabb programja. A fejlesztőcsapat már korábban is készített kétes szándékú alkalmazásokat, ilyen például az Advanced Disk Recovery. Nem számít, hogy ezeket a programokat hasznos, számítógépet gyorsító, vírusokat eltávolító, rendszert optimalizáló eszközökként hirdetik, nem érdemes feltelepíteni őket. Ajánlatunk a System Speed Up és társai elkerülése, mert félrevezető marketinges módszereket használ, amelyeknek csak egyetlen célja van, az pedig a pénzszerzés. Ha azt reméli, hogy a “Free Download” gomb mögött található ingyenes próbaváltozat azért mégis segít, nagyot fog csalódni. A problémák eltávolításáért cserébe 29.95 dollárt kell fizetni. Ezek felfedezett problémák egyébként gyakran nem is léteznek, a program csak a vásárlásra buzdítás miatt listázza őket. Érdemes egy megbízható programot használni a System Speed Up helyett.

Hogyan kerülhet a System Speed Up a számítógépemre?

A System Speed Up több letöltőoldalról is beszerezhető, de a számítógép hibáiról tájékoztató és ingyenes vizsgálatot kínáló rosszindulatú hirdetések is terjesztik. A rendszer regisztrációs adatbázisának hibáinak vagy más hasonló problémáknak a kivizsgálását ajánló hirdetéseket el kell kerülni, mert ezek a System Speed Up típusú programokat terjesztik. Lehet, hogy több száz valódi problémát detektálnak, de ezek megoldása nem fog érzékelhető teljesítménynövekedéssel járni. Érdemes ezért jobban meggondolnia, hogy szüksége van-e a System Speed Up-ra. A lenti útmutató a program eltávolításában segít.

Hogyan távolíthatom el a System Speed Upot?

Alapjában véve a program nem jelent veszélyt, de észrevétlenül bejuthat, és bosszantó módon próbálja a felhasználókat rábeszélni a fizetésre. Ha ön sem szeretne gyanús programra költeni, kerülje el a System Speed Upot és a hozzá tartozó hirdetéseket. Az eltávolításhoz mi a következő programokat ajánljuk: FortectIntego vagy SpyHunter 5Combo Cleaner. Követheti ezeket a lépéseket is:

  1. Start -> Vezérlőpult -> Program eltávolítása
  2. A megjelenő ablakban keresse ki a System Speed Upot.
  3. Az ‘Eltávolítás/Módosítás’ gomb segítségével törölje a programot.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken