Twitter vírus eltávolítása (eltávolítási útmutató) - (frissítve: 2018. jan)

Eltávolítási Útmutató - Twitter vírus

Mi az, hogy Twitter vírus?

A Twitter vírus egy veszélyes cyberfertőzés, amely az elmúlt napokban aktivizálta magát

Twitter virus

Ha sikerül hozzáférnie egy Twitterfiókhoz, a felhasználó nevében íródott spam üzenetek terjesztésébe fog. A figyelemfelkeltés érdekében az üzenetek szövege ilyen és hasonló lehet: “OMG I can’t believe that” or “OMG look what they’re saying about you”.

Természetesen linket is tartalmaznak, ezzel terjed a vírus. Ha szeretné elkerülni, ne kattintson rá olyan üzenetekre, amelyek egyértelműen nem a fiók gazdájától származnak. Érdemes ezután felvenni a kapcsolatot az áldozatokkal és értesíteni őket, hogy hozzáfért a fiókjukhoz a Twitter vírus.

Hogyan fertőzhet meg a Twiter vírus?

A Twitter vírusok közvetlen üzenetek segítségével terjednek. Ha el szeretné kerülni, ne kattintson a gyanús tweetekre. Ezek általában megdöbbentő hírekről szólnak, esetleg valamilyen terméket (például telefont, stb.) reklámoznak. Kerülje el tehát az üzenetek végén található linkeket.

Twitter virus

Mikor a Twitter vírus sikeresen bejut egy számítógépbe, a rendszer automatikusan beszáll a terjesztésbe a követőknek kiküldött üzenetek segítségével. Ha ön is áldozat, ne vesztegesse az időt, kövesse az alábbi eltávolítási útmutatót.

Hogyan távolíthatom el a twitter vírust?

Ha úgy sejti, az ön számítógépét is megfertőzte a Twitter vírus, kövesse útmutatónkat.

 • Azonnal változtassa meg a Twitterfiókja jelszavát. (És minden egyéb fiókét, amely ugyanazt a jelszót használja.)
 • Jelentkezzen be a Twitterbe és törölje a vírus üzeneteit.
 • Végül pedig vizsgálja át számítógépét egy naprakész antispyware programmal. Mi a következő programokat ajánljuk: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - Twitter vírus

Twitter eltávolítása ezzel: Safe Mode with Networking

 • Lépés 1: Indítsa a számítógépet Safe Mode with Networking módban
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Kattintson a következőre: Start Shutdown Restart OK.
  2. Mikor a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik a Advanced Boot Options ablak.
  3. Válassza a listáról a következőt: Safe Mode with Networking Válassza a következőt: 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Nyomja meg a Power gombot a Windows bejelentkezési képernyőn. Most tartsa nyomva a billentyűzet Shift gombját, majd kattintson a Restart lehetőségre..
  2. Most a következőkre kattintson: Troubleshoot Advanced options Startup Settings, végül pedig ezt nyomja meg: Restart.
  3. Miután a számítógép beindult, válassza a Startup Settings ablakban a következőt: Enable Safe Mode with Networking Válassza a következőt: 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Lépés 2: Twitter törlés

  Jelentkezzen be a fertőzött fiókba és indítson egy böngészőt. Töltsön le egy megbízható antispyware programot, például: FortectIntego. Telepítse, frissítse, majd futtasson vele teljes rendszervizsgálatot és távolítson el minden rosszindulatú fájlt, amely a ransomware-hez tartozik, majd fejezze be a behatoló (Twitter) eltávolítását.

Próbálkozzon másik módszerrel, ha a ransomware blokkolja a következőt: Safe Mode with Networking

Twitter eltávolítása ezzel: System Restore

 • Lépés 1: Indítsa a számítógépet Safe Mode with Command Prompt módban
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Kattintson a következőre: Start Shutdown Restart OK.
  2. Mikor a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik a Advanced Boot Options ablak.
  3. Válassza a listáról a következőt: Command Prompt Válassza a következőt: 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Nyomja meg a Power gombot a Windows bejelentkezési képernyőn. Most tartsa nyomva a billentyűzet Shift gombját, majd kattintson a Restart lehetőségre..
  2. Most a következőkre kattintson: Troubleshoot Advanced options Startup Settings, végül pedig ezt nyomja meg: Restart.
  3. Miután a számítógép beindult, válassza a Startup Settings ablakban a következőt: Enable Safe Mode with Command Prompt Válassza a következőt: 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Lépés 2: Állítsa vissza a rendszerfájlokat és -beállításokat
  1. Miután megjelent a(z) Command Prompt ablak, írja be, hogy cd restore, majd kattintson arra, hogy Enter. Írja be (idézőjelek nélkül), hogy 'cd restore', majd kattintson arra, hogy 'Enter'.
  2. Most írja be, hogy rstrui.exe, majd kattintson ismét arra, hogy Enter.. Írja be (idézőjelek nélkül), hogy 'rstrui.exe', majd kattintson arra, hogy 'Enter'.
  3. Mikor megjelenik az új ablak, kattintson arra, hogy Next, majd válasszon egy Next fertőzést megelőző visszaállítási pontot. Mikor megjelenik az új 'System Restore' ablak, válassza azt, hogy 'Next' Válassza ki a visszaállítási pontot, majd kattintson arra, hogy 'Next'
  4. A rendszervisszaállítás indításához kattintson arra, hogy Yes. Kattintson arra, hogy 'Yes', és kezdje meg a rendszerindítást
  Miután visszaállította a rendszert egy korábbi pontra, töltse le a FortectIntego legújabb változatát, és vizsgálja át vele a rendszert, hogy minden Twitter elemtől megszabadulhasson

Fontos törődnie a crypto-ransomware vírusok elleni óvintézkedésekkel. Ha meg szeretné védeni számítógépét az olyan ransomware-ektől, mint a most tárgyalt Twitter, használjon megbízható antispyware programot, például: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes

A szerzőről
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Elkötelezett webkutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Gabriel E. Hall
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken