WareOut törlés (ingyenes instrukciók)

Eltávolítási Útmutató - WareOut

Mi az, hogy WareOut?

Az ön számítógépe is szüntelenül elindítja a WareOut kétes rendszervizsgálatát? Más tekintetben is rendellenesen viselkedik? Gyanús értesítéseket lát, amelyek kritikus biztonsági hibákat említenek? A rendszer sokkal lassabb, mint korábban? A problémák forrása valószínűleg a WareOut vírus (avagy WareOut.exe, vagy spyware.Wareout), amely antispyware programnak adja ki magát.

WareOut – ál-antispyware. Miért?

A WareOut félrevezető név, nem szabad, hogy bedőljön neki. Habár első látásra professzionális antispyware programnak tűnik, valójában EGYÁLTALÁN nem az. Az ál-antispyware programok közé tartozik, tehát egy cyberfenyegetésről van szó. A WareOut megbízható antispyware programnak látszik, és megpróbálja elhitetni a felhasználókkal, hogy számítógépük súlyosan fertőzött különböző vírusokkal, malware-ekkel, trójaiakkal és más fenyegetésekkel. Hogy miért? Egyszerű: pénzért.

WareOut fake scan and invented scan results

Hogyan működik a vírus?

Sikeres bejutás után (a terjesztési módszereket a következő bekezdés részletezi) a WareOut mélyen beépül az operációs rendszerbe és hozzálát a káoszteremtéshez. Beépül a rendszer indulásakor betöltődő programok listájára, számos kártékony folyamatot futtat a háttérben, és tönkretesz bizonyos regisztrációs bejegyzéseket. Ezt követően megjeleníti a rendszervizsgálatnak látszó ablakát és jelent a számítógépben rejtőző állítólagos vírusokról. A WareOut valójában NEM rendelkezik vírusadatbázissal, tehát a megjelenített vírusok csak kitalációk. Egyszerűen csak véletlenszerű fájlokat jelöl meg fertőzőként. Természetesen felajánlja a fertőzések eltávolítását, de ehhez meg kell vásárolni a WareOut teljes, licencelt változatát. Kérjük, hogy NE adjon pénzt a csalóknak. Sőt, az állítólagosan fertőző, valójában azonban fontos fájlok eltávolítása valódi rendszerproblémákhoz is vezethet, a bakkártyaadatok csalókkal való megosztásáról már nem is beszélve. A teendő tehát a WareOut eltávolítása. Sajnos a feladat nem olyan egyszerű. A kártevő megakadályozhatja nemcsak a kézi, de az automatikus eltávolítást is. Szerencsére a a ReimageIntego vagy egy másik valódi, megbízható antimalware program segíthet. Ha egyetlen malware program sem indul el, a 2. oldalon található lépések segítségével túljárhat a vírus eszén.

Hogyan terjed a WareOut scareware?

Ha az ön számítógépe is WareOutos rendszervizsgálatokat jelenít meg, egyértelmű, hogy vírussal van dolga, amely ráadásul a pénzére pályázik. Akármilyen megbízhatónak is tűnik, NE bízzon meg a rendszervizsgálatban és NE fizesse ki a „teljes változatért” kért összeget. Szerencsére van mód a számítógép megvédésére. A WareOutot általában a következőkkel terjesztik:

 • Félrevezető szoftverfrissítések;
 • Spam üzenetek;
 • Fertőző linkek;
 • Illegális weboldalak.

A legjobb védelmet egy professzionális, rendszeresen frissített antispyware program nyújtja, amely képes orvosolni a fertőzéseket és megakadályozni az újabb támadásokat. Fontos, hogy a Java, Flash Player, Media Player vagy más program frissítésére felszólító böngészőablakok szinte kivétel nélkül kártékony telepítőket rejtenek, ne kattintson rájuk. További kritikus pont az e-mail. Ha ismeretlen feladótól kap kétes üzenetet, ha az üzenet tárgya nyelvtani hibákat tartalmaz, ne kockáztasson a levél megnyitásával, azonnal törölje. Ha a WareOut már a rendszerbe jutott, ugorjon a következő oldalra, ahonnan megtudhatja, hogyan távolítható el a WareOut vírus.

Hogyan távolítható el a WareOut vírus?

Ha az ön számítógépébe is bejutott a WareOut malware, mielőbb futtasson teljes rendszervizsgálatot egy valódi antispyware programmal és távolítsa el vele a kártékony fájlokat. Ellenkező esetben további vírusok is megjelenhetnek a rendszerben. A vizsgálat előtt ne felejtse frissíteni a szoftver adatbázisát. Ha ehhez részletes útmutatóra van szüksége, itt megtalálja. A fertőzés eltávolításához érdemes a ReimageIntego vagy a SpyHunter 5Combo Cleaner programot használnia, mert ez a két szoftver könnyedén megtalálja a fertőzés rejtett komponenseit is.

FIGYELEM! A WareOut letilthatja a valódi biztonsági programokat, például a SpyHuntert és a StopZillát is. Ha egyiket sem tudja elindulni, próbálkozzon az alábbi lehetőségekkel:

1. A VÍRUS TÖRLÉSE A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Kattintson végig a Start -> Minden program -> Alkalmazások -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás útvonalon.
 2. Válassza az A számítógép visszaállítása egy korábbi állapotra lehetőséget, majd kattintson a Következő gombra.
 3. Válasszon egy fertőzés előtti dátumot, majd biztonsági mentést, és kattintson a Következő gombra.
 4. Várja meg, míg a számítógép újraindul, majd kattintson az OK gombra a Visszaállítás befejezve ablakban.
 5. Most töltse le a ReimageIntego legújabb változatát, és futtasson a (naprakész) szoftverrel teljes rendszervizsgálatot.

Ha Windows 8 rendszert használ, a lépések a következők:

 1. Menjen a Windows 8 kezdőképernyőjére, és gépelje be, hogy visszaállítási pont.
 2. Kattintson a Beállítások -> Visszaállítási pont létrehozása lehetőségre.
 3. A Rendszervédelem fülön válassza a Rendszer-visszaállítás lehetőséget.
 4. Kattintson a Következő gombra a visszaállítási pontok megjelenítéséhez, majd válasszon egy megfelelőt.
 5. Végül pedig: Érintett programok keresése -> Bezárás -> Következő -> Befejezés.
 6. Miután a rendszer újraindult, töltse le a ReimageIntego legújabb változatát, és futtasson a (naprakész) szoftverrel teljes rendszervizsgálatot.

2. A RENDSZER INDÍTÁSA CSÖKKENTETT MÓD HÁLÓZATTAL ÜZEMMÓDBAN:

 1. Indítsa újra a számítógépet
 2. Amint a számítógép bekapcsol, kezdje nyomogatni az F8 billentyűt egészen addig, amíg a Speciális rendszerindítási beállítások képernyő meg nem jelenik.
 3. Jelölje ki a Csökkentett mód hálózattal lehetőséget (a nyílbillentyűk segítségével), majd nyomja meg az Enter billentyűt.
 4. Jelentkezzen be a szokásos Windows-fiókba.
 5. Kattintson jobb gombbal az Internet Explorer vagy más böngésző ikonján, és válassza a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget. Adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges).
 6. Írja be a következő webcímet a címsorba: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe. Töltse le a programot. Indítsa el és távolítsa el vele a kártékony fájlokat.

3. A RENDSZER VIZSGÁLATA VENDÉGFIÓK SEGÍTSÉGÉVEL:

Ha rendelkezik másik (vendég) fiókkal, onnan is megpróbálhat rendszervizsgálatot indítani. Csak jelentkezzen be, majd töltse le a ReimageIntego legújabb változatát. A vendégfiókot a következő módon aktiválhatja:

 1. Start -> Beállítások -> Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok.
 2. Az új ablakban válassza a Vendég -> Vendégfiók bekapcsolása lehetőséget.
 3. Várja meg, míg a számítógép újraindul és megjelenik a bejelentkezési képernyő.
 4. Válassza a Vendégfiókot és töltse le az ajánlott antispyware programot.

4. AZ ANTISPYWARE LETÖLTÉSE MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN:

 1. Töltse le a ReimageIntego legújabb változatát egy másik, vírusmentes számítógépen.
 2. Letöltés után másolja a fájlt egy CD-re, DVD-re, külső meghajtóra vagy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a kártékony folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez használja ezt az útmutatót.
 4. Csatlakoztassa az antispyware-t tároló adathordozót a fertőzött számítógéphez és futtassa a programot.

5. A WAREOUT LETILTÁSA RENDSZERVIZSGÁLAT ELŐTT:

 1. Hagyja, hogy a WareOut befejezze a „rendszervizsgálatot”.
 2. Kattintson az Allow unprotected lehetőségre és zárja be a figyelmeztetést.
 3. Nyissa meg a fájlkezelőt (Start -> Dokumentumok), és írja be a címsorba a következőt: %AppData% Nyomjon Enter billentyűt.
 4. Nevezze át a guard-agas vagy az ehhez hasonló bejegyzést.
 5. Indítsa újra a számítógépet és nyissa meg a következő webcímet: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe
 6. Töltse le a SpyHuntert és törölje vele a WareOut kártékony elemeit.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken