Systheal Optimizer törlés

Eltávolítási Útmutató - Systheal Optimizer

Mi az, hogy Systheal Optimizer?

Mi az a Systheal Optimizer?

A Systheal Optimizer egy újabb olyan alkalmazás, amely azt ígéri, hogy felgyorsítja a számítógépet. Sajnos, miután több számítógépen is leteszteltük a programot, biztosak vagyunk benne, hogy erre nem képes, ezért nem szabad megvenni a teljes, licencelt változatát. Úgy tűnik, hogy szokványos scareware-ként működik: amint a rendszerbe jut, különböző rendszerhibákról szóló értesítésekkel próbálja megijeszteni a felhasználókat. Ezt követően felajánlja a problémák megoldását, sőt, azt állítja, hogy ezzel a rendszer is felgyorsul majd. Mindezt természetesen csak a teljes változat megvásárlása után hajlandó megtenni. A gond az, hogy a legtöbben nem tudják, hogy a Systheal Optimizer által jelzett rendszerproblémák gyakorlatilag csak néhány elavult regisztrációs bejegyzést és hasonló jelentéktelenségeket takarnak. Ha el is távolítja őket, a rendszer sebessége nem fog változni, úgyhogy már csak ezért sem érdemes megvásárolni a Systheal Optimizert. Fontos, hogy a reklámértesítések a semmiből is felbukkanhatnak, mert a programot freeware és shareware szoftverek is terjesztik. Érdemes eltávolítani a Systheal Optimizert, mert nem lehet benne biztos, hogy nem fog további kéretlen tevékenységeket indítani.

Hogyan juthat a rendszerbe a Systheal Optimizer?

A Systheal Optimizert számos letöltőoldal terjeszti, és a hivatalos weboldal, a systheal.com nagyon is hasznos programként írja le, amellyel felgyorsítható a számítógép működése. Ahogy már korábban is említettük, a telepítést érdemes kétszer is átgondolni. Nem számít, hogy ártalmatlannak tűnik, a próbaváltozat nem rendelkezik eltávolítóval, ezért meglehetősen nehéz megszabadulni tőle. Tovább rontja a helyzetet, hogy a Systheal Optimizer fejlesztői kéretlen terjesztési módszert is használnak. Ezt a módszert bundlingnak nevezik és freeware és shareware programokon alapszik. Ha tehát el szeretné kerülni a Systheal Optimizert vagy a többi hasonló kétes programot, legyen körültekintő, mikor ingyenes programot tölt le számítógépére. Különösen óvatosnak kell lennie a letöltéskezelőkkel, a PDF-készítőkkel és a hasonló programokkal. Ha a Systheal Optimizer sikeresen a rendszerbe jut, azonnal hozzálát a hirdetések és értesítések megjelenítéséhez. Kérjük, ne dőljön be ezeknek, ha nem szeretné pénzét kidobni az ablakon. Ha úgy gondolja, hogy számítógépe tényleg lelassult, válasszon inkább egy megbízható, elismert programot.

Hogyan távolítható el a Systheal Optimizer?

A Systheal Optimizer eltávolítása két módon hajtható végre. Törölheti a rendszerből úgy, mint a legtöbb programot, vagy használhatja az általunk ajánlott eltávolítószoftvert. Az automatikus eltávolítási módszert használva biztos lehet benne, hogy semmilyen maradványt nem hagy hátra a Systheal Optimizer. Mi a következő programokat ajánljuk: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes.

A manuális eltávolítás lépései a következők:

  • Start -> Vezérlőpult -> Program eltávolítása (Windows XP-n az utóbbi Programok telepítése és törlése)
  • Itt keresse ki a Systheal Optimizer bejegyzését.
  • Távolítsa el ezt is és az összes többi kétes bejegyzést is.
  • Zárja be az ablakot.

Ha Windows 8 rendszert használ, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. A megjelenő gyorsmenüben válassza a ‘Vezérlőpult’ gombot, az új ablakban pedig a Program eltávolítása’ menüpontot.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Linas Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken