Update your browser törlés

Eltávolítási Útmutató - Update your browser

Mi az, hogy Update your browser?

Az “Update your browser” egy hamis értesítés, amely malware-telepítésre próbálja rávenni az embereket. Az értesítés ránézésre a Google-től származik, de ez csak egy közösségi médiás becsapás arra kihegyezve, hogy elhitesse a felhasználókkal, hogy megbízható üzenet.

Update your browser
This page does not support your version of browser. Please update your software.

Ha rákattint a frissítés gombra, előbb-utóbb letölt és telepít egy malware programot. Ez bármi lehet, a spyware-ek, trójaiak, rootkitek, stb. Zárja be a böngészőt, ha meglátja a fentebb mutatott hamis frissítési értesítést, és telepítsen anti-spyware programot. Mi a Spyware Doctort ajánljuk, de emellett a TDSSKillert is fontos használni.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Elkötelezett webkutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Gabriel E. Hall
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken