Windows Accelerator Pro törlés

Eltávolítási Útmutató - Windows Accelerator Pro

Mi az, hogy Windows Accelerator Pro?

A Windows Accelerator Pro egy veszélyes program, amely valódi vírusirtókat utánoz. A bejutást követően különböző problémákról szóló hamis értesítéseket kezd megjeleníteni. A problémák természetesen nem valódiak, céljuk, hogy a készítők megszerezzék az áldozatok pénzét. Fontos, hogy a Windows Accelerator Pro a semmiből is felbukkanhat, mert (a többi rogue vírushoz hasonlóan) trójai program terjeszti. A trójai módosít bizonyos rendszerbeállításokat és lehetővé teszi, hogy a Windows Accelerator Pro minden Windows-induláskor betöltődjön. Az eredmény az, hogy az áldozatot állandóan a Windows Accelerator Pro licencelt változatát hirdető hamis értesítések fogadják. Ha ön sem szeretné támogatni a csalókat és elveszíteni pénzét, távolítsa el a vírust!

HOGYAN KERÜLHET A Windows Accelerator Pro A SZÁMÍTÓGÉPEMRE?

A Windows Accelerator Pro trójai vírusok segítségével juthat a rendszerbe. Ezek a vírusok spam levelekben, megfelelő védelemmel nem rendelkező weboldalakon, vagy becsapós reklámablakok mögött rejtőznek. Az elkerülés érdekében tehát maradjon távol ezektől és használjon naprakész antivírus és antispyware programot. Miután bejutott, a Windows Accelerator Pro egy valódi vírusiró viselkedését próbálja utánozni: megjeleníti, ahogy “átvizsgálja” a rendszert és “detektálja” a több tucat vírust. Például:

Error
System data security is at risk!
To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Biztosra veheti, hogy ezek a problémák kitalációk, az igazi vírus maga a Windows Accelerator Pro. Ha az ön számítógépét is megfertőzte, kövesse az alábbi eltávolítási útmutatót.

HOGYAN TÁVOLÍTHATOM EL A Windows Accelerator Pro-t?

Ha el szeretné távolítani a Windows Accelerator Pro-t, vizsgálja át számítógépét egy naprakész anti-spyware programmal és távolíttassa el vele a fertőzött fájlokat. Mi a következő programokat ajánljuk: FortectIntego vagy SpyHunter 5Combo Cleaner. Ha a programok nem indulnak, a következő a teendő:

1. Indítsa a rendszert “Csökkentett mód hálózattal” üzemmódban. Ehhez kapcsolja be a számítógépet és kezdje nyomogatni az F8 billentyűt.
2. Jelentkezzen be a megszokott felhasználói fiókba.
3. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre és válassza a ‘Futtatás rendszergazdaként’ lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges).
4. Nyissa meg a következő webcímet: https://avirus.hu/download/hunter.exe, majd töltse le a programot és indítsa el, hogy az leállíthassa a kártékony folyamatokat és eltávolíthassa a vírushoz tartozó fájlokat.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken